Tuesday, October 27, 2020

UMNO TAK BERPECAH CUMA MENAKUTKAN..

UMNO mahu diurus ikut kepala dan sudah ada strategi mana yang mahu dicantas.

Sokong Anwar pun bukan ikhlas sekadar nak kencing.

Pemimpin mula berfantasi tentang masa depan..

Penyamunan masih kerja suci..

Kelakar, Muhyiddin boneka Tun??? Kalau dah percaya kenapa masih pekat melekat sokongannya?

Banyak lagi..


Impian Lokmanl melihat bajet 2021 gagal?

Sebelum ni pun banyak ramalannya ke longkang..

UMNO dah jatuh, dah no so special untuk dilayan sebagai tuan.. cuma nasib baik Najib masih berfungsi bercakap bagi pihak kebaikan rakyat...

Tidak dinafikan bab kebajikan untuk rakyat, Najib kedepan.. 






3 comments:

  1. Tahniah kd kerana proses recharge bateri politik begitu cepat. Sejak recharge ni, makin segar dengan idea² menghentam UMNO, BN, PAS dan Muhyiddin. Nampak gaya ada olahan sendiri dan ada juga ceduk dpd sumber luar. Ingatkan nak berhenti mengadu domba, rupanya penat sikit je. Buatlah kd, asal bahagia. Jangan makin duka sudah la sbb umpan ikan dah tak makan. Umpan USANG.

    ReplyDelete
  2. Bukan ramai pun yang biasa mengundi BN, tukar pendirian sebab meluat dengan Najib+1MDB pangkah PH waktu PRU14. Tak ramai tapi cukup untuk tumbangkan BN. Selagi Najib masih ada, berkeliaran, diterima dan dianggap relevan dalam UMNO, PRU15 BN, UMNO terutamanya akan bungkus sekali lagi.... Adakah pemimpin2 UMNO tak perasan isu ini, atau masing2 tak ada telur nak sepak boss.

    DSI

    ReplyDelete
  3. Yang paling rugi dunia dan akhirat yang sokong penyamun..

    Dulu sokong penyamun..tolak gabungan PH gabungan Anwar Mahathir..

    Tup tup tup..penyamun sokong Anwar pula

    Bungol berganda

    ReplyDelete

SRI RAM YANG SANGAT DITAKUTI

  Muhyiddin dedahkan....