Tuesday, November 17, 2020

APA NAK PENING² KEPALA MENTERI KEWANGAN HANYA PERLU TERIMA IDEA TIMBALAN MENTERI BELIA DAN SUKAN..

 Idea ni kalau bajet tak lulus pun Muhyiddin masih no problem..

2 comments:

  1. Ayoyo.....kalau asik cap duit baru, lama-lama ringgit jadi duit Daun Pisang zaman Jepun. Kena bawak satu guni duit untuk beli kangkong sekilo!!!!.....😅

    ReplyDelete
  2. Sejak bila post dia tukor jadi timb menteri kewangan? Atau dah lama ada pertukaran yg yiddin tak umum?sebab sejak lantik timb menteri KBS pun tak buat keje,sibuk komen kemnterian org lain plak. Overboard nie,kalu aku jadi zafrul dlm mesyuarat kabinet kompem aku maki budak nie,dgn yiddin skali aku maki,keep ur boys in check. Keje sndri tak buat cbuk hal portfolio menteri lain,bagi idea bodo plak tu,bagi cdgn quantative easing dgn derevative market.mana mai bangang nie,kunun pejuang islam,chanting kerajaan muafakat islam,tapi bagi idea finance riba zionis.betoi munapik at its best.Mcm nie punya standard hanto kings college,duit mak bapak ke gov fund??? Patut la zmn atok tak dpt tempat budak nie,atok mmg terer nilai org.

    ReplyDelete

SRI RAM YANG SANGAT DITAKUTI

  Muhyiddin dedahkan....