Monday, November 30, 2020

WARISAN SUDAH ANGKAT KAKI TUNJUK PADA ANWAR

Anyway..aku salute Mat Sabu kerana masih tunggu dikencing...

Adu domba ke ni?

AMANAH PKR dan DAP belum pernah broke dan termalu besar sebelum ini..tetapi kali ini memang nampak haprak dan jika besok PRU semua hilang wang deposit.

Bukan Tun buat apa pun - hanya berdiri sahaja..

Kikikikiki

Disember pemilihan DAP, lim Guan eng  bukan lagi setiausaha agung, hanya penasihat, lim kit siang bersara..

Anwar hilang seekor lagi Pak angguk.

8 comments:

  1. Anwar sejak dari dulu tak betul,,sepatutnya semua Parti2 dalam PH wajib tinggalkan PKR bersendiri ‼️ Sampai kiamat title Anwar PM in waiting,, tell him to wait long long ah ‼️

    ReplyDelete
  2. Panas !!! Pemimpin Umno pula dakwa Mahathir arah Azmin tubuh PN untuk ‘hijack’ MN

    Semalam Assmin cakap idea Tun nak tubuh PN

    Jangan terpedaya ini suma drama koling kerela dan gang... drana koling saha nak geli geli bagi rakyat teransang kikiki...

    Wayang koling dah lapok... mintak wayang koling baru tak ada lagu lagu sampai gunung Everest bole tak atok..

    Drama koling atok dah tak laku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa pun boleh dskwa ini dan itu namun jika tiada bukti semuanya jadi hampas belaka ‼️

      Delete
  3. Warisan angkat kaki? Memang patut pun. Yg pkr nk heboh kecoh mcm org monyet gila apahal pulak? Tu la.. Masa prn sabah org sibuk berkempen.. Nuwar sibuk kombain dgn penyamun umum majuriti. Warisan sibuk nk umum calon prn, pkr sibuk angkat kaki keluar dewan. Sekarang nk bising warisan angkat kaki tak sokong belanjawan? Tanya peliwat apa dia dah buat dulu. Dia punya kencing warisan dah tau. Tggu masa je.. Dan ni lah masa nye. Hehe
    *

    ReplyDelete
  4. Aku nk tnya, ms atok sm mukriz bangun bantah belanjawan, suma MP warisan ada bgun sama x dgn atok? Diorg xde dlm dewan ke ms tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pejuang lain warisan lain. Warisan ada ke takde dlm dewan masa tu.. .pkr dh kena game balik.

      Delete
    2. Dikala itu Warisan masih lagi bonggok ikut arahan Anwar dan sekarang baru sedar dan insaf ‼️

      Delete
  5. Kalau korang perasan, majoriti orang kuat anwar dalam pkr sorang demi sorang blah. chandra muzzafar, ezam, azmin, khalid ibrahim, latifah koya zulifli nordin

    ReplyDelete

ADAKAH KJ ITU KHAIRY JAMALUDIN, TAMPIL LAH TUNJUK B DAN T

Tidak kah Zahid mahu menjelaskan atau Najib serba tahu bersuara....