Sunday, November 29, 2020

JARUM SUDAH MULA

Pendakwaan Terpilih Boleh Jatuhkan Kerajaan


2 comments:

 1. Undi belah bagi pertama Kerajaan 105 undi Pembangang 95 undi. Tanda tanda Bang Non melingkup hanyut ke laut dalam makin jelas.

  Ahli Parlimen Sungai Petani itu disokong sekurang-kurangnya 15 anggota parlimen lain, jumlah minimum bagi membolehkan proses itu dibuat.

  Speaker Dewan Rakyat Azhar Azizan Harun kemudian membenarkan permintaan itu dan menangguhkan sidang selama 20 minit untuk proses undian.

  Hasil daripada keputusan undian belah bahagi tersebut, sebanyak 105 ahli parlimen kerajaan menyokong peruntukan tersebut dan hanya 95 sahaja daripada pembangkang yang menentang.

  Speaker Dewan Rakyat, Azhar Azizan Harun mengumumkan perkara itu selepas majoriti ahli Parlimen memberi sokongan menerusi undi belah bagi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. masa duduk bantah nampak macam nuar pegang majoriti .. bila bangun bantah ... rupanya takde .. alah sianya.. ni bukan hancing lagi ni dah tahap tembelang.. kah kah kah

   Delete

24OGOS2017 SIAPA PM SIAPA TPM SIAPA MENTERI PERTAHANAN

  Dalam isu ini siapa Ketua Penipu?  https://malaysiadateline.com/pelancaran-kapal-lcs-belum-siap-kerajaan-tipu-sultan-perak-raja-permaisuri...