Sunday, May 31, 2020

BERSAMA DAN MENYOKONG MAHATHIR TIDAK MENJADIKAN KAMU KAYA..

Dengan ini aku tarik balik sokongan ke atas Mahathir..

No lubang..
No jawatan..
Cannot sapu..
cannot song..
cannot lap..
Where got road..

JANGAN PERCAYA...


8 comments:

  1. MP, ADUN & blogger bodoh je yg sokong Madet. Bukan dapat apa-apa. Kena maki-hamun, adalah.

    Tengok Zahid Md.Arip, Hamzah... whoever he is, hari-hari buat press-con, cerita Madet penipu. Dah sokong malikul sembap, tetiba buat u-turn. Orang bangang je tak caya, cakap mereka. Mereka orang jujur ala-ala Nabi (sw). Takan bohong, kan...?????

    Tengok Syed Saddeq & Mazlee, apa diaorang dapat...?
    Takat jadi MP je. Pru15 nanti, takda sapa akan undi mereka.

    Sekurang-kurangnya, bekas MB Johor, walupun hilang jawatan MB, dapat jawatan Menteri Nenas. Jadilah, dpd dikutuk setiap hari.

    Tengok blog Mamak kotak and JalinLuin. Hari-hari tepek kutukan yg dicopy paste, entah dari mana. Mereka dapat jalan keliling Eropah. Blog sampah Al-Mahjot, hari-hari kutuk Madet, penipu, etc. Padahal dia kuat agama. Ada Nooor pada namanya. Mesti dia tak fitnah.

    Awak, KD... elok ikut mereka. Mesti ramai masuk blog awak. Awak tak mahu kalahkan blog mamak kotak, dapat juta-juta pengunjung ke...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni aku turun JB, jumpa non malay urusan bisnes - mesti ada selit topik politik..

      Masa Mahathir tak mahu lepaskan jawatan pada Anwar, mereka kutuk Tun.

      but now mereka simpati, puji dan support..
      yang kena kutuk bukan setakat kerusi prime tetapi lebih dari itu, double prime.

      about parlimen, perasmian, kenapa story pasal mahathir? rakyat nak tahu apa perancangan kerajaan yang dipersembahkan.

      sesuatu yg paling menarik mereka percaya di Malaysia yg still paling powerfull adalah Mahathir..

      tungguu..

      Delete
    2. Isu rembat duit 1mdb oleh riza yang sangat penting mamak kotak dan blog Nur tak sentuh pon mereka. Si kotak kalau ada integriti dah sentuh dah isu ini tapi belit melilit kalah ular. Hai alamak bapak ular yang pandai makan tosei jadikan Tun punching bag dia. Dia kata Tun is a history.

      Delete
  2. Sokongan kpd muyidin bertambah dari bagagian2 Bersatu seluruh malaysia..

    ReplyDelete
  3. Jon Doo bro...

    Muyidin selamatkan tun..

    Muyidin pro tun

    Muyidin pecat tun

    Muyidin jahanamkan tun..

    Kita jalan terus...pedulikan mereka..

    ReplyDelete
  4. https://youtu.be/ZjQ3S58U-uk
    Dua kerusi je MCA dpt 58juta utk UTAR.pas ada 18 kerusi PASTI x dpt apa. Yg bestnye satu kerusi MCA mrlayu majoriti undi bagi menang. Mana ISMA,mana maufakat nasional,mana walaun2,mana hero2 melayu????

    ReplyDelete
  5. Hot News!!!
    Noh Omar dilantik PENGERUSI PETRONAS!!!
    Alhamdullilahhhhh......untunglah dia. Pencaci-pencaci semua, dapat lantikan apa...?????

    ReplyDelete
  6. Bukan kaya tapi demokerasi dan mandat rakyat

    ReplyDelete