Saturday, May 31, 2014

Belum Sampai 24 Jam diistihar kalah, Dyana Menghilang...

Ada sesiapa dapat maklumkan di mana Dyana berada sekarang...??

Selepas dikenalpasti rapat dengan Perkasa...
Selepas didapati berbohong dan berputar lidah beberapa kali...


Apakah nasib Dyana sama seperti dulu..


Masih Setiausaha Politaik Ahli Parlimen Gelang Patah..
atau jadi babu belakang rumah Lim Guan Eng?

^ Saya cuba didik dia jadi seperti Mukhriz, tetapi apabila membesar dia jadi gundik Apek ^

Bagaimana pula dengan APEK..
Kebenaran kepada Ahli DAP Perak...Lim Kit Siang Diktator Dan sombong Dengan Strateginya......
LIM KIT SIAL BERUNDUR. BERSARA...HAHAHA





Next time, kalau nak letak calon Melayu, Aspan Alias pilihan terbaieeekkk !!!

8 comments:

  1. Sudah sudah lah, BN kerjalah untuk orang Teluk Intan, tunaikan janji. Dia nak lari ke JB ke nak ke PP ke LANTAK dialah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apakah selama ini wakil rakyat BN tidak bekerja ? Apakah mereka berpolitik siang dan malam ? Lim Kit Siang akan menang lagi jika bertanding semula di Gelang Patah walaupun dia tidak bekerja untuk pengundi di sana !! Itulah politik Malaysia arusan fikiran pembangkang.

      Delete
  2. Anon 7.47 nasib dia kalah. Kalau dia menang orang macam ini yang banyak merosakan akidah budak muda islam.

    ReplyDelete
  3. Si Diyana tu pi tidur maa. Blapa hali tatak lapat tidor. Lepas ni mboleh calik ustazah dapat bertaubat dan bimbingan agama. Ajak mummy dia sekali.

    ReplyDelete
  4. Semua akhbar mengulas kemenagan BN di muka depan kecuali The Star yang hanya mengulas di mukasurat 8.Sewaktu PRK Gelugor, The Star mengulas kekalahan BN di muka depan.Di muka depan The Star hari ini adalah berkenaan pertemuan Najib dengan PM China. Inilah bukti The Star dan MCA adalah musuh dalam selimut yang ingin melihat BN berkubur dan dikuasai cina sebab itu mereka tidak gembira bila BN menang di Teluk Intan. Dan ini menunjukkan kebodohan PM kita serta thin-thank mereka yang dibayar dengan gaji mahal.

    ReplyDelete
  5. DAP became arrogant.and overconfident.The votes received by Mah was not much different from GE 13,but Dyana or DAP lost more than 7000 votes.Bare in mind after GE 13,the Govt interest towards the Chinese Communities was lukeworm,not much and the middle class Cinese businessmen felt the pinch.No Reps in Cabinet and Local Councils and it effect their chances of getting small scale contracts or businesses.Even in the states controlled by PR things are no better with Parties cronies taking all the cakes.The Chinese really believed what DSAI said that most Malays support PR during last GE 13,and that was the result of Chinese tsunami but in the end the result frustrated them and as a result some of them were victimised.The Govt esp UMNO would not careless about Cinese votes nowadays as even with Chinese tsunami they can achieve a simple majority in Parliament,and on top of that UMNO alone won nearly the same amount of seats put together by PR.My assessment come GE 14,the Chinese will not repeat the mistake they made esp if the DAP do not change their attitude of arrogancy and taking for granted all Chinese are behind them.Additional to this the situation of PKR and PAS nowadays are far from desired.and good eg was the Teluk Intan byelection.....where were their supporters and votes,mind you losing nearly 7000 voters is no joke.

    ReplyDelete
  6. dyana pergi sempadan nak kahwin lari dengan apek tu, di sempadan semua biasa diatur...nanti dah honey moon kat Phuket dengan bikini seksi dia balik lah, tukar wajah jadi melayu sejati dengan selendang lepasnya..emak nya tu teropong dari jauh je lah dapat menantu kulup...tahniah on your failure to be a role model to bring down Islamic values of budak budak melayu...di mana aqidah mu dyana..

    ReplyDelete
  7. hanya melayu terkutuk je yg sanggup menyokong kafir DAP dan PKR...

    ReplyDelete