Friday, July 31, 2020

NAJIB DAN PEGUAMNYA BOLEH MENANG DAN BEBAS JIKA FOKUS PADA KES DAN ELAK BERPOLITIK MURAHAN..

Tak perlulah jadi mantan PM yang paling banyak kumpul sumpah..

9 comments:

  1. Siapa agaknya yg menyumpah mantan pm 6 tu ye? Apa punca dia disumpah? Bebelan dia dlm sosmed tu tiada asas ke atau kena tang hidung seseorang? Oklah untuk berlaku adil, nasihat yang sama patut juga diberi kepada bekas pm 4 dan 7 tu. Dalam sosmed, bebelan dia sama naik dgn bekas pm 6. Dia bukan pm lagi, malah skrg dia juga tidak berparti.
    Eloklah sama² berkorban. Salam
    Aidil Adha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bezanya PM4 dan PM7, kedua duanya tidak penyamun.

      No kes, no tuduhan, no sabitan just tin kosong recycle dari pecacai....sesuai dan kena sangat dia memberi pandangan.

      Delete
    2. baca entri pun dah salah faham, apa tah lagi nak faham perkara lain. tiada langsung pemikiran kritikal, kritis dan analis. bikin jalan lurus jer. bengkok je sikit, terus terbabas.

      Delete
    3. Camana nak menang kalau pakai strategi tak tahu? Mengaku pakai kredit card dan tanda tangan cek tapi tak tahu wang yang digunakan wang dari SRC. Man of Steal silap ke hakim yang silap. Sekarang bukan saja dia tapi Tim Sungai Buloh yang seperangai dengan dia pon dah panik. Agak2 mungkin teman2 dia yang seperangai dengan dia pon akan gunakan strategi bodoh tak tahu dalam kes mereka. Alahai pemimpin Tim Sungai Buloh tengah menghitung hari sekarang nie.. minta nyawa.. minta nyawa

      Delete
    4. Itu persepsi kau je kd. Andai dibebaskan kelak selepas melalui mahkamah rayuan atau mahkamah persekutuan, adakah beliau berubah jadi bukan penyamun. Dan jika pm 4 dan 7 tidak didakwa, adakah dia tidak pernah melakukan samunan? Adakah mahkamah dunia sahaja yg menentukan org itu berdosa dan tidak berdosa, penyamun dan bukan penyamun? Atau mungkin Mat Sabu, Kit Siang, Anwar Ibrahim tu semua pembohong bila pernah menuduh pm 4 dan 7 tu penyamun. Soalnya dah mintak maaf kerana salah tuduh ke belum?

      Delete
    5. Najib mendapat gelaran Man Of Steal dan Plundering Idiot dari luar negara. Mengharumkan nama Msia di peta dunia. Hai jembalang belaan Najib sampaikan ucapan terima kasih pada Dato Seri kerana mengharumkan nama Msia.

      Delete
  2. Skrg penyamun dh mula main sentimen agama. Kalau utk muhasabah diri bagus la, tp kalau utk meraih simpati, itu bacol & dayus namanya.

    ReplyDelete
  3. Tak habis lagi ke cerita penyamun penyangak, tulis lah panjang2 sikit pasal penyamun penyangak atau memang tak de kebolehan menulis artikel secara panjang2. Tulis pendek2 ni....budak sekolah menengah pun boleh tulis. Satu hari tukar sepuluh tajuk pun boleh.

    ReplyDelete
  4. KD..pls stop lh terjerat dgn silap mata UMNO..I rasa kd ni memang penyokong umno cuma x suka dgn Najib.x apa lh kd biar ja awk hanyut sorang2 dgn Najib tp jgn PH.tidak lana lg PRN Sabah..apakah Kd tidak suka PH kembali berkuasa di Sana?

    ReplyDelete

RAKYAT BERTELAGAH KUAH DAN NASI, SI BANGSAT DI ATAS SELAMBA SAPU BILLIONS

  Malang nasib rakyat kerana pemimpin di atas pengkhianat bangsa...