Wednesday, January 26, 2022

NOW EVERYBODY CAN FLY

 Assalamulaikum sahabat..🌹


Salam perkenalan dari saya, Asman Saidi, Di Kenali sebagai Perunding Quantum Bullion Exchange Board Certified by Quantum Metal Corporate University


Dulu ubi, sekarang beras, dulu crypto sekarang emas, Pembuka tahun 2022, saya kini tampil dengan karier berbeza yang lebih terjamin dan kukuh untuk dijadikan karier Jangka Masa Panjang iaitu dalam Industri Gold Fintech.


Ternyata, dengan kesedaran kepentingan mempunyai simpanan dan pegangan emas (LBMA 999.9) yang ditegur beberapa kali dalam Al-Quran, ia juga sebagai salah satu cara untuk mengekalkan dan mengembangkan harta kekayaan (Wealth) sedia ada. 


Kini, ramai yang sudah mula beralih dan memilih pemilikan digital gold yang selamat, dipercayai oleh 100,000 pengguna seluruh Malaysia malah oleh bank-bank tempatan dan 'cost-effective' (patuh syariah, tiada kos simpanan dikenakan, 100% diinsuranskan dan berisiko rendah).


Tak hairan juga, kini ramai jutawan 'senyap' mulai muncul di kalangan pelabur dan Consultant Quantum Metal sendiri!


Setiap Consultant di Quantum Metal harus menjalani kursus di Quantum Metal Corporate University bagi memastikan penyeragaman dari segi kefahaman produk, sistem Quantum Metal dan mengamalkan etiket profesionalisme di kalangan mereka hari ini. 


Mari bersama! Saya mencari team yang benar-benar ingin fly bersama saya dalam tahun 2022 ni! 


InsyaaAllah 🤲🏻

Pelihara & Tingkatkan Kekayaan Anda melalui Emas.

www.quantumnrich.com

No comments:

Post a Comment

BERAPA LAMA KERAJAAN ISMAIL SABRI BOLEH BERTAHAN

  Tempoh bertenang, wait and see bagi kerajaan sheraton Ismail Sabri sebagai PM mungkin telah tamat sepertimana yang dinikmati oleh Muhyiddi...