Tuesday, November 17, 2020

MUKHRIZ MENGAYUN

Yang kata daddy kasi dan bayangan Tun tu harap terimalah realiti..

Sekadar menghormati Tun dan supaya menjadi satu suara, Mukhriz tidak mendahului.

Elok sangat sebagai Presiden parti yang sangat ditakuti, Mukhriz mula mengayun.

Biar Tun bersuara secara isu nasio dan internasional.

Dengan pengalaman, integriti dan prinsip perjuangan yang jelas tanpa dapat disogok dengan wang kuasa dan jawatan sudah tentu mudah untuk Mukhriz bebas bersuara..

Ramai pemimpin mungkin ke depan dari segi popular dan jutaan penyokong tetapi tidaklah ia menjadi satu kekurangan dan halangan kepadanya.

Macam Ku Li, walaupun suaranya terpencil tetapi masih vibrate..












PERINGATAN:
Fitnah@korup@menyamun@makan babi setaraf.




2 comments:

  1. kalau mudim terima dan pertimbang cadangan dan permintaan dari pihak pembangkan bermakna kita dah masuk ke era kerajaan perpaduan nasional secara tidak rasmi.

    ReplyDelete
  2. Masih ada komen yang cuba fitnah setaraf makan babi lah dosa dan haramnya.

    Selepas makan babi dia akan berlagak alim nak tarbiah sinun.

    Makan babi sokong penyamun.. dah tahu sekarang kenapa tak pelik.

    Dan kalau dimaklumkan makan babi pun tak jijik..apa nak buat, tiada hidayah.

    Maaf komen si makan babi tidak dapat di siarkan, bukan di blog ini.

    ReplyDelete

24OGOS2017 SIAPA PM SIAPA TPM SIAPA MENTERI PERTAHANAN

  Dalam isu ini siapa Ketua Penipu?  https://malaysiadateline.com/pelancaran-kapal-lcs-belum-siap-kerajaan-tipu-sultan-perak-raja-permaisuri...