Saturday, November 28, 2020

ZAHID TAK IKUT PERANGAI ANWAR


 Ini pemimpin jenis sabar karo..

3 comments:

  1. nuar dulu pun sama.. dia kata dia sabar.. jap lagi.. dia pakai balaci dia buat bising otai reforbasi buat count down.. mintak madey letak jawatan.. count down tak habis .. madey letak jawatan.. nuar jadi pm tak ? kah kah kah

    ReplyDelete
  2. Balaci Anwar buat countdown, desak Madey letak jawatan. Madey pun letak jawatan, tapi Anwar tetap tak jadi Perdana Menteri.

    Balaci terus menyalak, salahkan Madey. Kali ini, sebab Madey letak jawatan sebelum count down abis tempoh.

    Kesimpulannya: Madey letak atau tak letak jawatan, balaci tetap bashing Madey sebab Anwar sampai Kiamat tak cukup nombor. MALU nak ngaku dah tak releven, terus cari black sheep to bash.

    ReplyDelete
  3. Ni satu lagi sekor ketua parti takde prinsip. Pakar parking duit kat lawyer dan penggurup wang. Korang tengok nanti bila kes berjalan dia akan pakai ketayap dan jubah yg ada tulis ' akhirat didepan'.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.

REFORMASI REFORMASI REFORMASI SENDIRI TAK REFORMASI KAHKAHKAH LAWAK

Sebok minta orang undur...sendiri liat nak undur   Desakan Anwar undur jika tidak diselesaikan sekarang tetap bangkit MENJELANG PRU15   PKR ...