Thursday, November 19, 2020

APA YANG KAU ORANG FAHAM?

Bersetuju untuk bersetuju

Tidak bersetuju untuk tidak bersetuju

Bersetuju untuk tidak bersetuju

Tidak bersetuju untuk bersetuju


4 comments:

  1. Adoiiii. Kd ni topic apa? Dah la aku heran beruk sbb org dpp pas senyap aja bila aku ngadu kes hina islam kat depa. Ingatkan depa blh ambik action, rupanya baca wasap aku tp tak reply. Senyaappp aja. Klu nak kata aku silap bilik wasap, terang2 atas tu tulis DPP PAS. Siap ada tulisan membangun bersama Islam lagi. Klu luar negara hina Islam, perghhhh, melompat sakan nak tunjuk hero. Ni aku dah bagi bukti dll, senyappppp aja. Ptuiii. Betul la agaknya org ckp dia org ni penjual agama.

    ReplyDelete
  2. bersetuju untuk bersetuju untuk x bersetuju untuk x bersetuju.. tapi untuk bersetuju untuk bersetuju untuk tidak bersetuju untuk x bersetuju maka bersetuju untuk tifak bersetuju untuk tidak bersetuju..

    faham ?

    ReplyDelete
  3. Setuju utk tidak bersetuju. Prinsip biasa digunakan dlm keimanan semua parti politik. Yg best ada parti siap tambah dalil nas hadis ikut keadaan berat ringan.
    Sial je. Berat ringan timbang duit ke hapa

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

SEDIKIT KELEGAAN: LGE AKUI KEBERKESANAN PAS DALAM KERAJAAN

PERANAN PAS SANGAT DIHARGAI.... PAS PERLU TINGKATKAN PENGUASAAN KERUSI UNTUK MENANG DAN DOMINAN