Sunday, February 28, 2021

TIDAK ADA UBAT YG BOLEH MERAPATKAN SEMULA (TRUST) ANTARA PKR DAN AMANAH..

Tikam belakang  mungkin Tak sempat nak tengok siapa orang nya...

AMANAH yang kena liwat sebelum ini mungkin tidak tahu siapa...

Tapi kalau tikam beradap kali ini, Tak ada blur² lagi ..

Gunalah ayat pemanis mana sekalipun kesan calar, parut tetap ada...

Kalau MASIH kata ok juga, memang sah bodo.


7 comments:

  1. Klu tak ada ubat yg bole rapatkan PKR dan Amanah itu mme sah tak ada kita kasi ubat ini mungkin bole jadi penawar.... ubat nya ialahh







    hahhhaaahh kasi tepok satu kali..


    yeehhaa

    ReplyDelete
  2. Karma in action. PKR thought it makes nett gain of 3 state assembly BUT nett loss of 2 MPs.

    Senyum dalam tangis bagi Anwar. Masih ada number ke???

    ReplyDelete
  3. Najib PM ke - 9. Malu ape bossku..!!

    Kaji selidik membabitkan 608 responden dalam kalangan orang ramai di platform media sosial itu bermula Disember 2020 hingga Februari lalu.

    Mashitah berkata, menerusi kaji selidik itu, Najib memperoleh sokongan 51.5 peratus jauh mening­galkan pemimpin lain se­perti Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan (14.8 peratus); Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin (10.2 peratus) dan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sekitar 9.6 peratus.



    Presiden Pas, Datuk Seri Abdul Hadi Awang pula memperoleh sokongan 9.1 peratus; Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein (2.4 peratus); Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob (0.5 peratus) manakala Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi dan Ahli Parlimen Gombak, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali hanya memperoleh sokongan 0.3 peratus dan 0.2 peratus menerusi kaji selidik tersebut.

    “Ramai memberi alasan memilih Najib berdasarkan presta­sinya dan merindui peme­rintahan bekas Perdana Menteri itu yang banyak membantu rakyat.

    #tepoksambilmembatuapi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kaji selidik dengan puak yang sama, malaikat pun dia tolak....
      Mesti bosskurrr juga

      Delete
    2. KD macam nak marah tu. Nama atok takde pulak dalam senarai. Kan aritu dia kata atok masih ada pengaruh dan patut kembali menerajui negara bagi kali ke 3. Rupanya dia je yang nak, orang lain dah abaikan dah...

      Delete
  4. Selagi ada anuwar dlm pkr, parti ni kekal jadi pembangkang. Pkr masa anuwar dalam jail, siap menang pru14. Dia masuk je balik.. Mesti ranap punya. Pkr kekal jadi pembangkang semula. Fakta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai atau otai kepala bana diorang tu mana nak dengar benda yang fakta. Yang penting jilat buntut Anwar. Yang salah tetap Tun. Anwar punya liwat, Tun yang salah.

      Delete