Monday, March 1, 2021

WAKIL RAKYAT WARISAN MELOMPAT MASUK LONGKANG..

https://www.sinarharian.com.my/article/126370/Surat-peletakan-jawatan-ADUN-Sebatik-diserah-kepada-Speaker-Sabah


WSRISAN SAHAJA YANG ADA GOOD BRAIN 

8 comments:

  1. hang bole pi cari seko atau 2 ekor pencuri yg bole pulangkan duit curi dah pulangkan buat sumpah laknat lagi... bole hang pi rekomen sapa orang tu... hang bagi satu contoh sapa pencuri tu..

    Tun M ka Daim ka itu contohhh ajer..!

    kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulia sangat ke mencuri, lepas tu bagi balik? Lepas tu buat sumpah tak curi? Agama apa kau ni?

      Delete
    2. kan dia dah bersumpah laknat tak mencurik... tu yg dok tanya tu celah mana duit yg difitnah curik tu lesap... fahammmm..!!

      Delete
    3. Kalau tak.mencuri kenapa perlu buat sumpah laknat?

      Anwar pun Tak mencuri..
      Tak ada pula dia buat sumpah laknat hari²

      Delete
    4. Kalau tak.mencuri kenapa perlu buat sumpah laknat?

      kan dia dituduh fitnah mencurik WSJ, News Straits Times Singapore (ibu fitnah Malaysia), CNBC, Myamar News Losotho News, CNN Soros News dan segala fitnah media sedonia disebar semahu mahu fitnah itu... brani kerana benar dia buat sumpah laknat.... bab DSAI hang pi tanya Sepol nape dia buat sumpah laknat... ini lah msalah dng melayu mudah lupa ssjarah. Bengap..!! kikiki

      Delete
    5. 30 juta Penduduk malaysia, kenapa dia yang dituduh?

      Takkan fitnah kot...

      Delete
  2. hang cakap apa,aku pon x faham.fening fening.

    ReplyDelete