Wednesday, March 3, 2021

UMNO AKAN PILIH AMANAH LAWAN PAS

AMARAN kepada PAS jika belot MN.



9 comments:

  1. Suami Zeti Aziz bekas gabenor Bank Negara didakwa menerima dana dari 1MDB menerusi akaun bank miliknya di Singapura.

    Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Datuk Zainuddin Yaacub, berkata siasatan dijalankan mengikut Akta Pencegahan Pengubahan Wang Haram, Pencegahan Pembiayaan Keganasan dan Hasil Daripada Aktiviti Haram 2001 (AMLA 2001).

    “Memandangkan kes ini melibatkan keterangan di Malaysia dan juga di luar negara, PDRM sedang mengambil tindakan susulan mengikut Akta Bantuan Bersama Dalam Perkara Jenayah 2002 bagi mendapatkan keterangan yang berada di luar negara,” katanya dalam kenyataan.

    Justeru, Zainuddin berkata, PDRM menasihatkan masyarakat untuk tidak membuat sebarang kenyataan atau spekulasi melalui mana-mana platform sehingga siasatan polis selesai.

    “Kertas siasatan akan dirujuk kepada Jabatan Peguam Negara untuk mendapatkan sesuatu keputusan,” katanya. –

    ReplyDelete
    Replies
    1. APA kena mengena dengan tajuk di atas?

      Delete
    2. Tuan, tak ada kena mengena. Cuma kena post untuk claim bulan ini. Kikiki

      Delete
    3. Terbukti bodoh adalah pilihan bukan keturunan....lain tajuk lain hurai. Tapi betul jugak nak claim income...kes ni mungkin banyak tu. Tapi dah lewat la pulak...tu claim bulan lepas...hahaha

      Delete
    4. kalau bodoh itu satu pilihan..
      dah tentu semua ahli politik bijak bijak belaka...
      ternyata bodoh itu satu anugerah..
      anugerah kepada yang memintanya..

      Delete
    5. saya pon nak claim laaa..
      nak kena post dulu ker baru claim..
      ternyata bodoh adalah anugerah..
      anugerah terindah...
      dari sang bijaksana...

      Delete
    6. kena fikir luar kotak..
      baru nampak kenanya..
      betul laa tuu bodoh adalah pilihan...

      Delete
  2. boleh pulak kawan umno...
    kata umno tong taik..,
    taik pon taik laaa...
    k u a s a..

    ReplyDelete
  3. 1MDB skandal najib umno...
    penyamun penyanyak .. katanya
    memalu malaysia dimata dunia.. madahnya
    boleh pulak kerjasama..
    itulah hubungannya...
    ada faham..
    budak baru nak naik mana fahamnya..

    ReplyDelete