Thursday, March 25, 2021

AKU CUMA NAK CADANGKAN MUKHRIZ JADI PM

Memang cadangan yang kurang masuk akal tetapi cadangan itu boleh membuatkan ramai yang sakit mental, terkoyak mental, sawan dan meroyan..

Control darah tinggi, jantung, kencing manis dan buah pinggang masing²..

Jangan rendah akhlak dengan maki..sebab segala keburukan datang balik pada diri sendiri..

Belum ada seorang pun kaki maki bahagia setakat ini..semuanya bermasalah, porak peranda..musibah bertimpa.

Jangan setakat cadangan, kau orang dikejar ke hospital dengan ambulance..

Mahathir tidak berkata kosong seperti dia katakan pada Najib, Anwar dan Zahid sebelum ini..

https://shahbudindotcom.net/2021/03/26/muhyiddin-tak-akan-jadi-pm-lagi-selepas-pru15-tun-mahathir.html

13 comments:

  1. sesapa yg jadi PM lepas ni tak payah nak menyibuk sangat itu suma kerja tohan yang esa. Elok sibukkan diri dengan solat dan dekat dng sejadah dah tua sangat dahhhh... dah dekat sangat dahhhh...

    tak ngutuk pun itu fakta ajer...

    yang penting PM bukan dari Utara Semenanjung lagi.... banyak fakta pasal Utara ni.... nak kena tulis jugak ka fakta tu..!?

    ReplyDelete
  2. Juara badminton all England 2021 berasal dari Alor setar kedah.

    Kompas fungsi utamanya menunjuk arah Utara...panduan supaya tidak sesat atau mental koyak.

    PM dua kali, Agong dua kali, asal dari utara.

    Semua itu perancangan Allah, redha - iman jangan rosak.

    Fakta.

    ReplyDelete
  3. Takpe la sesapa boleh jadi pm. Jangan ambik pm yg ada kes jenayah makan duit negara, makan rasuah dan pm yg ada salah laku seks luar tabie udah la. Malu nnti rakeyat malaya. Kohkoh

    ReplyDelete
  4. kalau betullah rakyak benci sangat ngan PN..Ok... rakyat tak undi PN ..tapi rasa2nya rakyat nak undi PH lg ke..??? ya ampuunnnn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tengoklah...Tun nak suruh pilih siapa dan parti mana.

      Kalau Tun kata umno, aku sokong shj..
      PRU15, gang mahkamah tidak DIBENARKAN bertanding? Secara automatiknya...umno lebih bersih.

      Delete
    2. Ni bau bau Tun M dan blogger cai macam KD nak jilat bontot UMNO semula.
      Apa nak heran.Lim Kit Siang DAP pun Tun M pernah peluk2 manja.

      Delete
  5. Salam Tuan KD...

    mohon untuk share...

    THE TRUTH

    I have the Truth...
    You have the Truth...
    But which are THE TRUTH?
    CONFUSE? So, what is THE TRUTH?

    My viewpoint… is my Truth,
    Your viewpoint… is your Truth,
    But which are THE TRUTH?
    So, what is THE TRUTH?

    My Truth is nothing…
    Your Truth is nothing…
    Then, where are THE TRUTH?
    THE TRUTH IS EVERYWHERE!!!!
    Open your 2 eyes and THE TRUTH is there!
    Without internal eye, THE TRUTH is like looking at the glare…

    He was sent with THE TRUTH…
    THE TRUTH matters!!
    The ONLY TRUTH is what pleased HIM…
    So, My Truth or Your Truth?
    The one that pleased HIM the most is indeed THE TRUTH…

    Be very careful… be very cautious…
    Me or you not only responsible,
    The smallest of an atom will be made accountable!!
    Speak the Truth... Tell the Truth…
    Or else... the smallest of an atom will be ready for Me and You, questioning THE TRUTH...

    ~Amana~

    ReplyDelete
  6. Kami pensokong najib tetap berharap dia jadi pm lagi sekali lepas dia keluar jel. Lagipun kami akar umbi umno percaya dia tak songlap duit. Dia enjoi laki bini pun pakai duit gaji dia yg dikumpul sejak lahir. Berbiluyun dia kumpul. Dia tak kacau pun duit gaji dia. Makan pakai semua free sejak kecik. Kami penyokong najip percaya dia pemimpin amirulmukminin sbb bagi brim.

    ReplyDelete
  7. Sbg pendokong ahli pkr kami tetap nak anuwar jadi pn. Sebab dia boleh baca khutbah. Menari keling pun boley. Dia pemimpin serba serbi boleh kiri kanan semua dia belasah. Kami pkr percaya setakat kes seks luar tabie.. Tu takde apa2. Lagipun sket je dna dlm jubur epul tu. Rakyat malaysia pun tak ambik port sgt isu liwat ni. Sekian

    ReplyDelete
  8. Aku pun nk bg cadangan.

    Aku ahli pas nk tgha jd pm. Beliau byk ilmu di dada. Takat jd duta timur tgh tu, beliau work from home je. Tgk la bape byk tok arab melabur dlm malaysia. Siap labur kat najib lg.
    Dalil beliau hebat2 belaka. Dalih jg tak kurang mantapnya.
    Walaun2 plk walak2 belaka mcm hamba firaun. Kalo x setuju keputusan dewan, beliau blh ponteng atau berkecuali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hj hadi pm. Okeh je. Janji Takde terpalit dgn jenayah rasuah memyamun dan liwat

      Delete
    2. Lol...
      ...kau ahli PASik kah?

      Delete