Saturday, November 28, 2020

BELUM SAMPAI 24 JAM..



Janji tak janji, kalau ada prinsip ada kebenaran, memang dah patut letak jawatan..apa yg berlaku adalah satu kesilapan dan kemaluan besar, semua orang sudah nampak kemaluan tersebut..

Baru Pengerusi PH, masih nak pertahan...

Kalau, jikalau, kot kot dah jadi PM. Memang tunggu kucing bertanduk lah takkan lepas jawatan..

So, the best jadi PM menanti sampai kiamat..

It's ok, lid samad tahan kena kencing..


Mereka ini join politik dan sokong Tun last minute sebab diberi kerusi... Bila dah tak ada kerusi jadilah Yang Bengong..

5 comments:

  1. Mana macai² tak masuk...sunyi le blog aku ni..
    Blog ape? Blog bacul..

    Kikikiki

    ReplyDelete
  2. Jap lg smpi la tu KD. Dh mkn kayu, br la bole komen bangang.poor indon yg ada DNA Sukmakemutsaja pon lm dh x singgah. Kikiki.

    ReplyDelete
  3. Macai tengah perah kepala hotak berjambul dorang apa lagi yang boleh dijadikan alasan.

    ReplyDelete
  4. I have said earlier today and I say it again now that irrelevancy, inefficiency, idiosyncrasy is who Anwar is... period.

    ReplyDelete
  5. And Syed Saddiq came out blazing blaming communication and direction for his failure to stand up in parliament recently (Tun was right ahead and he's so blind blindly following someone else whom proven a failure and an ex-con), everything and everyone else except himself...Mazlee had already made it clear aligning himself to whom, but Saddiq?

    First he went against the grain, then setting up MUDA despite Tun's adversed input, now Saddiq cannot even make up his mind....so much for 'anak muda' and his 'potential'. At his current state it seems Saddiq made a blunder to not just go and pergi timba ilmu kat Oxford when it came on a platter...that said we'll see if this Saddiq will learn from his mistakes and shortcomings akibat tidak mahu atau tidak boleh lagi terima nasihat Tun.

    Kita sudah nampak dan lihat berapa ramai yang kecundang kelihatan hilang arah akibat tidak boleh pertimbangkan (kalaupun tidak dengar) nasihat Tun....Anwar? Guan Eng? Pak Lah? Najib? Mat Sabu? Mazlee? Saddiq? dan berkemungkinan Muhyiddin walaupun nampak baik dan alim dan tertib tidak menyerang-balas tapi apa yang dia buat mencantas Tun dari BERSATU begitu biadap. Sekarang nak beri laluan PEJUANG pun Muhyiddin masih berkira kira.

    Been said prior Muhyiddin could well be worst then Najib when POWER get a grip on him...time will tell!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

SEDIKIT KELEGAAN: LGE AKUI KEBERKESANAN PAS DALAM KERAJAAN

PERANAN PAS SANGAT DIHARGAI.... PAS PERLU TINGKATKAN PENGUASAAN KERUSI UNTUK MENANG DAN DOMINAN