Sunday, November 29, 2020

KENAPA PN BN PH GENTAR MAHATHIR

Kenapa PN, BN dan PH lebih sebok dan serang Mahathir hingga hilang fokus sebenar.

Kenapa mereka tidak fokus dan lawan sesama mereka.

Mahathir dan PEJUANG tidak mungkin menang pilihanraya.




10 comments:

  1. Mereka semua dah tak releven, bila serang Tun Madey, orang akan beri perhatian kod mereka dan mencemoh mereka. Lebih baik dicemuh dpd tak dipedulikan.

    Hahaha.... tepok, tepok tepok....

    ReplyDelete
  2. Kenapa diorang ni gentar dengan Mahathir? Senang je, sebab diorang ni semua tiada telur. Pengecut dan bacul. Ada kuasa bukan untuk tolong rakyat dan negara, tapi untuk nafsu sendiri.
    Tun ada kuasa silent majority. kitorang tak bising-bising. Tunggu je masa nak mengundi Tun punya side.

    ReplyDelete
  3. Takpe KD. Andai kata Allah tetapkan anwar jadi pm. Andai kata la. Pas tu plak, anak2 dia tetiba jadi jutawan dgn meniaga gila2 punya. Aku akan buang dia dari hidup aku forever... Insyaalah... Maknanya dia pun sama dgn musuh2 dia jugak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah tunggu anak-anak Anwar tetiba jadi jutawan, Anwar sendiri pun dah jutawan berganda-ganda. Who is he..?

      More than 30 yrs aho, dia cuma cikgu Abim dgn selipar jepun dan beg sandang. Bila jadi menteri, terus berbaju Versecs dan jam tangan Omega.... hahaha

      Istana Segambut tu bukan pondok atap di tepi sawah, En. pomen. Ia sebuah istana, lengkap dgn segala alatan teknologi moden. Dengar kabar rega membinanya more than 15 years ago, rm10 juta!

      Rm10 juta, beb! Banyak duitnya tu. Dari mana dia cekau duit 10 juta tu, sedangkan, dia jadi menteri tak sampai 10 tahun, TPM dan Menteri Kewangan 3 tahu , boleh ada duit berpuluh juta!!!

      Funnylah korang semua ni. Kalau Atok buat silap sikit, korang bashing dia seolah-olah dia langsung tak berjasa. Dia bangun berdiri, menolak bajet 2021 tapi kamu semua tak sebut pun, seolah-olah dia takda dalam Parlimen. Baca je komen-komen balachi kat Malaysiakini. Buat aku menyampah dgn penganut-pwnganut DAP & PKR. Tak pasal-pasal kutuk orang tua tu. Tooo much! Dgn perangai buruk ni, nak mintak kami undi DAP or PKR....???

      Anwar buat silap berkali-kali, ada je alasan and excuses korang. Apa, dia Malikat ke, tak pernah buat salah.....????

      Delete
    2. Tak salah siapapun jadi jutawan lebih² lagi anak PM.
      Sudah tentu peluang first hand sampai pada PM terlebih dahulu, kena ambil peluang.

      Ambil atas kelayakan atas kemampuan dan buat dengan sukses ikut semua peraturan dan keperluan undang² termasuk bayar tax
      Takkan nak anak PM papa kedana minta bantuan ebit Liew.

      Be rasional

      Delete
  4. Replies
    1. Yaaaa.. The return of poor indon yg ada DNA Sukmakepiteloq. Welcome back dgn komen2 bangang. Hehehehe

      Delete
  5. Kau ni terlebih inzal la kd. Mereka dlm PN, PH dan BN tu part time je serang Tun. Mereka juga tahu reputasi Tun tidak la begitu mengancam sangat ketika ini. Bagaimanapun 'api pelita' yang malap tidak boleh dibiar kerana jika lalai boleh membakar sebuah rumah. Jadinya sambil² fokus kpd isu² semasa perang politik, tepek la juga serangan kepada Tun. Ada la juga masa terisi. Orang politik ni bukan ada kerjapun, hari² politik dan akhirnya jadi politaik.

    ReplyDelete
  6. Tuan KD.
    Sekarang ni blog Chedet tak boleh access ke? (Dari pagi tadi tak boleh.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Admi blog Chedet kata, ada technical problem sikit.

      Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

REFORMASI REFORMASI REFORMASI SENDIRI TAK REFORMASI KAHKAHKAH LAWAK

Sebok minta orang undur...sendiri liat nak undur   Desakan Anwar undur jika tidak diselesaikan sekarang tetap bangkit MENJELANG PRU15   PKR ...