Saturday, December 4, 2021

ORANG MALAYSIA TERUTAMA MELAYU KAYA²

Hari ini, awal pagi lagi aku nak beli emas nak simpan di Gold Saving Account dan nak beli emas untuk melabur di Gold Asset Enhance Quantummetal tapi sold out.

Majoriti ahli di QM adalah Melayu, ambil alih majoriti selepas beberapa bulan dilancarkan untuk awam 2019 (QM mula beroperasi 2012 sebagai pembekal, penjual dan pembeli emas kepada beberapa bank tempatan dan koperasi)..

Anda Jangan ketinggalan. Simpanan bukan dalam bentuk emas adalah satu bala apabila inflasi dan kemelesetan ekonomi melanda.

Sekarang harga barang sudah mula Naik dan anda akan jadi mangsa.

Kaum bukan Melayu mempunyai pelbagai sumber untuk memelihara dan meningkatkan kewangan mereka termasuklah menguasai perniagaan yang boleh meresap inflasi dan MENJADIKAN pengguna (majoriti Melayu makan Gaji dan end user) sebagai mangsa..

Pemilikan barang kemas hiasan (916 dan permata) yang sangat digemari kaum melayu bukan satu alternatif terbaik kerana susut nilai yang besar termasuk kos upah yang hangus.

Melalui bullion. Jongkong, kepingan emas 9.99 dan melalui digital .... merupakan gaya simpanan dan pelaburan yang betul dan QM satu satunya mengadakan pelaburan emas patuh syariah di Malaysia.

Dengan sistem Tawarruq (pinjaman/gandaan ) kini pelaburan boleh mendatangkan potensi keuntungan dalam tempoh yang singkat, berbulan sahaja (2@3 kali setahun) tidak seperti sistem lama.

Simpanan boleh bermula dengan RM10... Pelaburan boleh bermula dengan 1 unit @ RM1390 (beli 4 gram dapat 40 gram)

Daftar Percuma di sini... atau hubungi HotlineNo comments:

Post a Comment

RAFIZI KOTA JANJI: NAJIB TAK LENA TIDO

https://vt.tiktok.com/ZSRreDuQM/?k=1   Rafizi sebagai orang muda, sedang bersemangat membetulkan politik negara sangat tercabar dengan semba...