Wednesday, March 31, 2021

KENAPA TAK JEMPUT TUN?

http://feedproxy.google.com/~r/TukarTiub/~3/-hBPaqOwtiA/lagi-bukti-teori-masuk-penjara.html 




Tajuk tu Tak PENTING pun..

Aku cuma nak citer pasal gold QM..

QM bukan multilevel..join dan make money dengan pelbagai cara dan strategi...yang ada tunai, memang best time to invest and earn, harga emas dalam.kedudukan terendah.

Risiko..0 rugi 

Jika harga emas rendah dari harga beli, hold...


Harga emas lebih rendah sebanyak RM 3.42 per gram.


USD yang lebih kukuh, hasil Bon yang lebih tinggi dan harga minyak yang lebih rendah telah menurunkan harga emas hari ini.


Namun peluang diciptakan untuk membeli dengan harga lebih rendah hari ini.


Pada catatan lain di AS malam ini Joe Biden akan mengumumkan pakej rangsangan 3 Trilion dan bagaimana ia akan dimanfaatkan.


Sumber yang boleh dipercayai mengatakan, fokus dari pakej rangsangan ini lebih kepada infrastruktur dan tenaga hijau.


Joe Biden dikenali sebagai lelaki tenaga hijau.


Berita buruknya adalah cukai yang lebih tinggi dijangka, inflasi yang lebih tinggi dijangka positif untuk emas.


Asas untuk emas kukuh untuk jangka masa panjang.


Ingatlah bahawa pakej rangsangan ini tidak akan meningkatkan ekonomi dengan segera dan memerlukan masa, misalnya Fed mengatakan kadar faedahnya kekal pada 0.25 hingga 2023.


Petunjuk yang jelas bahawa pemulihan akan memakan masa seperti yang berlaku dalam krisis subprima 2008.


Kumpulkan emas sekarang dan dapatkan hadiahnya kemudian.


Emas selalu menjadi penyedia penyelesaian dan akan selalu ada.


Semoga hari pelaburan yang hebat.

https://quantumnrich.com


3 comments:

  1. The official Celebrity birthdays Android app features all of today's popular celebrities including actors, singers, and social media stars.

    ReplyDelete
  2. Pasti haiwan Penyokong2 najib akan membantah habis habisan kalau tun dijemput. Gilo apa. Takkan nak tengok najib terberak atas stage. Kehkeh

    ReplyDelete