Wednesday, March 17, 2021

SIAPA YG TAKUT SANGAT JHO LOW PULANG...


 

19 comments:

  1. kan kata Jho Lo dah tukar jadi beruang....!?? Kalau Jho Lo comfirm dah jadi beruang tak mustahil Tun kibar panji panji hitam nihhhh... cer tanya Jon Doe...

    kikikikiki..

    kikikiki..

    ReplyDelete
  2. lagii mau tanya kah KD...
    .....K U A S A L U A R laaa..
    .......diulang lagiiii...
    ..........K U A S A L U A R.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuasa luar tentu ada kepentingan kebajingan dengan orang di dalam negara.

      Pulangnya membawa bala.

      Jika Tun MASIH PM tentu AKAN ada usaha² james bond mcgovern membawanya pulang..tetapi Jangan lupa ada 1000 rahmat jolo belum dibawa pulang..

      Delete
    2. kuasa luar mana pulak dah niii..

      ni bukan alih tiang goll lagi dah ini alih padang bola ni....


      kikikikiki... panas montot la teww

      Delete
    3. Igp lani bg statement, dengaq bole, pcaya jgn.sembang lebih dr Karam Singh walia. Lg baek, xyah dengaq.better lg lalat taik. At least statement dia bole la jgk kita gelak. Hihi hi.

      Delete
  3. pulang laa Jho Low..
    ...hujan amas di negeri orang..
    .....hujan batu di negeri sendiri...

    pulang laaa...

    ReplyDelete
  4. He then goes on to claim that Najib’s wife, Rosmah Mansor, spent more than a half a billion dollars of 1MDB money on jewellery.

    The US Department of Justice (DOJ) documents had detailed Jho Low’s purchase of a US$27 million pink diamond for Rosmah, but in the recordings, he says there was much more.

    “North of half a billion dollars’ worth. That was a huge amount,” said Low in reference to the value of the jewellery.

    Yg paling takut jolo pulang tentu najip dan sominya bik mama serta haiwan ternakan pnyokong nye.
    Wahai anjing2 penyokong penyamun najip. Marilah bantah kepulangan jo lo. Gila wei nak cover nnti. Kasi report polis la dia bagi berita palsu.
    Amiciam? Kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. PENAFIAN TIDAK DIPERLUKAN....

      ..kalu setakat komen komen ...
      ....mau pun fakta-auta fakta-auta...
      ......dari anjing2(sorry pinjam perkataan) chief penyamun...
      .........anggap jer bagai anjing menyalak penyamun.. dua dua berNAJIS..

      ... tak kemana mana pon haiwan haiwan ternakan (sorry pinjam lagi) chief penyamun tuuu...
      .....cukup berat nanti disembelih tuan ( chief penyamun)..

      khikhikhikhikhi..
      jho lok jho lok jho lok
      idup jho lok..

      Delete
    2. Betui tu. Chief penyamun pun dah kono hukum 72 tahun. Anak buah geng penyamun pun semuo dah kono masuk geng mahkamah. Wak tempe, azez legam, mat maselan sharir ku nan dll semuo tu pasti akan sembelih balik chief najip dan ketua cheif kak ros. Hihi

      Delete
  5. Fakta pink diamond ada, apa rahmat jolo tak bawak pulak dah.... bagi fakta skeet.. klu sblom PRU 14 ke main guling guling atas jln raya... cer bagi fakta sket budak suman bodoh made from Singapork dah guna nama anon yerr
    crciter... cecitet....!!


    kikikikk


    kikikkki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Very simple, perancangan Allah lebih baik.

      Tak tahu lah samada kau MASIH yakin atau percaya hingga rahsia rahmat Allah pun dengan sombong kau tanya...

      Delete
    2. ... bukan makam biasa biase budak kd niii...
      ......budak budak biase biase mana paham nya.....
      .........mengenal rahasia disebalik rahasia...
      .............perlu ilmu dalam dalam..

      Simple simple dah kd...

      Delete
    3. Mula la guna hujah rahmat Allah. Isunya kenapa GAGAL bawa balik Jho Lo? Sembang kencang sebelum PRU14 dulu dah sapu bawah kapet ke? Masa Tun jadi PM, gagal tangkap bawak balik Jho Lo. 22 bulan sembang kari hari-hari. Tumbang je PH, sosok kedua cerita pasal korupsi 1mdb pulak jadi PM. Masih juga gagal tangkap Jho Lo. Yang berjaya setakat ni ialah cipta pelbagai alasan untuk coverup kegagalan menangkap Jho Lo. Adakah Jho Lo lebih hebat dari Osama Ben Laden? Osamapun akhirnya tumpas. So apa kata Kd?

      Delete
    4. Pelik sikit Najib Tak desak jolo diangkut balik..

      Patut loyar dia minta mahkamah panggil IGP bagi keterangan..

      Delete
    5. Kalau nak kena lempang dgn kak mah berani la najib desak jho lo balik. Mana nak letak muka hadi awang yg puashati 1mdb ok

      Delete
    6. Kekadang nampak bodoh pulak kd punya idea. Najib tu pendakwa ke yang didakwa? Pendakwa la yang patut bawak balik jho lo jadi saksi sinajib ni memang master planner rembat duit 1mdb. Appaaa daaa kd.

      Delete
    7. Maksud kau Najib takut dengan JOLO?

      Delete
    8. Oooh. Jho lo master plan? Tapi Duit masyuk account najip? Jho lo enjoi beli brg kemas lebih setengah biliyun utk bini najip?
      Pendkwa kata najib. Najib kata jholo. Brp gaji pm? Sebulan 10 juta ke. Tanya je. Kehkeh

      Delete