Sunday, February 14, 2021

ANUAR MUSA MANUSIA PALING BAHAYA JIKA DIANGKAT JADI PM


Dia JUGA berasal dari sebuah parti yang dikenalpasti sarang dna korup dan penyamun.

DNA ini MASIH mengalir walau belum dapat kuasa sepenuhnya..

3 comments:

  1. KD, tak nak cerita pasal RINA HARUN yg sudah slim-mlim bak model. Kerja takda di Kementerian Wanita sebab PKP, jadi dia sibuk mencantikkan diri. Mukanya sudah berubah, mungkin plastik surgery. Badan sudah disedut lemak. Sekarang semua orang nak jadi macam Rina Harun.

    New Zealand berbangga dgn Perdana Menteri wanitanya yg muda, cantik, bijaksana dan pandai mengurus negara shingga New Zealand sudah COVID FREE. Semua negara nakkan dia jadi Perdana Menteri atau Presiden negara mereka.

    Malaysia berbangga dgn menteri wanitanya yg berjaya menguruskan badannya semasa negara dilanda COVID, tetiba menjadi jelita, presis seorang model!!!

    Semua bertanya, apa rahsianya...???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awakpun apa kurangnya Cik Minah. Muda, langsing dan cun menawan. Tak nak kongsi tips ke?

      Delete
    2. Hahaha.... awak salah orang. Saya bukan Rina Harun, makan gaji buta jadi Menteri.
      Kalau saya jadi menteri pembangunan wanita, keluarga dan masyarakat, takda masa nak melangsingkan badan dan buat rawatan muka. Kerja banyak, terutama masa COVID melanda ni. Ramai hilang sumber pendapatan. Buatlah projek-projek utk latih ibu-ibu tinggal di PPRT. Ajar mereka membangunkan industri kecil. Ada macam-macam projek boleh dibangunkan. Mulakan dgn latihan menjaga bayi, menjahit, gunting rambut, masak-memasak, dll. Lepas tu tumpu pada industri kecil buat cadar, sarong bantal dll dpd perca. Lepas tu ajar menanam sayoran guna bahan buangan mcm botol plastik. Semua ni sumber kewangan murah utk hidup berdikari. Just to name a few sebelum move on to projek lain.

      Delete