Wednesday, November 18, 2020

PEMIMPIN TIDAK RUJUK ALQURAN DAN RASUL

Ada kita dengar mohon maaf..

Ada kita dengar memaafkan..

Ada kita dengar masalah selesai..

Masalah 10 jadi 20 jadi 100..

Ada kita nampak duduk semeja..

Kenapa tiada?

Ada kita dengar mengaku khilaf..

Yang kita dengar 'aku betul'..

Komen, ulas atau apapun idea yg dilontarkan semua tidak akan berhasil tanpa rujuk AL Quran dan Rasul.


#Rujukan sebenar tidak dibuat, ada pula yang tulis buku untuk jadi batu api#rosak dunia.

12 comments:

  1. dlm kes entri ko.. ko nak kata atok rujuk sunnah lah kan.. kann.. kann


    kikikiki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maknanya atokpun sama level. Tak rujuk Al Quran tak rujuk Hadis Rasulullah. Agaknya siapa dan apa rujukan beliau?

      Delete
    2. Tun madey siang mlm baca quran dan hadis...sebab tu dia pandai membelit dan munafik...

      Delete
    3. Itu fitnah kau ke atas Al Quran dan Hadis..

      Dapat tunai hari ini atau esok jangan salahkan sesiapa.

      Delete
  2. Kalo nak berhujhah dgn blogger ni ajak masuk blog lain..

    Blogger ni kuat putar belit...kena batang hidong dia tak mau siarkan....berani lontar tapi lari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang muflis hujah selalu ubah tiang gol

      Lebih baik kau cadangkan bank negara print note ringgit banyak²

      Delete
    2. Blogger ni mental dia koyak. Sebab tu walaupun komen kontra dia siarkan tapi baca pulak komen balas dia, dah macam bontot panas berapi. Blogger ni jenis close minded. Yg betul bagi dia ialah atok dia lalu diikuti oleh dia je...
      Mana dia ada kritik atok dia, kecuali sebab atok dia letak jawatan tuari. Itu je...
      Siarkan dan kita baca pulak komen balasnya.

      Delete
    3. Ada apa² isi ke aku nak balas komen?

      Macam buang masa je..

      Delete
    4. Kan...nampak tak? Nampak tak? Mati akal tapi usaha nak mengena jugak. Serius mental koyak.

      Delete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

REFORMASI REFORMASI REFORMASI SENDIRI TAK REFORMASI KAHKAHKAH LAWAK

Sebok minta orang undur...sendiri liat nak undur   Desakan Anwar undur jika tidak diselesaikan sekarang tetap bangkit MENJELANG PRU15   PKR ...