Tuesday, July 28, 2020

KEPUTUSAN MAHKAMAH!!!!!!!


https://www.malaysiakini.com/news/536346

Tentulah blog aku senyap dan sunyi selepas ini.


13 comments:

  1. cai bangang kecewa seminggu.otak jem.tapi makan mcm biasa,tidoq mcm bisas,jimak pon mcm biasa.kikiki

    ReplyDelete
  2. Bersorak dan bertepuk tangan lah KD selepas ini gembira dengan musibah yg menimpa Najib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangankan tepuk tangan. Tu tak cukup. Kaki pon ikut tepuk. Pasal si najib nie macam2 dia ada....macam nak tapak pon ada. Tepukkkkk

      Delete
  3. Sebenarnya blog kau ni 2 tiga ekor saja yang jenguk. Orang-orang yang sama itu jugak. Kekadang dah berjam-jam sepi pulak. Maka impaknya taklah terasa sangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang orang yang menjunjung prinsip kebenaran tu sedikit. Mari lah sama2 mengucapkan selamat bermastautin kepada Najib semoga big mama akan temankan dia dan juga rakan2 bekas KSN, Zahid, Ku Nan dan mereka yang seperangai dengan nya meramai ramaikan kata omputeh the more the merrier. Hip hip horey

      Delete
    2. Komen nak sedapkan hati ya ng sedang gundah gulana..

      Delete
  4. Hahaha betul kd..macai pok jib mati kutu da..korg pi sokong pemimpin umno lain la..byk lg yg bagus..bior najib rehat

    ReplyDelete
  5. Hahahaha...maknanya lebih ramai yg tak minat dgn atok sebagai pengunjung setia blog kau ni kd? Blog berintegriti mcm ni hanya jadi kunjungan macai...hahahaha

    ReplyDelete
  6. Gelak dgn musibah yg menimoa org lain akibat fitnah, jgn nanti musibah lebih buruk menimoa ko dan keluarga ko, jadi jgn happy sgt...Allah Maha adil.dan mengetahui

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulis jangan kalut.
      jangan salah eja
      jangan meroyan
      cool
      sabar

      yg dok fitnah atok siapa?
      sekarang penat kau nak jilat semula kahak sendiri

      Delete
  7. Hip hip horrayyy.. Esok nk beli bunga api.. Yahoooo

    ReplyDelete
  8. Jom dengaq lagu m.nasir.-empat penjuru, empat tembok batu.. Huhuhu. Kikiki

    ReplyDelete

RAFIZI KOTA JANJI: NAJIB TAK LENA TIDO

https://vt.tiktok.com/ZSRreDuQM/?k=1   Rafizi sebagai orang muda, sedang bersemangat membetulkan politik negara sangat tercabar dengan semba...