Tuesday, November 24, 2020

JANGAN BUANG DUIT MASA DAN TENAGA TANGKAP JHOLOW

Kerajaan dulu sekarang dan akan datang lebih berfaedah tumpu kepada hal yang lebih penting, si durjana pun sudah dihukum72 tahun.

Biar dia terus jadi pelarian seumur hidup sebagai satu bentuk hukuman.

Jika Jho low boleh menjadi saksi untuk kebaikan OKT, sebagai bukti tidak bersalah - kenapa dia (OKT) TIDAK BERUSAHA membawa Jho low pulang?

Bukankah dulu mereka akrab? Sekapal?



16 comments:

  1. Jho lo kebas lebih 10 bilion mesti dibiarkan?..

    Fullamak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jho low tak boleh kebas kalau tidak diizinkan dan ada kerjasama.

      Delete
    2. Apa nak pelik...curi 5 ekor ayam..pulangkan balik dua ekor, DIBEBASKAN..

      Delete
    3. Jadi si penjahat patut di lepaskan?..

      Ko makan kayu ape?...aku makan ubi kayu daa..

      Delete
    4. 2 pencuri pakat mencuri...tangkap dan hukum 1 saja....kira setel...

      Delete
    5. Aku makan ubi kayu rebus semalam, beli pada penjual tepi jalan, sambil beli sambil sedekah..
      Jangan makan di hotel lima bintang tapi sumbernya duit penyamun

      Delete
  2. Susah jugak nak tangkap madu si jibby ni. Suami jibby si kakrus mesti tanak kedua2 isterinya kena jail.

    Nasib baik rakyat cekap tahan penyamun laki bini kat subang airport slepas dia kalah pru dulu. Kalau tak dua ekor ni pun jadi PATI kat indon jual beg kat traffic light jakarta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah nak masuk tahun 2021 pun, masih ada yg percaya dogeng ni..ish2

      Delete
    2. Tunderstyle makan kayu juga. Dah jatuh hukum pun cerita dongeng lg. Tu baru kes src. Belum kes 1mdb lg.

      Delete
    3. Tunderstyle makan kayu juga. Dah jatuh hukum pun cerita dongeng lg. Tu baru kes src. Belum kes 1mdb lg.

      Delete
    4. Ko lebih banyak makan kayu....geng prompak dibiarkan bebas hidup mewah dgn hasil rompakan..

      Yg dapat sikit di hukum..yg dapat banyak dibiarkan bebas..

      Rompak banyak2 kemudian lari...kerajaan takkan tangkap...KD kata buang masa buang duit..

      Otak kayu..


      Ape Agenda OT95 tak mau tangkap cina Jho Lo?...

      Delete
    5. Ko ingat nak tangkap pelarian scammer jho lo mcm nak tangkap mak ko yg duduk menganga tunggu duit brim?


      https://www.bharian.com.my/berita/nasional/2018/06/438693/dah-lama-arah-tangkap-jho-low

      Delete
  3. saja kopi pes entri atas tuh..KD

    Jika Jho low boleh menjadi saksi untuk kebaikan OKT, sebagai bukti tidak bersalah - kenapa "dia" tidak berusaha membawa Jho low pulang?

    Dia tu siapa yang dimaksudkan cerciter ceciter... tajuk entri pun bodo tergantung mcm tel*r labuh bergoyang sampai 95 tahun ke sana ke sini ke sanun...

    kikiki... sapa "dia" dlm ayat tuh..? adakah 'dia' itu orang yang beria ia guling guling di jln raya dan nak seret Jho Lo ke mahkamah sebelom PRU 14 lagi..!?

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. KD tak sedar dia makan banyak kayu..otak dah jadi kayu..

      Delete
  5. https://youtu.be/QVBtVXlzD_g

    Kenapa saya pilih Keadilan (Anwar Ibrahim)- Haans Isaac..

    ReplyDelete

RAFIZI KOTA JANJI: NAJIB TAK LENA TIDO

https://vt.tiktok.com/ZSRreDuQM/?k=1   Rafizi sebagai orang muda, sedang bersemangat membetulkan politik negara sangat tercabar dengan semba...