Sunday, February 21, 2021

BUAT APA JADI PRESIDEN KALAU CAKAP PUN DAH TAK LAKU..


 

3 comments:

  1. Piii dah Zahid... kunun kisah (concern) ker susah rakyat. Masa dia ada kuasa jadi TPM / Menteri Dalam Negeri aper dia buat, menyusah kan rakyat ada ler...

    Masa dia jadi Menteri KDN sistem re-new permit maid kena buat melalui syarikat / agent enterprise imigresen, tak boleh buat direct over counter by employer. Tak ker menyusah kan rakyat namanya. Maid nak balik kena melalui agent juga, kena isi borang by agent enterprise imigresen, hangus RM700 atau RM800 (aku dah lupa exact tapi aku ingat aku kena bayar samada RM700 atau RM800. Aku tanya kerani imigresen tu actually / sebenar nyer dari RM700 / RM800 tu beraper imigresen ambik, dia kerani tu kata dalam RM400++ jer, sementara dalam RM400++ / RM300++ syarikat enterprise agent imigresen tu yg sapu.

    Borang tu bukan perlu budak lepas U untuk isi pun, budak lepasan SPM pun boleh isi. Aku as employer pun boleh isi sendiri. Politaik lah kau Zahid.

    ReplyDelete
  2. jangan fitnah tunjuk fakta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Faktanya zahit komedi dh p mahkamah. Kikiki. Bah+lol=macai.

      Delete