Friday, March 19, 2021

ADAKAH PEMIMPIN BERKENAAN AKAN BERSUMPAH LAKNAT

 

Sucikan diri..
Atau mengaku sahaja dengan alasan² yang bagus sebelum terdedah terbongkar..


9 comments:

  1. Gila apo nak sumpah lahanat lagi. Dulu sumpah laknat..tak songlap. Sekali kena 72 tahun. Siap mak dia pun mati.kiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulut puaka kau niii lol..

      Delete
    2. kau kenal ker mak dia tuu lol..
      ... ajer celaka kau nii lol..

      Delete
    3. Angkat sumpah ja kena 72 tahun.padan muka ko la labuuuuu. Duit dh bertimbun, nk jadikan bergunung. Siye pny penyamon.tu pon ada yg dok nk jilat lg. Kikiki

      Delete
  2. Nak berbincang pun salah ke??
    Kalau kot2 Anwar dah berubah...
    Dulu madey pun berbincang dan kerjasama dgn musuh ketat iaitu Anwar dan Lim Kit Siang...
    Apa masalah nyer???

    Takkan kalau ada pemimpin umno nk berbincang dan pada masa yg sama dah tegaskan apa2 pun kena mendapat persetujuan majoriti ahli...
    Ini dah kira pemimpin tu jujur dan serahkan kpd majoriti ahli...
    Kalau majoriti ahli tak setuju, mereka akur.
    So apa masalah kau KD???
    Nampak sgt ada yg jadi batu api dan tak senang hati...
    Hehehe...rileks lah KD...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg pertikaian org umno, bukan aku..

      Banyakan membaca..

      Delete
    2. Tapi ada dua ekor berok umno sain surat sokongan senyap2 tanpa akar umbi tau.kiki

      Delete
    3. Berok mat yeh pon nk join kira nombor cukup ke tak cukup. Hshaha

      Delete
  3. https://www.sinarharian.com.my/article/129433/BERITA/Politik/Pemimpin-UMNO-kerjasama-dengan-PKR-DAP-boleh-dikenakan-tindakan

    Dengar tu penyokong peliwat. Umno tolak pkr. Mana2 pemimpin umno yg sokong pembangkang akan kena tindakan. Mereput la

    ReplyDelete