Monday, November 30, 2020

BUAT APA BISING² KAN DAH SETUJU MATI MELUTUT..


Ahli Parlimen WARISAN sengaja tidak hadir untuk elak tonton sandiwara Anwar..

4 comments:

 1. Mana yang lebih tepat? Main wayang ke sandiwara?

  ReplyDelete
 2. 13 tak kalah, 95 sah tewas pada 105. Sila undur.. kikiki

  ReplyDelete
 3. camna nak jadi pm. jadi ketua pembangkang pun tak dapat nombor cukup. nak satukan pembangkang pun gagal. jauhlah nombor yang akan naik untuk jadi pm. ketua pembangkang pun kena kencing dengaan penyamun dengan umpan rasuah jawatan pm, bagaimanakah bila jadi pm nanti? mesti kena auta keliling dan pm pun auta satu negara dan juga auta satu dunia. memang nombor tak akan naik dan semua pemimpin pembangkang memang kena kencing dengan cukup nombor. gagal satukan pembangkang menunjukkan bakal pm akan terus jadi bakal pm. tidak hormat orang lain, orang lain pun lagi jauh daripada anda. teruskan percaya cakap penyokong anda sahaja, sebab hanya mereka akan kekalkan bang non dengan jawatan bakal pm. pemimpin pembangkang yang gila jawatan pembesar negara, boleh teruskan usaha anda percayakan bang non sahaja yang mampu dapat nombor yang cukup.

  ReplyDelete
 4. Anwar memang tak boleh jadi PM. Yang mana PRIORITY pun dia tak kenal.

  26hb November ari tu, dia arah MP pembangkang jgn sokong undi en-block sebab, dia nak lawan Tun Maday, nak tunjuk, dalam kemp pembangkang, dialah ketua. Tun Madey dah tak releven!
  Betul tak Anon 7.02AM.....?
  Awak cakap 13 lawan 105, sah kalah!

  Dpd kenyataan Anin 7.02 ini, sah PKR memang tak kenal PRIORITY. Tak dapat beza antara dendam pribadi dgn kepentingan rakyat.

  Megah dapat kalahhan Tun Madey, terlupa awak dikalahkan oleh Muhyiddin!!!
  Kalahkan Madey to satisfy dendam pribadi. Menjatuhkan kerajaan Muhyiddin, tuntutan rakyat.

  Kenalilah yg mana satu PRORITY.

  Pru15, rakyat akan kalahlan PKR sebab bodoh yg amat. Meletakkan dendam pribadi mengatasi kepentingan rakyat.!!!!

  ReplyDelete

POLITIK MANIS DI LUAR

https://www.malaymail.com/news/malaysia/2022/05/24/khaled-nordin-says-johor-umno-never-rejected-onn-hafiz-as-mb/8589   Keadaan cuma terkawal...