Thursday, November 26, 2020

AYAT PENENANG BUAT PENYOKONG BARUA DAP


Yang Anwar nak lawan Mahathir tu buat apa, kata dah tak relevan..

Yang nak disisihkan Mahathir tu buat apa, dia bukan ada jawatan, dia bukan ada kerusi banyak..strategi bodo apa ni?

Mahathir tak rugi apa²pun..perjuangannya berprinsip setakat untuk bekalan tanah kubur.. Mukhriz tak kebulur tak papa kedana kalau pun tiada jawatan politik..

Semalam Mahathir buat tindakan untuk trouble Muhyiddin dan mudahkan laluan Anwar tapi dia yang tutup peluang sendiri..

Mahathir dan penyokong Mahathir dikencing Anwar itu sudah dimaklum sejak dulu kala, sebab itu anwar tidak dipercayai..

Masa jadi TPM, kepercayaan diberi, tapi dia pi buat kerja kotor...

Yang aku simpati dan kasihan penyokongnya pun di kencing..

Anyway itu ayat penenang (di atas) buat penyokongnya, ayat penyedap...

Cuma pesanan, bersedialah untuk dikencing lagi..

Kencing tetap kencing, kencing sampai hancing...

..........



3 comments:

  1. Ayat penenang nyatakan mahathir kian tersisih. Ini mesti strategi pencatur ketua pembangkang dan group penasihat dia. Semata mata nak tnjuk dia ada majoriti?

    Selepas pru14, tun dah tahu monyet2 pkr dah suruh sentuh, ratib isu serah jwtn pm.

    Feb. Tun letak jawatan. Simple. Sebab dikatakan bersatu tak sokong dia. No problem.

    Melopong semua gayboi2 pkr.

    Julai dgn Selamba tun bgtu nuwar tak mampu jadi pm.
    Nuwar dn pengikutnya menggelupur.

    Sept. Nuwar umum numbers ke ydpa.
    Terkejut semua pimpinan ph.

    Mudin dengan tenang tunjuk surat sokongan yg dia dapat dari istana, geng penyamun umno turut serta.
    Menggelupur lagi pimpinan ph.
    Tak terkecuali turut menggelupur wak penyamun.

    Tun tetap nyatakan dgn penuh yakin.. Tak mungkin nuwar ada sokongan. Dengan tun or tanpa tun dia tak akan jadi pm dengan nombor tu.

    Sehari sebelum belanjawan.. Tun terima wawancara dan tetap kekal tak sokong belanjawan. Ulang.. Sebelum belanjawan. Dan dia Dah hint pun dia takde masalah kalau bkerjasama dgn muydin kalau kena syaratnya.

    Hari belanjawan.. Ketua pembangkang tanpa pikir, menggelupur sambil nak tunjuk sokongan dan demi nak bagitau tun tersisih, last minit dia arahkan semua mp pmbngkang jgn follow tun utk tidak sokong belanjawan.

    Melompat monyet2 gay.. Berjaya sisihkan tun.

    Tun senyum.. Sambil kenyit kat muydin. Ok setel. Teruskan jadi pm.

    Tahniah tun!

    Sekadar bacaan..

    *




    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat.. dap paling bahalol.. sangat jelas. melayu ingat jangan undi dap. kaki kecing. cakap lain buat lain.. xxde kuasa ni nampak baik kalau ada kuasa.. siap. pastikan orang melayu jangan bagibsatu undi pun dekat calon dap.. pastikan.

      Delete
    2. Next pru!
      Tun/myhidin
      Vs
      Anwar/najib

      Delete

POLITIK MANIS DI LUAR

https://www.malaymail.com/news/malaysia/2022/05/24/khaled-nordin-says-johor-umno-never-rejected-onn-hafiz-as-mb/8589   Keadaan cuma terkawal...