Wednesday, November 18, 2020

ALHAMDULILLAH RAMAI YANG TRANSFER PAHALA KEPADA TUN SANA SINI..

Satu kes mahkamah pun tak lekat malah Tun pun dah open offer puluhan kali..

Ratusan fitnah@korup@menyamun@makan babi (setaraf haram dan dosa semua tu) dilemparkan kepadanya..

Ada juga si bahalol cari makan tulis buku memfitnah..

Alhamdulillah makin sihat, tenang ceria dan didoakan bahagia dunia dan akhirat..Aamiin.

Dinasihatkan, hentikanlah transfer tu, jangan sendiri muflis di dunia dan akhirat.

15 comments:

  1. Ishhh! Tak rasa nk muntah ke kutuk orang tertentu, puji melambung orang tertentu ikut sentimen diri sendiri. Sampai dosa pahalapun macam dah boleh tahu dapat kepada siapa. Itu semua rahsia Allah. Buat baik dan ikhlas tak sama dengan buat baik heboh satu kampung, cerita buruk orang satu dunia. Jangan sangka orang jahat itu tiada ruang untuk masuk syurga sebab rahmat Allah itu maha luas. Jangan sangka pulak rekod baik pada mata manusia itu jaminan masuk syurga. Nak masuk syurga hasil transfer pahala daripada orang lain? Usaha sendiri tak boleh ke? Cukuplah Allah yang menilai dan jangan pandai² memutuskan tentang dosa pahala orang lain. Bila namapun manusia, maka ruang menjadi pendosa sentiasa ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada memandai.

      Fitnah itu satu dosa sama waktu dengan korup dan makan babi.

      Jangan bodoh bahasa untuk membezakan fitnah dan pandangan.

      Delete
    2. Fitnah apanya kalu bab madet ni ..hang sorang ja blogers dok sokong dia..yg lain meluat abis tahap dah kat anak kutty ni .

      Delete
    3. Dosa pahala memang kita ada ilmu. Anda meliwat ke,menyamun,merasuah ke, curi rambutan ke..kalau kena tangkap kasi hukum dulu. Ini dunia punya cerita. Buat salah atas dunia ..hukum dalam dunia. Selesai.

      Tak kena tangkap..pandai nyorok..tu Akhirat sendiri tanggung.khalas

      Delete
    4. Buat salah dalam dunia, hukum dunia selesai?

      Di akhirat, free?

      Mana kau belajar?

      Menyamun, billions, kena 12 tahun, tak menyesal, tak taubat, masih dok tak mengaku..boleh free ke di akhirat?

      Dok kata Tun fitnah?

      Boleh free ke di aqirat?

      Delete
    5. 355 aku tak sokong pun madet, aku hanya sokong prinsip dia anti korup, penyamun.

      Delete
    6. Buat salah kat dunia hukum didunia. Dunia dah selesai. Akhirat blum free. Itu tanggung sendiri.dia tak bertaubat or dah mengaku ke tu kerja allah.

      Itu yg najibul dan penyokong dia hadap. Tapi masih ramai lagi pendokong rasuah menyamun tak terima yg sipenyamun jiboi tu buat jenayah. Masih nak spin pertahankan mcm anon 3:43.

      Delete
    7. Gua memang sokong madey. Tarak satupun ada dakwaan kes jenayah. Itu fakta

      Delete
  2. kikiki transfer pahala kat lidah bercabang fitnah jijik..


    kikiki mana maunyerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jika dia lidah bercabang..itu dia dengan Allah.

      Jika kau fitnah dia, seumpama kau makan babi, haram dan dosa besar.

      Dan apa juga kebaikan kau yg dapat pahala transfer pada dia.

      Faham kot membezakan.

      Delete
  3. Firaun pun tak lekat kes jugak. Ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enjoy kau makan babi di dunia..
      Taubat sebelum terlambat..masuk blog Che det..mohon maaf

      Delete
  4. Bossku dh lekat 12 tahun. Coming soon kes 1mdb, SRC n cukai x bayaq. Sempoi. Hip hip hoorayyyyyyyy

    ReplyDelete
  5. Si najib tu patut bagi drjat Panglima amat gagah wira perkasa la bro

    ReplyDelete

BERAPA LAMA KERAJAAN ISMAIL SABRI BOLEH BERTAHAN

  Tempoh bertenang, wait and see bagi kerajaan sheraton Ismail Sabri sebagai PM mungkin telah tamat sepertimana yang dinikmati oleh Muhyiddi...