Tuesday, May 22, 2018

HERO UMNO KENA TANGKAP


7 comments:

  1. .πŸ”«πŸ’±πŸ’ΈπŸ”ͺπŸ’£

    ReplyDelete
  2. Payong dh terbang, angin kuat. Langit tinggi pun sudah rendah. Mna2 caci pahlawan boleh tunggu ken angkat.

    ReplyDelete
  3. Sumbatkan dalam jel aje gengster Umno tuh.

    Doktor kata boleh keluar spital aje, heret dia ke balai, simpan dalam lokap hingga seminggu. interrogate mcm di buat kpd gengster. Pastu, heret ke mahkamah, tohmah dia.

    Boss dia dah takda kuasa sekarang. Boleh ramas2 kepala dia dalam lokap tuh. Tak kisah lah duit dia banyak lagi nampak nya - pigi spital specialist prebet punya, gamak nya tuh.

    ReplyDelete
  4. Minta fb kd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak ada fb kd..
      Ada bisnes yang nak difokus..

      Delete
  5. Aku rasa penjangak Jamal ini bikin ramai pengundi pigi ke PH. Ramai yg menyampah kat dia.

    Nama dia Jamal Ikan Bakar, geng baju merah di kaitkan dengan Umno. Demo di Petaling Street kawasan Cina di KL dulu, bikin tension antara Cina dan Melayu sikit.

    Tentu bukan Melayu situ tak undi Umno, undi PH. Jugak bukn Melayu di tempat2 lain.

    Umno tak sedor lagi tuh. Lantak lah, biar depa terlentang.

    ReplyDelete
  6. Ramai lagi hero umno akan muncul bila kebhatilan berleluasa

    ReplyDelete