Tuesday, April 13, 2021

PERNAH KE TIDAK SEJAK AZALI NAJIB DINASIHATI..

Sebelum badan naik gatal² jadi ruam, jadi kudis, jadi kurap, bernanah..kemudian jadi barah - Najib pernah dinasihati dan diberi peringatan sejak azali..

Tetapi tiada siapa tinggalkan dia, terus diampu, dipuji, dipuja..dikelilingi cash is king.

Parti telah diberi nasihat, peringatan dan AMARAN..

Yang memberi peringatan dihina, dikeji, dinista... Hatta tukang masak pun ditarik...

Engkar, ego.. akhirnya kedua duanya terguling tersungkur..

Sudah lupakah semua ITU.

TERKINI 





7 comments:

  1. He was carefully advised and perhaps knew the consequences and or implications should he chose to ignore them. What was sad about Najib was he chose to issue the most humiliating and damning statement to the old man.

    Now what happened next? It is payback time..... KETULAHAN.. if this is not, WHAT IS?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali lagi Mahathir tepat - Melayu mudah lupa

      Najib left to take the blame adalah slogan utk disumbat ke otak pecaxai dan lalat hijau.kononnya dia di zalim ditipu daya...

      Bahalol² ini AKAN percaya ..kerana mereka mudah lupa, Najib pernah dinasihati sejak awal..

      Tetapi saya percaya mahkamah tidak terpengaruh dengan dongeng?

      Delete
  2. Jelas kepondanan bekas pemimpin negara. Senang ke nak duduk sebagai leader? Susahkan....
    Takkan driver kau plak nak disalahkan? Dah kau buat harta negara mcm bapak kau punya,kau kena jawab semua. Tapi awas! Ini baru dunia....nnt kat sana kau jawab lagi besar.....
    Junjungan Rasulullah telah memberi contoh UTK memimpin,tapi kau belot!
    Apa lagi yg tak puas?
    Hahaha....

    ReplyDelete
  3. jap lagi lalat2 taik datang backup bossku la tu.tungguuuuuuuuu.kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Datang dengan copy-paste panjang berjela. Hehehe.

      Delete
  4. Najib was left to take the blame and left to become Najis. There you go

    ReplyDelete
  5. https://www.mstar.com.my/lokal/semasa/2015/04/05/perjalanan-terakhir-azlin

    Allah sahaja yang maha mengetahui dan berkuasa membuka kisah disebalik semuanya .

    ReplyDelete