Monday, November 23, 2020

SIAPA NUR JAZLAN DAN ADAKAH DIA LEBIH MULIA DAN BERJASA DARI ANNUAR...

Kaku Diserang Teman Se UMNO.. Hahaha

Banyak cerita tentang Annuar Musa tetapi yang aku ingat tentang Nur Jazlan ini adalah manusia yang boleh diplaster di zip mulutnya tentang 1mdb bila dilantik Timbalan Menteri.

Di politik Johor Nur Jaxzlan bukan pro Muhyiddin dan sebab itu namanya tidak tersenarai dalam kabinet seperti 4-5 nama yang lain.

Sangat elok Annuar tak layan balas.

5 comments:

 1. Kerajaan junta tentera ambil alih kerajaan sementara

  Parlimen mungkin akan digantung selepas Khamis ini apabila pengundian dibuat untuk menentukan apakah Belanjawan 2021 yang dibentangkan Menteri Kewangan sebelum ini mendapat sokongan majoriti atau tidak.

  Apabila itu berlaku, beliau menjangka, satu perisytiharan darurat dibuat untuk disusuli dengan Pilihan Raya Umum ke-15 yang akan berlangsung pada suatu tarikh di masa hadapan selepas wabak (Covid-19) ini terkawal, kata ahli Parlimen Iskandar Puteri itu.

  Kemungkinan ini berlaku jika beberapa ahli Parlimen dari Umno bertindak mengundi menolak Belanjawan itu kerana kini pembangkang sudah mempunyai 109 penyokong manakala kerajaan hanya ada 110 penyokong (selepas kematian Ahli Parlimen Grik) berdasarkan pengundian sebelum ini.

  Salah seorang ahli Parlimen Umno, Tengku Razaleigh Hamzah telah secara terbuka mengemukakan undi tidak percaya kepada Perdana Menteri dan bertindak tidak mahu terlibat membahaskan Belanjawan 2021 kerana ia dibentangkan oleh kerajaan yang tidak sah.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kita tengok sambil makan keropok...

   Atok nyanyuk dah tolak idea bakal banduan. Anaknya siboboi botak pula mempunyai idea yg sama dgn bakal banduan. Semuanya utk kepentingan raykat.
   Khadam dapigs pula awal2 dah tolak wlpun tiada menyumbang apa2 idea. Ikut arahan pemberi makan.
   Nuar pulak spt biasa berlagak sikit. Seolah2 dia tahu dan hebat semuanya. Tapi disaran bersumpah laknat...menikus!!!

   Apa2 pon kita tggu 25 hb nie...
   Raykat dah bijak...tahu siapa kaki kencing dan kaki berak merata2.
   Yg umurnya dah dekat seabad...kencingnya terlalu hancing utk dihidu. Sembang nampak hebat dan suci. Dah dapat...rakyat kena ikat perut. Dia dan legasi...menjarah!!!
   Ptuiihh!!!!

   Delete
 2. Mamat ni guna style anjing menyalak. Dia la paling bising pasal skandal 1mdb. Lepas dilantik pengerusi pac..dia tukang tutup lubang 1mdb. Lepas tu dilantik tim. Menteri cikai.. Terus tak menyalak dah.

  Mudah bagi bapa penggubahanwang haram negara nak tutup mulut anjing2 peliharaannya . Kacang! Hehe

  ReplyDelete

24OGOS2017 SIAPA PM SIAPA TPM SIAPA MENTERI PERTAHANAN

  Dalam isu ini siapa Ketua Penipu?  https://malaysiadateline.com/pelancaran-kapal-lcs-belum-siap-kerajaan-tipu-sultan-perak-raja-permaisuri...