Sunday, November 28, 2021

RISIKO KOSONG KERUGIAN

FUNDAMENTAL analisis yg biasa nya jalan serentak utk baca chart dan membuat prediction arah pergerakan harga emas dan komoditi trading yg lain...




Pelaburan bersandarkan emas adalah kosong kerugian, tidak mungkin rugi secara pemahaman dan strategi. Pernah nampak kedai emas atau Ar-Rahnu tutup atau bankrap?



Harga emas sekarang di sekitar 1784 se oz.. harga QM jual pada kita QAE 1X10 ialah 59.23.


Harga ni boleh untuk buat LAYERING. Tapi belum sesuai untuk borong ...


Alhamdulillah di QM ni kita boleh cepat buat untung berbanding  kalau beli emas di luar sana. Di luar sana, ada yang 7 tahun pun tak untung untung lagi.. kasihan.


Syukur lah kita di sini, dgn adanya Tawarruq Financing  yang disediakan oleh QM, kita boleh buat untung seawal 1 bulan.. 


Dalam 1 tahun dengan modal yg sama, kita boleh buat untung beberapa kali.. 

Purata kenaikan harga emas dunia adalah 15% - 30%


Tetapi di QM dalam setahun kita juga terminate/withdraw/beroleh margin keuntungan 3@4 kali dengan purata kenaikan harga emas dari tarikh belian sebanyak 20%-40%...bermaksud di QM purata keuntungan tahunan Kita ialah 60%-120%.


Inilah strategi dan anda perlu berada bersama kami di landasan yang tepat.


Untuk berjaya, kena selalu bersama dalam group ni..  kena rajin membaca dan belajar.  Kita sama sama cuba capai target untung setahun 60% - 120% drp modal kita..  

WWW.QUANTUMNRICH.COM

Di QM harga emas rendah pun ada keuntungan, harga emas tinggi tentulah berlipat ganda keuntungan? Bagaimana Dan kenapa?


Dan setiap pembelian berasas di paras harga semasa London Metal Exchange LME tanpa boleh diskriminasi, monopoli atau exploite harga..ITU sebab harga emas bullion QM PALING rendah di pasaran Malaysia + ada rebate lagi...


Moga semua kita dapat rezeki lebih melalui QM. 


WASSALAM.






No comments:

Post a Comment

SEMUA NI KITA KENA LAKUKAN BERSAMA

Buat sendiri, sorang² sukar nak jadi... Nak slim..  Nak kempiskan perut.. Dah bertahun, berbelas tahun, berpuluh tahun Azam tinggal Azam.. K...