Wednesday, March 31, 2021

APA FUNGSI ZAHID SEBAGAI PRESIDEN...

Tidak mungkin jadi jurucakap Najib? ITU taraf Lokman adam..

UMNO membiarkan TERLALU lama pemimpin umno di kerajaan hingga kini menjadi lemak dan Naik tocang.. arahan letak jawatan, MACAM larang budak nakal panjatp pokok...

Makin dilarang Makin dipanjat...



Tiada lagi ubat dan penawar, mereka sedang menguasai umno dan lambat laut AKAN menggesa Zahid berundur secara terhormat atau melalui MESYUARAT agung khas..

Jalan penyelesaian walaupun bukan terbaik, Zahid wajar akur dan tunduk pada Muhyiddin..

Kenapa Najib, Rosmah dan anak mereka tidak tuntut barang sitaan??




https://quantumnrich.com/



6 comments:

  1. Itu kan consignment item... faham ke idok consignment tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duit tunai
      Beg tangan
      Kereta
      Consignment JUGA?

      Baca ke idok?
      Faham ke idok?
      Sel bercantum ke idok?

      Yang bagi consignment pun Tak muncul? Dah jadi derma pula?

      Delete
  2. elok singh panggil kat mahkamah, bila tggu mahkamah nak sidang atau nak sidai gitu gitu ajer..!!

    ReplyDelete
  3. Nampak berjaya penyamun najip membodohkan pengikut dia. Consignment item.
    Satu lagi najib dpt membangangkan dgn berpuluh kali dia jelaskan isu duit masuk dlm akaun dia derma pak arab. Memang terbaik dia explain. Duit masuk pastu dia pulangkan ke 'penghantar' nya semula. Berpuluh kali dia explain.. Konsisten..pulangkan ke 'penghantar'.Pulangkan ke kerajaan akaun pak putera arab ke.. Kementerian ke?.. Tanore ke..?. Word penghantar tak pernah dia sebutkan dengan jelas siapa. Yg clear dia kata duit masuk dari putera arab melalui kementerian pak arab tu. Kehkehkeh. Kalau hantar balik ke 'penghantar' mesti ke kerajaan pak arab tu. Tapi dia hantar balik duit tu kemana?
    Amla boleh detect la. Cakap je la parking duit. Penghantar kunun.kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tektik nak tutup mulut kabinet dia masa tu. Dia bgtu..eh duot derma dah pulangkan dah taw!
      Kat sapa tanya menteri2.
      Kat penghantar. Kahkahkahkah

      Delete