Monday, July 31, 2023

PENERAPAN FORMULA DARI JUTAWAN

 Selamat datang ahli baru

ZOZAIRIE BIN ABDUL AZIZ

NORZURIAWATI MAT ARIFEN



Perkongsian formula bukan sekadar retorik atau gula² menghalalkan cara.


Dr Rukhaidah adalah senior merchant QM dan pernah mencapai pendapatan lebih RM1juta dalam masa beberapa jam sahaja (tak sampai sehari/24jam)


Formula praktikal. 





๐๐„๐๐„๐“๐€๐๐€๐ ๐Œ๐€๐“๐‹๐€๐Œ๐€๐“ & ๐…๐Ž๐‘๐Œ๐”๐‹๐€ ๐Ÿ‘๐ŸŽ๐ŸŽ ๐๐˜ ๐ƒ๐‘ ๐€๐ˆ๐ƒ๐€ ๐€๐๐ƒ ๐Š๐€๐‘๐ˆ๐Œ


Bagaimana kita nak ada 1kg emas? Boleh atau tidak kita capai target? 

Penetapan matlamat kali ini mengajar anda cara untuk mencapai target dan jana 1kiloemas, dan bagaimana kita sebagai consultant Quantum Metal mendapat income Min 25k dengan menggunakan Formula 300.

 Dr Rukhaidah Abd Karim akan memberi ilmu dan formula pada rabu ini. 


Class anjuran dari Millionaires Club. Leader-leader hebat semua akan mengambil giliran mereka setiap hari Rabu untuk mencurahkan ilmu mereka yang berharga.


Offline class ini terbuka kepada semua yang ingin menghadiri,


BERTEMPAT : Connection Commercial, C-3-06, 3rd floor, Selangor, Persiaran IRC 3, IOI City, 62502 Sepang, 

https://goo.gl/maps/wNZVzHKUeFX2DpP1A

MASA : 8:30MALAM - 10:30MALAM - 2 OGOS 2023


Reminder untuk semua bersiap-siaga kerana kita tidak menetapkan limit untuk kehadiran, jadi berkemungkinan akan lebih dari FULL HOUSE! 


Jangan lupa share dan comment "HADIR!" 






BUAT SAMPAI LUNYAI BUKAN KOYAK


Lunyai bukan koyak. 


https://vt.tiktok.com/ZSLQ2JJ51/






Sunday, July 30, 2023

MAJORITI WANITA MENGUASAI


Ahli baru kita hari ini juga wanita.

FARRANEEZA BINTI ZULKIFLI

NAZREEN ZULAIKHA BINTI NAZRUL AZLY


https://vt.tiktok.com/ZSLxt7B9H/


Di QM majoriti wanita kini menguasai dan aktif dalam simpanan pelaburan emas 999.9..


Barang kemas 916 kini hanya untuk keperluan semasa dan bukan lagi dikumpul. 

https://vt.tiktok.com/ZSLxtg8J7/

QM menawarkan emas fizikal (jangan fitnah QM tidak ada emas fizikal) dan digital.


Tetapi majoriti gemar kepada digital kerana lebih mobile, mudah tunaian dan apabila terlibat dengan pelaburan ia mudah dicairkan. 


Selain fizikal dan digital, QM juga menawarkan sistem akaun yang lebih detail, secured dan canggih seperti internet banking system... tetapi lebih mesra pelanggan 7hari/24jam. 


Kemajuan ini sangat dicemburui oleh pesaing terdekat hingga mereka gemar menimbulkan salah info dan fitnah. 


Kemungkinan besar perniagaan mereka merudum dan QM jadi sasaran untuk mereka burukan.


Sudah tentu kami tidak perlu hirau sangat dengan produk dan sistem mereka yang sudah ketinggalan.

The best man win, elok tumpu pada kebaikan produk sendiri. 


https://vt.tiktok.com/ZSLxtyAHB/ 









10 PERKARA PERLU ADA

 


Di QM semua ini ada.

https://i0.wp.com/www.pubiperak.com/wp-content/uploads/2018/04/Untitled-7-1.jpg?resize=768%2C403&ssl=1

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.pubiperak.com%2F10-perkara-perlu-ada-untuk-berjaya%2F&psig=AOvVaw1JljN-OcaOmXLgvtsREOqc&ust=1690721208805000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=2ahUKEwjij-W5-bOAAxVxpGMGHSzRALsQr4kDegQIARBg


Daftar percuma QM pada 31/7/23 dan 1/8/23  layak menerima 0.02 gram emas / RM10

https://my.quantummetal.com/register?_inviteCode=qm%3a%2f%2fcustomer%2fB48985B7-0880-4E68-B5D0-2CB2CF03F42C








KALAU FREE JOIN MALAM NI

 


Gold Millionaire Group is inviting you to a scheduled Zoom meeting.


Topic: Closing Big!

Time: Jul 30, 2023 09:00 PM Kuala Lumpur


Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/83890571810?pwd=WTg1ajVYVHZ5L21NcFdJUzl2SkQxQT09

https://us06web.zoom.us/j/83890571810?pwd=WTg1ajVYVHZ5L21NcFdJUzl2SkQxQT09









Meeting ID: 838 9057 1810

Passcode: 195369


Pendaftaran percuma: https://my.quantummetal.com/register?_inviteCode=qm%3a%2f%2fcustomer%2fB48985B7-0880-4E68-B5D0-2CB2CF03F42C







Saturday, July 29, 2023

PESANAN PENDEK DARI SIFFU



 Kita bukan tak boleh buat?

kita tak tahu cara?


tips nya jumpa sifu hari2

teknik closing 20 minit

closing 50k pon boleh jika tahu cara.


nak bagi anak pandai hantar sekolah hari2..

sama juga dalam bisnes... 




DENGAR DAN BERTINDAK



https://vt.tiktok.com/ZSLxMJGwr/ 


Referral link: https://my.quantummetal.com/register?_inviteCode=qm%3a%2f%2fcustomer%2fB48985B7-0880-4E68-B5D0-2CB2CF03F42C 


Seterusnya personal coaching samada online stau offline A to Z.

Personal coaching hanya kepada yang benar mahu dan benar serius untuk maju dua tiga empat tapak di hadapan.


Yang nak santai, memadai maju setapak, santai simpan santai melabur - masih boleh untung dan buat duit secara sederhana  


Yang nak bersara awal lima enam tahun dari sekarang - dapat pencen dari pekerjaan sekarang dan pencen dari QM (?? -ada kaedah, perancangan dan strategi) hendaklah bermula sekarang. 


Bayangkan kalau boleh pencen sebelum 55 atau ketika umur 45-50 dalam keadaan kewangan yang stabil dan mewah... 

Kebebasan kewangan dan kebebasan masa, less atau santai commitment dan bebas hutang adalah sesuatu yang sukar dan jarang di perolehi jika gagal merancang dengan baik. 


Ada perniagaan besar dan maju belum tentu ada situasi seperti di atas. 

Saya sedang menikmati walau belum 100% .. dan ingin berkongsui dengan anda.


Jom bersama. 





Friday, July 28, 2023

UMUR MANA YANG BERISIKO



https://vt.tiktok.com/ZSLxRGyXD/ 







YANG KAYA BERTAMBAH KAYA

Tahniah ahli baru

NOOR SAZIMAWATI BINTI AHMAD

KU ZAHARUL ASYRAF BIN KU ZAINOL ABIDIN



Keyakinan yang tinggi ke atas QM - pembelian pukal RM5juta ketika harga emas dalam kedudukan yang rendah.


Alhamdulillah

Yang kaya bertambah kaya.


Perbezaan mereka dengan kita bukan soal siapa kaya siapa tidak kaya.

Perbezaannya ialah Mereka Tetap dan Pantas Mengambil Peluang.



Tahniah bagi yang sudah ambil peluang, berapa yang disimpan dan di labur ikut kemamapuan masing masing.

Bagaimana yang belum...


Daftar percuma: https://my.quantummetal.com/register?_inviteCode=qm%3a%2f%2fcustomer%2fB48985B7-0880-4E68-B5D0-2CB2CF03F42C 








Thursday, July 27, 2023

SUMBER INSPIRASI WARGA QM LAIN

 


Matlamat simpan dan labur di QM untuk memiliki kewangan yang stabil secara peribadi tetapi apabila diperkongsikan kebaikannya kepada keluarga kawan dan kenalan ia menghasilkan pendapatan sampingan untuk value added kepada missi asal simpan dan labur sebagai asset.


Contoh terbaik, tauladan dan kebanggaan seluruh warga QM. 



Dua ciri yang menarik 
1) Menggunakan income di QM sebagai slip untuk layak membeli kenderaan ini 
2) Bergiat di QM tidak sampai setahun.
















KALAU RASA TAK CUKUP

Selamat datang KU ZAHARUL ASYRAF BIN KU ZAINOL ABIDIN / hubungi admin 0196655181 untuk update profile dan tapisan amla.

https://vt.tiktok.com/ZSL9fe8Pt/ 


Untuk sukses, saya letakan formula mudah 80%20% >>

Apa tu?







Dalam bisnes, cukup 20% sahaja untuk marketing/meeting/online/etc














80% lagi tu apa?

80% ini lebih penting dari 20% 

Tetapi majoriti ignore..










Wednesday, July 26, 2023

ROAD TOUR


Ini deraf kasar road tour kami ke seluruh negara. 

2-3sep - kota kinabalu

9-10sep - kuching 

15-16sep - Johor 

23-24sep - Penang 

6-7okt - Kota Bharu 

14-15okt - Kuantan 

21-22okt - KL/Selangor 



Yang berminat untuk bersama, berjumpa.. segera booking. 

Boleh juga utk sebarang tarikh lain julai/ogos untuk berjumpa ditempat anda - boleh cadangkan. 

Pm admin.  













Tuesday, July 25, 2023

KENAPA PERLU SERTAI DENGAN CONSULTANT

Selamat datang orang baru, tahniah..hubungi admin untuk update profile/KYC

MOHD FAIZ BIN LADJA

CHRISTYNNEESE TELUN WAN


..........

Consultant adalah ibubapa.

QM adalah negara.


https://vt.tiktok.com/ZSLHGqK96/ 


Daftar percuma/hubungi admin untuk guide seterusnya..


https://my.quantummetal.com/register?_inviteCode=qm%3a%2f%2fcustomer%2fB48985B7-0880-4E68-B5D0-2CB2CF03F42C 





GAJI dah masuk? Apa Nak Buat?

Selamat datang rakan kongsi baru..hubungi admin untuk update profile

AMIR ZAKWAN BIN MOHAMED

MOHAMMAD HIFZAN BIN SABRI

MOHD ISKANDAR BIN MUNAWI



https://my.quantummetal.com/register?_inviteCode=qm%3a%2f%2fcustomer%2fB48985B7-0880-4E68-B5D0-2CB2CF03F42C



GAJI dah masuk? Apa Nak Buat?


1. Simpan ? ➡️ GSA

2. Belanja ? ➡️ GCA


1️⃣ SIMPAN

Duit simpanan anda ditukarkan dalam bentuk emas dan dapat dilindungi dari inflasi.


Tujuan : Simpanan jangka masa panjang 

Simpan di Gold Storage Account (GSA)


2️⃣ BELANJA

Komitmen yang anda perlu bayar seperti loan rumah, loan kereta, bil/ makan/minuman dan lain2.


Tujuan : Belanja Hangus jadi Aset Masa depan dalam jangka masa panjang

Convert di Gold Convert Account (GCA)


“Orang yang bijak akan asingkan duit untuk simpanan sebelum berbelanja”



#simpananmasadepan #belanjaemastetapada #belanjahangusjadiaset #goldmillionairegroup #jadiemasdulusebelumbelanja

#smartsaving #smartspending #eraaruberbelanja #ecomicrecovery


Nak tahu cara..pm !!!

Monday, July 24, 2023

CIPTA KEJUTAN



INFINITY INCOME
INFINITY TIME
INFINITY PERFORMANCE

DI QUANTUM METAL ANDA JUGA BOLEH CIPTA KEJUTAN










Keyakinan kemahuan dan usaha sangat penting
Kejayaan orang lain boleh jadi dan diambil inspirasi




ACHIEVER

 


Selamat datang ahli baru

MOHD ISKANDAR BIN MUNAWIR / hubungi admin untuk kemaskini akaun.


Klik daftar percuma untuk yang berminat..





DEALER DEVELOPER ACHIEVER

Big family Gold Millionaire Group ingin mengucapkan Tahniah kepada

Adi Jay Lingka
  
Atas usaha & kerja keras anda. Gold Millionaire sangat berbangga atas percapaian anda. Semoga terus menempah kejayaan demi kejayaan dan menjadi inspirasi kepada Introducer dan Dealer yg ingin membina kerjaya di platform QM.

Next target  Road to Merchant



Masa terbaik untuk beli/invest bagi orang baru dan yang relevan



...........

Ini untuk GoldMillionaireGroup sahaja

LUCKY DRAW GIFT RM200 CASH - 30X PERSONS 

PEMBELIAN GSA/GCA MINIMUM RM1,500 @ 1 UNIT GAE10x * BERPELUANG MEMENANGI RM200 TUNAI SECARA PERCUMA


BERMULA DARI 1 July  2023 - 31 July 2023


List Tiket Lucky Draw :


1. Orchard Blossom  x33 PMMG 

2. Rabiatul Azimah

3. Mohamad Beni X2

4. Rogayah binti Zakaria X 4

5. Deckna Joycelyn Mosinoh

6. Rabiatul Azimah

7. Mohd Danial bin Zulkifili (IW)

8. Nur Shahida Anwar (IW)

9. Syamimiey Nabila (IW)

10. Noor Fakhirah Binti Zainuddin (IW)

11. Nurhidayah Choy Abdullah (IW)

12. INTAN DIANA BINTI ROSLAN (IW)

13. Noor adawiah binti buang (IW)

14. Suziana Mohd Sobri (IW)

15. Mohd Shafizan bin Mohamad (IW)

16. Atiqah Mohd (IW)

17. Sharon lee Shea sze (IW)

18. Farhana binti Ashaari (IW)

19. Mohd Ridzul Affendi bin Lajim (IW)

20. Fazlin binti Suratman (IW)

21. Ain Zubaidah bte Maslihan (IW)

22. SITI NAZIRAH BINTI OMAR (IW)

23. NORZAHIRAH BINTI ZINEL 2X (IW)

24. Norlin Binti Norudin (IW)

25. NOOR AININA BINTI ABU BAKAR 2X (IW)

26. nurul huda binti saiful mulok 6X (IW)

27. suhaimi bin mohd 2X (IW)

28. Nur Farahana Mohamad 2X (IW)

29. Siti Nur Najiha binti Zainodin (IW)

30. LEE WEN YEE WINNIE 2X (IW)

31. WAN NORSYAFIQAH BT WAN ZAINOL (IW)

32. REDZUANA ATIQAH 2X (IW)

33. Aida Mohd Hashim (IW)

34. Nurhidayah Choy Abdullah (IW)

35. NOOR HAFIZAH BINTI MOHAMAD RASDI (IW)

36. Siti Zubaidah Binti Ghazali 2X (IW)

37. Siti syarfa binti shammaddin (IW)

38. INTAN NORAISHAH BT OSMAN NARINTAL 3X(IW)

39. Siti Khairunnisa binti Samsuddin (IW)

40. SYAZWANI BINTI ABD WAHAB 2X (IW)

41. Ahmad Juhaidi (IW)

42. helmey tarmizi bin md yasin (pmmg)

43. munhi bin sukor (pmmg)

44. Rahmat Bin Minhaj 10x PMMG

45. Nor Elyna (IW)

46. Siti Khairunnissa (IW)

47. Nurshazlina Abd Ghani (IW)

48. Nuratina Syafinaz bt Othman (IW)

49. Siti Suhada binti Che Mohd Noor 6X (IW)

50. NUR FADZIATUL AIN BINTI ABDUL GHANI (IW)

51. NURUL NADWA BINTI MOHZAFAR 11X (IW)

52. Nurshaliana Shaffie (IW)

53. Iqa mohd 2X (IW)

54. MUHAMMAD AIZRUL BIN ROZALI (IW)

55. Iqa mohd 6X (IW)

56. Mohd Saffuan bin Ahmad Yazid 2X (IW)

57. Nurul Nadzira Mislan (IW)

58. Tarmidzi Mohd Zailani 3X (IW)

59. Nur azamazni bin mohd rafee 4X (IW)

60. Fahmirul anaz bin ahmad badrul 4X (IW)

61. MOHAMMAD FIRDAUS BIN HUSSEIN (IW)

62. NUR AIN SURAYA BINTI AHMAD (IW)

63. NURUL SYAHIRAH BINTI IBRAHIM (IW)

64. Nurzatie hanani 2X (IW)

65. Iqa mohd 6X (IW)

66. NADRAH BINTI MOHD RASIDI 6X (IW)

67. Siti Noraisyah binti Thoha 3X (IW)

68. NORLIZA AHMAD (IW)

69. NUR ZUHAIRA NASRIN BT MOHD RAZALI (IW)

70. NORFADZLINA HANI BINTI ABD RASHID (IW)

71. Siti Nur Fateha Mohd Paiz (IW)

72. Iqa Mohd 3X (IW)

73. Nurulain Binti Azham 2X (IW)

74. Zainah Binti Abdul Rani 2X (IW)

75. Normayani Binti Isia (IW)

76. Auni Zahra Binti Suhaini (IW)

77. NABILATUNNAJWA IZZATY BINTI ABDULLAH (GM)

78. MUHAMAD FAUZI BIN MD ARIS

79. Jude Edward Santani

80. Norhafizah Zahari

81. Rogayah binti Zakaria

82. Md Hanif bin Mulaini

83.Mohd Khalid bin Abd. Aziz 

84. WAN ZAFAREENA 6X (IW)

85. MOHAMAD NOOR HAZWAN BIN JALIL (IW)

86. NURAINI LIYANA BINTI MOHD SHAFRI (IW)

87. Roslan bin Ibrahim (IW)

88. Mira Nabilla 2X (IW)

89. Norafidah Binti Ahmad Kamal (IW)

90. Nur Aqma binti Sahari (IW)

91. Auni Zahra Binti Suhaini (IW)

92. ISZURIYANTI ISMAIL (IW)

93. WAN HUDA NABILAH BINTI NOORDIN 2X (IW)

94. Muhammad Firdaus Abd Rahim (IW)

95. Norsuraya binti abdul kahar 2X (IW) 

96. Aisyah Nur Yani binti Khalid 4X (IW)

97. Siti Rosiana binti Ismail (IW)

98. SYAFAWATUL HUSNA BINTI RAMLI 6X (IW)

99. Normayani Binti Isia (IW)

100. NURUL NORAIN BINTI MAHADI 10X (IW)

101. NOR AMIRAH HAYATI BINTI CHE MD JUSOH @ ARIFFIN (IW)

102. Uzaini 4X (IW)

103. nursyazwani (IW)

104. Nini syuffina 2X (IW)

105. Noraty 10X (IW)

106. Tengku rosmin 10X (IW)

107. Yana izzati 6X (IW)

108. Ruzana (IW)

109. Muhammad Nadzim bin Zamri 6X (IW)

110. Fazilah 4X (IW)

111. Siti Nuratikah Binti Hamizi 3X (IW)

112. Suhaimi Jumri (IW)

113. NORFAAZAH BINTI YACOB (IW)

114. sharifah norhazlinda (IW) 

115. nurul huda binti saiful mulok 2X (IW)

116. Nurul Aidah Md Mothar (IW)

117. NORFADZLINA HANI BINTI ABD RASHID (IW)


TOTAL TIKET : 288


P/S : Mohon Masukkan Dalam List Dan Update Dalam Group Ini Dan Sertakan Bukti Resit Pembelian

Telegram https://t.me/+hGAwwp6YAZw0N2Q1  Untuk Rekod. Tq


Let's Fight and Success Together!!

Sunday, July 23, 2023

APA KATA BERITA HARIAN



Selamat datang ahli baru..

AMIRA SYAFIQAH BINTI JAMALUDIN

https://chat.whatsapp.com/GaBoe3Dopn1CoKsdIQ0cBf




https://www.bharian.com.my/bisnes/pasaran/2023/07/1130362/malaysia-antara-10-negara-catat-lonjakan-permintaan-emas-tertinggi 


Malaysia antara 10 negara catat lonjakan permintaan emas tertinggi dunia 


Berita Harian - Julai 23, 2023

https://www.bharian.com.my/bisnes/pasaran/2023/07/1130362/malaysia-antara-10-negara-catat-lonjakan-permintaan-emas-tertinggi



......................

Dalam QM, masing-masing ada preference sendiri tentang emas.. 

✓ yang beli emas dan simpan - GSA

✓ yang sandarkan emas untuk belanja - GCA

✓ yang labur gandakan aset - GAE10X & GAE5X  


Mereka yang mahu bersara awal dengan kewangan yang stabil pada peringkat umur 45 - 50 tahun (?) 

Peluang ini (kelayakan) terbuka luas kepada yang berusia sekarang ini berusia 35-40 tahun.


Jika layak hubungi admin untuk sertai program ini sekarang.. 


www.wassap.my/60196655181/persaraan awal 












NAK ATAU TIDAK SAHAJA

 


QM scam? kita dah nak tutup buku dah malas layan itu .

Fokus kepada ilmu, cabar mereka untuk datang dan dengar ilmu, hujah secara fakta...

Next kita akan fokus kepada benefit dan relevan nya kepada kehidupan peribadi, keluarga dan global.

Mata lalat sudah tidak ada tempat.





THE LAW OF ATTRACTION BY SIFU AFNAN


Tajuk yang berlainan dari yang lain, khas untuk semua consultant yang hadir. Sebagai seorang consultant apakah yang kita pupuk dalam diri dan apa yang kita pegang untuk tetap komit dengan mendapat income sebanyak 6-7angka SEBULAN⁉️ 

5 angka pun dah sudah sujud syukur, tapi kali ini Merchant Sifu Afnan akan memberi ilmu untuk consultant semua. 

Class ini anjuran Merchant/Merchant Developer dari Millionaires Club. Merchant-merchant hebat semua akan mengambil giliran mereka setiap hari Rabu untuk mencurahkan ilmu mereka yang berharga.


Offline class ini terbuka kepada semua yang ingin menghadiri,


BERTEMPAT : (Milik Senior Merchant) Connection Commercial, C-3-06, 3rd floor, Selangor, Persiaran IRC 3, IOI City, 62502 Sepang, Putrajaya

https://goo.gl/maps/wNZVzHKUeFX2DpP1A

MASA : 8:30MALAM - 10:30MALAM - 26 JULY 2023(RABU)




Reminder untuk semua bersiap-siaga kerana kita tidak menetapkan limit untuk kehadiran, jadi berkemungkinan akan lebih dari FULL HOUSE!



klik daftar keahlian percuma: hubngi admin untuk info lanjut selepas pendaftaran...


Tahniah ahli baru

KIRRTHANAA SANMUGASUNTARAM









Saturday, July 22, 2023

STUDENT pencapaian luar biasa..



Student bukan lagi bebanan jika dapat guide yang betul.





KENAIKAN HARGA BARANG MENUNGGU.. PALING PASTI SELEPAS PRN



Masih nak betrpeluk tubuh? Tak perlu bertindak? Tunggu dan lihat dulu?  


Kenaikan harga barang bererti susut nilai matawang. 


Kuasa membeli akan terjejas. Dulu boleh beli dengan harga RM10, besok barang yang sama tetapi harga sudah RM18. 

Atau 

Dulu RM10 dapat 3 barang, besok RM10 dapat 1 barang sahaja. 


Tak perlu fikir, buang masa.

Bertindak sekarang. 


https://vt.tiktok.com/ZSLuRuBMN/ 








Friday, July 21, 2023

PELUANG KERJAYA INFINITI






Yang bekerja perlu ada keazaman untuk berhenti. Makan gaji tak ke mana ..

Ada ke yang seronok bangun pagi, happy sangat nak ke tempat kerja ..

Best ke dan bebas ke nak cuti bila² masa.. 


Follow me .........every day is sunday.. hari hari adalah hari raya.


Beli tak tengok harga. Makan dan ambik yang mana teringin nak makan.

Makan di warong atau di five star..

Tidor di home stay atau di 5 star..

Kebebasan kewangan... Semuanya bermula dari kosong, dari bawah, partime ke fulltime...

Boleh bermimpi tetapi kuat usaha dan kuat mental untuk jadikan realiti.


Buka fikiran di QM. 


https://vt.tiktok.com/ZSLmqDFaw/  






15 BULAN YANG BERMAKNA

TERKINI

FAIZ BIN FAKHIR KHAN tolong hubungi admin untuk upgrade promotion





KONGSI SEDIKIT ILMU

Sebagai usahawan,sebelum kita mula menjual sesuatu, kita perlu membina TRUST dan create VALUE dengan Customer.

Kita kena buat mereka percaya yang kita nak bantu mereka,bukan semata-mata nak jual produk sahaja


Macam mana nak bina TRUST dan VALUE ni?

Dengan menggunakan skill Copywriting dan 

Content Writing.


Tidak ramai usahawan yang kuasai  copywriting & content writing ni.

Sedangkan skills ni mampu memberi impak besar dalam kejayaan sesebuah biznes!!


Remember, customer dont buy products, they buy the relation,stories and magic!!


Nak kuasai skills ini?


Jom bersama FrauEwa dan Gravity Circle  pada:

Tarikh: 22hb Julai 2023 ( esok) 

Masa:10pagi - 1petang


FEE:RM20


Daftar di https://tinyurl.com/22khfebz


Pada yang nak belajar asas copywriting dan content writing guna socmed as biznes platform, boleh join online kelas copywriting berpengaruh


Sgt relevant pd yang nak buat Google Ads.






PERJALANAN 15 BULAN YANG BERMAKNA


The journey is not always sunshine and butterflies, i chose to remember the blue sky — so i found success in the breaks of the clouds ☀️


Alhamdulillah telah lengkap requirement dua hari yang lepas dan harini officially rank up to Merchant di Quantum Metal.


Ucapan penghargaan pada semua yang terlibat iaitu suami, my amazing mentor di JB, business partners, 140 orang direct dan indirect dealers, dan ribuan client/members 


Hanya berbekalkan minat yang mendalam dalam gandaan harta dan can-do attitude, saya buat QM sepenuh hati dan tidak menjadikan baggage of success from last businesses sebagai orang yang serba tahu. Saya belajar semula dari bawah.


Dalam banyak2 perniagaan dibuat, inilah satu satunya bisnes yang paling kurang tekanan tetapi masih boleh capai tahap menakjubkan. Tak rugi siapa yang fight untuk kerjaya QM masing masing!


Dengan goal yang jelas untuk team dan client, ia akan jadi permulaan baru untuk saya develop lebih ramai yang serius nak manfaatkan apa yang tersedia sebagai consultant atau investor yang fokus menyimpan emas.


๐—ค๐—  ๐—–๐—”๐—ฅ๐—˜๐—˜๐—ฅ ๐——๐—˜๐—ฉ๐—˜๐—Ÿ๐—ข๐—ฃ๐— ๐—˜๐—ก๐—ง 

 

Quantum Metal menawarkan ๐—ž๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐˜€ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐—บ๐—ฎ untuk mereka yang berminat untuk ๐— ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฝ๐˜๐—ฎ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ป ๐˜†๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—Ÿ๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ ๐—•๐—ถ๐—ฎ๐˜€๐—ฎ dan ๐— ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฎ ๐—ž๐—ฒ๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐˜†๐—ฎ sebagai Konsultan di Quantum Metal


Time: Jul 21, 2023 09:00 PM Kuala Lumpur


Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/82910867623?pwd=d2ZIYmtsdFMvckczbVFIRy9qVUlVdz09


Meeting ID: 829 1086 7623

Passcode: 123456

















Thursday, July 20, 2023

NAK PERCAYA KE TIDAK

 

Untuk percaya ke tidak bukan satu perkara yang melemaskan merimaskan atau melemahkan ahli QM yang terlibat secara berilmu.

Ajak sertai QM lebih kepada sebagai tanggungjawab untuk memperkongsikan peluang yang sedang berada di QM, sertai atau tidak bukan isu besar kerana ada 1001 cara kaedah untuk meningkatkan ekonomi masing masing.




Jutawan senyap begitu ramai dalam QM. Paling cemburu ada kalangan yang sudah jutawan tetapi masih sertai QM untuk tingkatkan jutawan mereka dan kebanyakan melakukannya secara senyap.


Tak perlu jadi orang hebat cukup jika lakukan secara hebat.

FROM ZERO 
TO HERO

Malah kini menjadi galakan, ingatan supaya amalan "senyap" ini berterusan tanpa perlu menunjukkan kekayaan secara berlebihan seperti di luar sana.

Memang betul pun, kami takkan pamerkan ringgit dan dollars kerana itu satu pembaziran. 

Pembaziran jika dollar and cents berada di tangan....ia patut disimpan dengan selamat dan terjamin dalam akaun emas di QM.

Kami tak tunjuk pun angka di akaun simpanan. Cukuplah sendiri tahu berapa puluh atau ratus atau ribu kilogram emas yang tersimpan.

Tunjuk pun tak percaya, jadi cukuplah dengan senyum dan bahagia.

Matlamat 

No hutang 

ramai yang sudah tercapai.

Semuanya kerana ilmu. Terus berbelanja seperti biasa dengan pendapatan yang sedia ada tetapi dalam masa yang sama memiliki gram emas - itu bukan rahsia tetapi kaedah yang ada di QM.


Contoh, A dan B sama jumlah pendapatan samada dari gaji atau perniagaan. Contoh pendapatan adalah RM5k.

B berbelanja seperti biasa dan baki akhir di tangan tinggal RM500 untuk lain lain.

Perbezaannya.

Si A juga berbelanja seperti biasa dan baki akhir di tangan tinggal RM500 tetapi dalam masa yang sama memiliki nilai gram emas RM5k dan nilainya boleh terus meningkat..

Bagaimana ini boleh berlaku (?)  Ilmu dan kaedah di QM menghasilkan perbezaan.


FROM ZERO 

TO HERO

Ada yang bermula dari sengkek, muflis, papa, kais pagi makan pagi dan pelbagai lagi masalah dan cabaran tetapi sedikit demi sedikit hampir semua dan semua di atasi dengan ilmu emas di QM.

Mereka yang terus mahu beralasan, silakan !!!!


Daftar percuma... dan tingkatkan ilmu di sini


GOLD FUNDAMENTAL & TECHNICAL ANALYSIS

https://tinyurl.com/FTKTHURSDAY 


GOLD FUNDAMENTAL & TECHNICAL ANALYSIS


Harga emas naik lagi?

Boleh beli lagi ke?

Ke mana hala tuju emas selepas ini? 






Anda semua di jemput hadir di ZOOM MEETING bersama RAKAN NIAGA & CLIENTS ANDA ‼️


ANGEL GROUP AGENCY is inviting you to a scheduled Zoom meeting.


Topic: GOLD FUNDAMENTAL & TECHNICAL ANALYSIS

Time: JULY 20, 2023 09.00PM Kuala Lumpur


Join Zoom Meeting

https://tinyurl.com/FTKTHURSDAY


Meeting ID: 895 8661 0681

Passcode: 388102


TERIMA KASIH

Wednesday, July 19, 2023

TINGKATKAN JUALAN

 

Salam Sejahtera dan Salam hormat. 

KEPADA PENGEDAR PRODUK KESIHATAN DAN KECANTIKAN 


 Mahukah anda meningkatkan lagi jualan anda dengan lebih banyak, cepat dan mudah (?) 


๐Ÿ‘‰Pelanggan sedia ada akan tambah belian. 

๐Ÿ‘‰Pelanggan baru lebih yakin untuk membeli nya.

๐Ÿ‘‰Pelanggan (prospek) datang sendiri (tertarik)  untuk mengetahui nya. 

๐Ÿ‘‰Teknik ini juga membantu rangkaian di bawah anda untuk meningkatkan juslan dan ini akan menghasilkan bonus yang tinggi. 



Kami memperkenalkan  Terapi Kaki Tera90  UNTUK membantu tingkat jualan..


Minat klik link dibawah (kami adakan demo percuma) http://www.wassap.my/+601129459500/therapy(demopercuma)

Tuesday, July 18, 2023

BELUM TERLAMBAT

Terkini

HARITH BIN MOHD APANDI





malam ni pack di Puterjaya.

................





WAH WEN ZUN

BALASUBRAMANIAM A/L SELLADU

MAHANI BINTI MAJID


Tahniah orang baru.. hubungi admin 0196655l81 untuk info dan bimbingan mula simpan@invest 


Join juga group wassap..

https://chat.whatsapp.com/LZdzKHMqISrIwFKebBpc9p  




Kedudukan harga 12.30 pagi 19/7/23


Monday, July 17, 2023

PENGGIAT SKIM CEPAT KAYA



Peringatan dari QM kepada ahli .


Jika mereka terlibat dengan skim cepat kaya atau scammer atau sensrai blaclisted BNM atau forex penipuan. 



Keahlian mereka akan ditamatkan. 


Buat pilihan 

QM yang halal dan sah atau

Skim yang meragukan. 



...




Sunday, July 16, 2023

PULAU TIOMAN/MERSING


17hb - 20hb jika ada di sana yang berminat untuk jumpa dan explore Quantum Metal, boleh pm admin. 


Yang mendaftar akan dapat gift 0.02gram.. percuma. 



Info Emas Terkini 17/7/2023


Harga emas mengekalkan penurunan pembetulannya hampir $1,950 pada permulaan minggu pada hari Isnin, setelah berundur daripada paras tertinggi dua bulan pada hari Jumaat


Sokongan segera kini menanti pada halangan psikologi $1,950, di bawahnya kawasan permintaan $1,940 boleh menghadkan penurunan harga Emas. Lebih jauh ke selatan, paras terendah Selasa pada $1,932 akan dicabar.


Dolar Amerika Syarikat (USD berpaut kepada keuntungan pemulihan, seiring dengan hasil bon Perbendaharaan AS, menunggu data ekonomi AS peringkat teratas di tengah-tengah 'tempoh pemadaman' Rizab Persekutuan (Fed) menjelang mesyuarat FOMC 25-26 Jun.


Ramalan Harga Emas: XAU/USD boleh membetulkan ke arah $1,940 di tengah-tengah Bear Cross


“Fungsi menabung bukan untuk kekayaan tetapi untuk keperluan yang mendesak


Goldmillioniregroup ๐ŸŒน 





KAKU DAN BEKU

 


Selamat datang ahli baru,

MAHANI BINTI MAJID

ANIS NAJATI BINTI ABD RAZAK

ATHIF HIDAYAT BIN MOHAMAD RAZIF

KAMARUL HAKIMI BIN KAMARUL ZAMAN

MUHAMMAD NOR FIRDAUS BIN HANIPA


Tahniah kepada Tuan ABD RAZAK BIN BABA antara ahli terus aktif  selepas mendaftar pada Mei 2023.


Log in www.quantummetal.com.my dan Update profile di user setting untuk melancarkan lagi semua transaksi selepas ini dan mematuhi garis panduan keselamatan, perbankan dan bank negara.








Yang belum ada akaun emas pelu merasa diri ketinggalan, kerugian dan tidak bersiap sedia untuk menstabilkan kewangan keluarga dan syarikat sendiri untuk berhadapaan dengan ekonomi negara dan global.

Simpanan dan pelaburan berasaskan ringgit bedepan dengan risiko inflasi yang tinggi. susut nilai yuang merudum.

Begitu juga jika memiliki hartanah lain seperti tanah, bangunan dan sebagainya menjadi kaku dan beku jika ekonomi negara dan dunia tergugat dan tidak stabil.


Hanya simpanan dan pelaburan melalui emas di anggap selamat dan terbaik untuk menghadap apa juga rintangan ekonomi.

Jika ekonomi dan kewangan anda kurang bagus sekarang, simpanan dan pelaburan emas adalah jalan terbaik untuk bangkit dan jalan pintas untuk kaya dan maju.

Di QM ia bukan sekadar emas tetapi ilmu dan eko sistem yang menjadikan kita paling ke hadapan di malaysia dan dunia.


Daftar percuma DAFTAR PERCUMA dan hubungi HUBUNGI ADMIN












Thursday, July 13, 2023

JADIKAN HUTANG SEBAGAI ASSET


Jadikan hutang sebagai asset - hanya di QM

Berbelanja seperti biasa. Belajar manage your own money. 

Tiada tempoh bayar semula. Tiada tekanan. Tiada rampas sita atau lelong.

Tiada kaitan dengan OPR atau polisi bank. 


Hutang dibayar melalui keuntungan bukan melalui kocek.





 

Monday, July 10, 2023

AMARAN TAMBAHAN KOS


Kecuali kepada mereka yang tidak memandu atau tidak memiliki sebarang kenderaan.  




JPJ sudah bermula memasang CCTV   A.I AES  yang dapat merakam video apa yang kamu sedang buat di Traffik light... yang  selalu main Henfon semasa menunggu lampu Hijau... sila berjaga jaga ya.. 

Sekali kena saman jangan cakap tak bagi amaran pula.... 


https://www.jpj.gov.my/web/main-site/aes

TERGUGAT

 

Potensi kenaikan harga emas tidak dapat di elakan.





MAJLIS KERJASAMA TELUK


Setiausaha Agung Majlis Kerjasama Teluk mengatakan bahawa negara-negara GCC berminat untuk meningkatkan semua bentuk kerjasama dengan Rusia


Negara-negara ini ialah:

• Arab Saudi

• Kuwait

• Emiriah Arab Bersatu

• Qatar

• Bahrain

• Oman



Seperti yang didokumenkan,


Timur tengah berubah.


Banyak negara sedang memulihkan hubungan diplomatik.


Berikutan kesimpulan pusingan keenam dialog strategik antara Rusia dan Majlis Kerjasama Teluk, Menteri Luar Rusia menyatakan:


"Dolar telah mendiskreditkan dirinya sebagai mata wang rizab utama dan telah membuktikan ketidakboleh percayaan terhadapnya..."



10

Jul.
202312:57

Selepas jatuh di bawah $1200 setiap auns pada 2018, emas melantun semula secara mendadak dalam tempoh 12 bulan akan datang, dan trend kenaikan harga yang ketara bermula. Hasilnya meningkat hampir 20%, manakala sebut harganya meningkat kepada $1,556 per oz. Kenaikan berterusan pada 2020. Pandemik COVID-19 meningkatkan populariti logam berharga sebagai instrumen lindung nilai, yang telah menyebabkan kenaikan harganya.

2021 menyaksikan beberapa pasang surut harga emas. Sebab di sebalik mereka adalah berbeza. Pakej bantuan koronavirus dan tempoh pemulihan ekonomi menyebabkan penurunan harga emas — sementara inflasi yang meningkat, penyebaran wabak dan ketegangan geopolitik menjadikan pelaburan ke dalam emas lebih menarik. Penghujung 2021 dan awal 2022 agak bergelora, yang mendorong harga emas secara praktikal kepada tertinggi Julai 2020.   

Dalam artikel ini, kita akan melihat data sejarah, melihat apa yang pakar katakan dan membuat ramalan dan ramalan harga emas untuk 2022 dan beberapa tahun akan datang.






PARTNERSHIP MAKIN HEBAT

KAMI AKAN BERADA DI KELANTAN 9/12-11/12/23.. Hubungi untuk sembang santai QM jika berminat.  Kerjasama Affin Bank dan QM makin meningkat..  ...