Thursday, July 23, 2020

DOK TUNGGU DEPA SAMAN MAHATHIR, TIDAK JUGA, WHY?

Mahathir, 4 ahli Parlimen fail saman cabar pelantikan speaker, timbalan speaker Dewan Rakyat

10 comments:

  1. KD

    Saya percaya pada Berani Kerana Benar, Takut Kerana Salah.

    No one to date dares to sue TDM for they do not have a case against him. All have been mere slanders and allegations

    ReplyDelete
  2. Kerana propaganda jauh dari kenyataan. Cybertropoer belaan Najib gagal membezakan propaganda dan kenyataan. Sekolah sampai di gerbang saja jadi terlajak pandai mencari makan cara begini. Halalun.

    ReplyDelete
  3. KD

    Its amazing.

    Mat Hasan: Best if Muhyiddin rejoins Umno, we can reverse 2016 sacking.

    The sacker telling the sacked to rejoin umno and reverse the sacking.

    Inilah melayu beragama islam tanpa ada rasa sekelumit MALU dan MARUAH

    Dannnnnnnn......itu semua salah DAP.

    ReplyDelete
  4. Lawak, pelantikan speaker parlimen dan timbalan dicabar di mahkamah. Macam budak². Boleh menang ke? Bukankah speaker parlimen zaman ph berkuasa dulu juga telah ditukar? Sepatutnya Tun selaku orang yang paling senior di parlimen dah tahu aktiviti parlimen tidak akan menang jika dicabar di mahkamah. Saja nak puaskan hati kot. Jika kalah nanti ada la point nak kata mahkamah ikut telunjuk kerajaan. Entah la, atok...penat dah saya follow atok. Makin macam budak-budah dah gayanya. Stoplah follow.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau follower Mahathir..
      Kah kah kah
      Kau menyamar, hipokrit, munafik sejak bila?

      Dilantik kerana majoriti singkir speaker lama?
      Kahkahkah
      Kenapa lantikan tidak melalui undian?

      Parlimen bubar, tergugur jugalah speaker..itu setiap kali pihanraya..speaker disambung atau speaker baru dilantik atas undi setuju di parlimen

      PH lantik speaker baru selepas menang PRU.

      Rasional dan fakta kena letak ditempat tertinggi.
      Kau nak sokong siapa bukan masalah aku..

      Delete
  5. Syed Saddiq mana Syed Saddiq? Tak join Tun saman parlimen ke? Ke dah tau nampak bodoh parlimen disaman di mahkamah sebab lantik speaker baru. Speaker barupun dilantik bila dpt majoriti tukar speaker lama walaupun senipis kulit bawang. Janji majoriti...

    ReplyDelete
  6. Saman jer kalau ada kes dan kalau melanggar perlembagaan. Jangan gebang jer lebih!!!

    ReplyDelete
  7. Bring It On


    onn ke tak onn..!!

    ReplyDelete
  8. Bukan tak mau ambil tindakan mahkamah. Masaalah nya umur dia dah 95, katakan kes mahkamah ambil masa 2 tahun. Umur dia dah 97. Bila mahkamah buat keputusan...umur dia dah berapa.
    Last sekali....biaq pi lah kat dia. Apa yg dia cakap, apa yg dia dok mengata mengutuk orang tu biar lah dia tanggung sendiri.

    ReplyDelete

ADA KEPENTINGAN DILANTIK JADI PENGERUSI - TAK MASUK AKAL

  Mahathir  keluar  ...  Satu  tindakan  yang  betul.    Mahathir keluar...satu tindakan yang betul. Kerajaan buang masa dengan bukan keperl...