Saturday, October 24, 2020

ABAHCOW PM TERBAIK KESAYANGAN RAKYAT CUMA KURANG JANTAN UNTUK LETAK JAWATAN

Sama seperti Najib sebelum ini.

Kesudahannya apa?

Contohilah Paklah sekurang-kurangnya, jangan tunggu kemusnahan, kemudaratan dan terlalu lewat untuk berbuat demikian.


6 comments:

 1. Perhatikan apa yang berlaku sejak kebelakangan ini, terjahan demi terjahan dilakukan melalui pelbagai pihak yang telah mereka dikuasai. NGO tumbuh bagai cendawan membawa pelbagai isu untuk mengucar kacirkan masyarakat. Dari mana NGO ini dapat dana, siapa yang menaja mereka. Dana dari pertubuhan Yahudi NED, KAF menaja NGO ini untuk tujuan apa.?

  Sebelum Pemuda Bani Tamim yang mengetuai Pejuang dari 'timur' ini muncul, seluruh Nusantara akan bergelumang dengan huruhara buatan (seperti negara2 Arab). Akan berlaku huruhara besar yang tidak dapat dielakkan.

  Bermula dengan UMNO dan PAS saling bermusuhan yang terhasil dari hasutan PKR, permusuhan semakin melebar menjadi malapetaka. Huruhara ini bakal menghancurkan segala-galanya dimana PAS, PKR dan UMNO kemungkinan besar ikut musnah. Yang ada hanyalah kekacauan dahsyat.

  Kita tak mahu menyentuh parti ultra kiasu kerana mereka inilah yang akan mengambil kesempatan memusnahkan kerajaan Melayu. Tentulah ia sesuatu berita yang amat menakutkan kita semua, bukan? (Diharap telahan ini salah dan Islam segera dapat kembali bersatu hingga akhir masa).

  Andaikata berlaku persengketaan sebagaimana yang berlaku di negara Arab, maka Melayu akan di adu domba supaya berbunuhan sesama sendiri.

  Itulah saat dimana semua orang kesal dengan kebodohan masing-masing membawa agenda Yahudi Nasrani melalui Parti Politik ini dan disokong oleh NGO menaja LGBT, Pluralisma Agama, Syiah, COMANGO, SIS Evanglista Komunis yang menaja barua mereka. Sayangnya ia sudah terlambat mereka ada depan mata kita sekarang.

  Apa yang telah berlaku pada Afghanistan, Libya, Iraq dan Syria bakal berlaku di sini. Mereka kini semakin hampir menghancurkan Syria, lepas ini apa pula tumpuan mereka?

  Mereka telah memberi 'hint' melalui tragedi nahas 2 pesawat MAS. Kenapa MAS, kenapa Malaysia? Cuba fikirkan jawapannya. Ia sebenarnya satu ugutan secara tersembunyi, Malaysia wajib mengikut segala kemahuan mereka. Hari ini mereka mencuba lagi menghasut adu domba dan batu apa antara Mufakat Nasional dan Pekatan Nasional melalui proksi nya.

  Bersedialah mengharungi fasa huruhara yang dahsyat, kekacauan yang tak pernah kita fikirkan. Masa sudah dekat dengan kita..

  Q serra serra

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuat khayal...terima ilmu jon doo panji itam legam..

   Delete
  2. Ini john doe palsu. Cara dia tulis pun macam macai umno. konon nak nampak macam non partisan la, tapi orang boleh hidu la.

   Delete
 2. Peh..bagus nya cerita tahyul Q Serra Serra..Ni lah manusia buta sesejarah Dan hakikat.cukup2lah berimaginasi..

  ReplyDelete
 3. Tak payahlah nak membangangkan orang. Hak dia nak bercerita nanti bangang tu akan kembali pada diri sendiri.

  ReplyDelete

24OGOS2017 SIAPA PM SIAPA TPM SIAPA MENTERI PERTAHANAN

  Dalam isu ini siapa Ketua Penipu?  https://malaysiadateline.com/pelancaran-kapal-lcs-belum-siap-kerajaan-tipu-sultan-perak-raja-permaisuri...