Wednesday, April 14, 2021

CUBA EXPLAIN SIKIT APA MAKSUDNYA?

Ini maksudnya..
 


9 comments:

  1. Buat masa sekarang kami penyokong najib akan evasive untuk komen tajuk ni. Kami tengah picah kepala nak komen. Kami tunggu dato seri najib bagi pencerahan dalam fb beliau baru kami akan copy n paste. Tolonglah jangan suruh kami pikirkan benda yang memerlukan otak. Tunggu sabar ye semua.

    Sekian dari penyokong songlap duit.

    ReplyDelete
  2. Dalam kes jenayah, boleh ke buat assumption mcm ni.?? Pihak pendakwaraya yg kena buktikan...."Lame excuses" tu pada pendapat pendakwa...tapi itu mungkin "excuse" yg diberikan adalah perkara yg sebenar....

    Takkanlah bila nampak seseorang masuk kedai jual arak, terus buat assumption yg dia tu beli arak dan peminum arak biarpun telah diberitahu sebenarnya dia sekadar jumpa kawan atau nak buang sampah atau tumpang tandas dlm kedai tu etc...

    ReplyDelete
  3. If this is not hypocrisy, what is?

    The fact that Najib refused to allow his deputy to fly to Switzerland to follow ip on status of SRC is A HARD PROVEN FACT that he wanted to cover his corrupt actions....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semasa dia berkuasa, duit pinjam kwap yg masuk dalam src tu cukup pantang jibi kalau ada sesapa sentuh, nak ambik tahu dll. Hebat jibi. Fakta yg selamanya dia gagal nafikan dari dulu sampai la sekrg.

      Delete
  4. sesapa ada urusan 'jual beli' emas sila ke blog pakkarmu, wfauzdin blog atau ke life of annie, putra merdeka blog mutaligat dan jebat berkokok.


    sekian

    ReplyDelete
  5. KUALA LUMPUR, 29 Dis – Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) mendesak kerajaan untuk menyiasat kebenaran laporan berita dikeluarkan oleh sebuah media tempatan yang mengaitkan bekas Gabenor Bank Negara Malaysia (BNM), Tan Sri Zeti Akhtar Aziz sekeluarga dengan Ahli Perniagaan, Low Taek Jho atau Jho Low.

    Setiusaha Agung PERKASA, Syed Hasan Musa Ali berkata, laporan media ‘Zeti Aziz’s Family Received Millions From Jho Low’ yang disiarkan itu mendakwa Zati membantu 2 syarikat yang mempunyai kaitan dengan Jho Low dan pecahan wang berkenaan telah diberikan kepada keluarganya.

    “Kami rasa terkejut kerana beliau seorang yang berintegriti tinggi, bekas Gabenor Bank Negara dan kini memegang jawatan Pengerusi Permodalan Nasional Berhad (PNB),

    “Beliau sebagai tokoh penting untuk negara, bila ada berita tentangnya menerima wang yang begitu banyak,”

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anggap sahaja derma dari tok arab.

      Delete
    2. Ish ish zeti ni. Nak kena dia ni. Tapi takpe..usah gundah gulana. Zeti ni salah sorang saksi dalam kes1 mdb. Bior le dia explain nanti. Sabau..ada berpuluh tuduhan pensamun dlm kes mdb.kes pun baru start ye.

      Delete
    3. C&P je puak2 penyokong najib ni. Mana tahu fikir sendiri. Spesis otak udang

      Delete