Wednesday, December 1, 2021

JDT menangis

 

Final Piala Malaysia: KL juara, JDT menangis

PUTRAJAYA: Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Dr Shahidan Kassim hari ini mengumumkan Jumaat sebagai Cuti Khas Peristiwa sempena kejayaan pasukan Kuala Lumpur City FC (KL City) menjuarai Piala Malaysia selepas menewaskan Johor Darul Ta'azim (JDT) semalam.

Semangat sukan bukan isu peribadi...
KUALA LUMPUR: Seorang individu yang dipercayai penyokong Johor Darul Ta'zim (JDT) tular di media sosial selepas kekalahan skuad Harimau Selatan dalam aksi final Piala Malaysia berdepan Kuala Lumpur City (KL City) di Bukit Jalil, semalam.

Ia selepas netizen menuntut individu berkenaan menunaikan 'janji' untuk berbogel dari Kuala Lumpur (KL) hingga ke Johor sekiranya KL City mengalahkan JDT dalam aksi final yang berlangsung Stadium Nasional.

Menerusi satu klip video yang tular di media sosial, individu berkenaan berkata:" Malam ini (semalam) Johor lawan KL. Ok bro macam ini bro, kalau KL boleh kalahkan Johor, aku bogel dari KL sampai Johor.

"Bogel tau. Aku bogel. Serius cakap punya. Bukan sembang. Tak pernah dalam sejarah KL boleh kalahkan Johor. Aku bogel dari KL sampai Johor," katanya.
No comments:

Post a Comment

BERAPA LAMA KERAJAAN ISMAIL SABRI BOLEH BERTAHAN

  Tempoh bertenang, wait and see bagi kerajaan sheraton Ismail Sabri sebagai PM mungkin telah tamat sepertimana yang dinikmati oleh Muhyiddi...