Thursday, November 26, 2020

KALAU NAJIB ZAHID KENA BULI DENGAN ABAH TU AKU BOLEH FAHAMLAH TAPI BILA ANWAR PUN SAMA...APA DAH JADI DULU ISTIHAR PN DAH TUMBANG..

Something wrong ke dengan Anwar ni..

Harapkan (pagar) ketua pembangkang bangun melawan rupanya pagar makan kerusi...

Nasib baiklah Mahathir ada, kalau tidak maruah parlimen hilang, dah jadi pasar borong.

Care for people..

Yang jelas AMANAH kena kencing dengan Anwar dan yang lebih terang jelas clear AMANAH bukanlah barua DAP.


Apa kata Che det






6 comments:

  1. Replies
    1. Ketua pembangkang pun macam sampah tak boleh di harap dan percaya.....!! Anwar jadi Ketua semburit memang sesuai......!!

      Delete
  2. Cerita pasal prinsip seseorang pemimpin.
    1.Feb kerajaan ph runtuh. Digembar gemburkan ketua pembangkang bhw kerajaan sekarang kerajaan tak sah, pintu belakang dan tak mendapat mandat.
    2. Sistem parlimen- jika jimlah sokongan belanjawan next year tak lulus maka kerajaan sedia ada jatuh.
    3. Peluang tersedia tapi akhirnya belanjawan disokong. Tak kira apa pun alasan, yg penting peringkat dasar ..belanjawan dah on!
    4. Bermaksud apa yg digembur selama point 1..adalah tidak betul. Pengakuan penuh bhw kerajaan adalah sah.
    5. Bahawa tindakan hebat muhyidin, azmin langkah sheraton diakui betul oleh pkr dan pembangkang.
    6. Hanya yg berpegang prinsip akan terus kekal laksanakan apa yg diucap oleh tun dan 12mp yang lain. Mrk berpegang prinsip Point ke2
    7. Bermakna jumlah nombor/sd utk jadi pm yg disembahkan kpd agong sangat meragukan.
    8. Benar dan betul bhw anwar tak layak menjadi pm. Penipuan terus berlaku dgn tindakannya menyebabkan ketidakpuashati sbhgian mp pembangkang dan penyokongnya. Dan benda ni selalu terjadi sejak dulu smpi la sekarang.

    Apapun yg penting bg aku PM tidak diganti oleh orang yang tidak layak. Pesalah moral akhlak dll.hehe

    #entri gempaq lebih - undi suara vs undi belah bahagi.

    *

    ReplyDelete
  3. Sekarang sudah jelas siapa yang berprinsip dan siapa yang tidak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anwar dah jelas pemimpin merepek yang tak ada standard sama sekali jika di banding dengan Tun Dr.M.....!!

      Delete
  4. Maszlee dan Syed Saddiq pun nampak gaya, terus tenggelam di bawa arus. Tak mampu menilai sitiuasi, bila nak sokong dan bila nak tolak. Tiada aura pemimpin.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

REFORMASI REFORMASI REFORMASI SENDIRI TAK REFORMASI KAHKAHKAH LAWAK

Sebok minta orang undur...sendiri liat nak undur   Desakan Anwar undur jika tidak diselesaikan sekarang tetap bangkit MENJELANG PRU15   PKR ...