Monday, March 8, 2021

BETUL KE NAJIB TAK TAHU SUAMI ZETYY TERIMA WANG?

Siapa PM Masa tu?

Siapa yang selalu call Najib bagi nasihat, can I advise you something...

Apakah tidak pernah jolo memaklumkan sesuatu? Kenapa perlu ada transaksi ke akaun suami ZETYY? Siapa yg CADANGKAN arahkan rancangkan?

Tidak mustahil suami dan anak ZETYY tidak tahu? Alasan "tidak tahu" tidak reasonable kah?

Takkan Najib kena scam dengan ZETYY, sebelum ni pun tuduh jolo scammer?

Asyik kalis salah, suci sangat ke?


Ini pun Tak tahu JUGA ke? Hadi pun scammer JUGA ke?

14 comments:

  1. Apa yg dia tahu? Anak beranak jadi haiwan perasuah..ditatang oleh penyokong haiwan2 nye.kahkahkah


    Datuk Seri Najib Razak berkata beliau tidak tahu dari mana dana diperolehi untuk membiayai pembelian barangan kemas isterinya Rosmah Mansor.

    “Saya tak tahu dari mana sebenarnya sumber untuk mendanai semua ini,” kata anggota parlimen pembangkang dari Pekan itu dalam temu bual bersama Reuters.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ganas ayat...
      ...tak takut muflis ke..

      Delete
  2. Barang kemas ape cerite sbnarnya.. consigment item tu bila nak bicara.. bicara tah mana tetiba fitnah mengila

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adoii...
      Yang sekarang ni.pun sokmo minta Tangguh
      Nak tukar pendakwaraya
      Nak tengok orang banjir
      Nak ITU
      Nak ini

      Puittt...apasal nak delay, buying time?

      Delete
    2. Kluangman power...
      ...tahu segala gala..
      ......zahir n batin orang..
      power power power...

      Lalat eejo@

      Delete
  3. Consignment item tu ko faham ke idok..?

    ReplyDelete
  4. Najib Razak mengulangi sumpah laknatnya tidak tahu mengenai RM42 juta dana SRC International dalam akaun banknya, selepas disabitkan bersalah atas 7 pertuduhan rasuah semalam.

    Bekas perdana menteri itu menafikan beliau pernah meminta atau ditawarkan wang itu.

    “Sebagai orang Islam, wallahi wabillahi watallahi saya tidak meminta, saya tidak merancang atau ditawarkan RM42 juta itu.

    Bagaimana sesorang berada dalam keadaan yang tidak menyebelahi apa apa pun untung nasibnya berani melakukan sumpah laknat.. kekuatan apa yang dia miliki.!?

    Wallahualam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada buat sumpah laknat tak masa belanja enjoi macam org sakai? Gaji pm berapa sebulan?

      Delete
  5. Dah x tahu, yg pi belanja pasai apa. Bodoh ka, bengap ka. Ingat duit buta tongkang pecah? Akai ada, pikiaq mai la. Samdol. Dh kena, sangkut merata.

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang kata tak tahu tak tahu laaa..
      lagi mau nyalak nyalak..

      Delete
  6. 1. Memang betul DS Najib tak tahu semua tu.

    2. Yang sebenar-benar tahu hanya Tuhan saja.

    3. Malangnya DS Najib juga tak tahu akan diri sebenar-benar dirinya sendiri.

    4. Maka dia juga tak tahu bahawa Tuhan tahu apa kesalahan yang dia telah buat dan Tuhan tahu bagaimana mengadilinys.

    5. Tuhan sedang menghukum DS Najib sekarang. Ini juga DS Najib tak tahu.

    6. Moga Tuhan beri Taufik dan Hidayah kepadanya sebelum Tuhan memanggil diri sebenar-benar dirinya menemui Tuhan Penciptanya serta sekalian alam dan isinya.

    AMIN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuhan pun dia try tipu dengan sumpah lahanat dia. Kehkehkeh

      Delete
    2. petunjuk untuk kita semua juga...
      aaamin..
      lalateejo@

      Delete