Monday, November 23, 2020

SIARAN LANGSUNG

Apa masalah dengan parti²yg ada? 



Prof pilih Anwar sebagai yang terbaik untuk memimpin negara.

Trial and error untuk lihat apa reform yang mampu dibuatnya.

Apapun banyak pandangan prof tenggelam dengan lontaran kemas pandangan sosialis Hishamuddin.

Rakyat antara punca korup dan pemimpin juga menggunakan pendekatan korup untuk menggembirakan rakyat.

BRIM antara contoh terbaik yang memabukkan rakyat itulah kerajaan yang baik tanpa bertanya dari mana punca sebenarnya.

1MDB berapa juta peluang pekerjaan yang dibawanya?

14 comments:

  1. Aku tak kisah Anowar jadi PM kerana arahan pertama beliau sebaik sahaja angkat sumpah jadi PM ialah tangkap MahaKutty Al Munafiqun

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem la gayboi. Tapi sebelum tu suruh dia angkat sumpah mubahalah la yang dia tak pernah memasukkan punai dia dalam jubur sepol. Baru cerita nk jadi pm atau nak tangkap atok. Nak tangkap lawyer sapie yg kasi tukang masuk dalam jail pun takpe. No hal.

      Delete
    2. Jubo ko pon kena masuk punai anwar....tu pasal ko tahu...

      Delete
    3. Kesian..kesian..kesian pada poor indon..org lama dah tunggu..tolong le pergi buat laporan polis supaya tun kena tangkap cepat2..melalak mcm anjing hilang telur

      Delete
    4. Kesian..kesian..kesian pada poor indon..org lama dah tunggu..tolong le pergi buat laporan polis supaya tun kena tangkap cepat2..melalak mcm anjing hilang telur

      Delete
    5. Bapak dia kan sukma anak ikan indon tu.

      Delete
  2. Oooo....Poor Indon ni, anak Sukma Dermawan, rupanya. Patutlah marah sgt kat Tun Madey.

    ReplyDelete
  3. Anon 3.07 PM pulak anak Poor Paki, Dr.Munawar Anees ke....????
    Hahaha ..anak-anak masing-masing dah besar, mampu mundukung legasi bapa mereka. Nak tunggi anak-anak CHINA DOLL pulak. Mungkin dia ada simpan jam Omega yg hilang.

    ReplyDelete
  4. Boleh tak respon dgn fakta tanpa memasukkan sindiran-sindiran meloyakan, mencarut, lucah dan sebagainya. Tak kiralah penyokong atau pembangkang bagi kerajaan yang ada, penyokong Tun atau anti Tun. Nampak buruk betul bila memberi respon dengan carutan. Nak bubuh sesiapapun bubuh la, balun la tapi jangan guna istilah dan perkataan lucah. Apa barang balun Tun, Najib, Anwar, Hj Hadi, Kit Siang dgn perkataan lucah. Ada faedah ke? Balun je guna fakta, elakkan mencarut. Malu pada budak² sebab yang respon semua dah berjanggut belaka, malah ada yang dh berubanpun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faktanya anuwar telah disabitkan bersalah meliwat dan telah jalani hukuman.
      Najip telah didapati bersalah rasuah salahguna kuasa kes src songlap duit.

      Dua2 ni pasukan banduan dah beruban.

      Delete
    2. Tak diterima rakyat malaysia nak jadi pm. Malu rakyat

      Delete
  5. hehehehehe...yg bagi idea Main Jubor ni sorang jerr ..MahaKUTTY Al Munafiqun sebab asyik tengok filem blue!! tu sebab dia wujudkan MSC tanpa 'tapisan'internet !! wakakakakakakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanya sepol. Faktanya tuduhan dia telah disahkan oleh mahkamah persekutuan. Setel

      Delete
  6. wollomakkk.Poor Indon anak sukma ka??patut la..ni mesti jalan kepit kemut teloq.hahaha

    ReplyDelete

JOHOR WAJAR SAMAN

https://www.thestar.com.my/news/nation/2022/06/26/pakatan-govt-erred-when-it-withdrew-review-bid-on-pulau-batu-puteh-says-johor-mb Keputusan...