Thursday, November 26, 2020

MENGEJUTKAN..

 


Walau berbeza politik dan parti jom kita raikan atas fikiran yang waras dan rasional...itulah kematangan.

Jauhi petanda jiwa koyak, hati busuk..minda rosak


Ini satu lagi berita baik..


Dan ini juga:

RM0 BNM: Peminjam M40 (BPN) yang mengalami pengurangan pendapatan isi rumah boleh mohon untuk pengurangan ansuran. Hanya pengakuan peminjam diperlukan.


7 comments:

  1. Alamak KD. Bleh tambah bini aku camni. 10k tu. Aku kena sokong najib la pas ni. Telan ludah la aku nampaknya. Aku dah kata, org melayu senang kena beli. Eh jap. Mak aku cina, bapak aku bugis kelanang... Sila memanaskan blog kd hari ni... Atau abai kalau tak berminat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hrp² hati org yg selalu bahan najibpun akan bertambah baik. Yelah, kan najib dah jadi mantan@

      Delete
  2. pru15 akan diadakan smpi genap 5 tahun?. Smpi 2023? Kira berapa brp banyak hari selasa tu
    Team banduan kena kerja kuat lagi. Seni politik tak power. Skill gelecek takde. Mudah dibaca. Sekejap je mudin bentes tergolek.

    Tahniah la pm. Bijak strategi Belanjawan. Campak benda/isu yg memang akan dikerumun oleh orang yg nak carik talian hayat.

    Tup! ² kekal lagi jadi pm.


    Bersatu akan ganti umno..?

    *

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suspect kuat Muhyiddin dah kautim dengan Anwar jawatan TPM

      Delete
    2. Bagus. Bermakna tindakan azmin n geng selama ini adalah betul dan bukan pengkhianat. Kena kencong lagi penyokong gay.

      *

      Delete
  3. Ramai ke yg nak keluarkan duit simpanan hari tua rm10K....???
    Dan kalau tanggoh bayaran ansuran hutang bank, pada akhirnya, kita kena bayar juga, tak gitu? Jadi kalau takda masalah, kenapa nak cari masalah...???
    Najib cuma nak cari popularity, tapi pada akhirnya kita kena tanggobg sendiri semua keusahan kita.

    Semua orang memang susah sekarang. Sultan Brunei pun susah sampai kena jual keretanya utk teruskan hidup. Siapa nak beli kereta 1993 Cizeta V167. Murah je $ Brunei725K!!!
    HAHAHA...

    Jadi, cubalah ubah hidup normal kita. Jangan lagi minum kopi di Starbak atau White Coffee. Kurangkan makan luar, masak sendiri. Berhenti hisap rokok. Mula-mula memang susah, tapi lama-lama jadi normal baru

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

REFORMASI REFORMASI REFORMASI SENDIRI TAK REFORMASI KAHKAHKAH LAWAK

Sebok minta orang undur...sendiri liat nak undur   Desakan Anwar undur jika tidak diselesaikan sekarang tetap bangkit MENJELANG PRU15   PKR ...