Thursday, December 28, 2023

REFUND

 

Apa yang anda belanjakan, akan di refund.

Pendapatan/Keuntungan/Kekayaan tidak akan luak.

Itulah ciri menarik gold circle yang hanya terdapat di QM. 

Ini semua jadi kenyataan kerana QM bukan sahaja menyediakan emas fizikal tetapi juga menyediakan sistem digital menjadikan pemilikan emas lebih mudah dan powerful.


 https://vt.tiktok.com/ZSNtvxXLD/

Tuesday, December 26, 2023

ANDA PELANGGAN PERTAMA

 






https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW

Hubungi admin 0196655181 untuk reward tersebut




Ada reward RM30 - RM70 juga sedang menanti anda bagi yang sudah menjadi ahli sebelum 25/12/23. Hubungi admin 0196655181 untuk reward tersebut.












BERAPAKAH GAJI/UPAH/UNTUNG SAYA

 


Simulasi..



Soalan

Selepas SPM berapakah kos yang perlu dibelanjakan dan berapa pula gaji/upah/untung selepasnya.. (?)


Jika anda atau anak anda mahu menjadi seorang kerani/doktor/peguam/guru/buka warong/jadi kontraktor/usahawan... cuba tanya soalan di atas.


Selepas membelanjakannya dan berjaya (jika tak berjaya !!!) berapa pula gaji/upah/untung yang akan dapat.


Contoh berapa perbelanjaan yang terpaksa dikeluarkan untuk pembelajaran medical selama 7 tahun dan apabila keluar sebagai doktor berapa pula pendapatan awalnya dan pendapatan yang berterusan.

Bukan cakap untung atau lumayan tetapi dari segi masa, berapa lama akan dapat balik modal? Kalau dibelanjankan kepada seorang anak, adakah anak itu akan pulangkan atau senyap macam tu sahaja?



Berbaloi ke tidak dengan kos perbelanjaan dan hasil pendapatan.

Berbaloi atau tidak itu kita sudah dan sedang kita terima sekarang dan sejak dahulu.

Tidak ada salahnya tetapi kenapa tidak mencari sesuatu yang lebih baik.

Untuk mencari yang lebih baik, tidak ada ada istilah sudah terlambat kerna ia boleh dimulakan sekarang,.

Fikir dan hadam dahulu samada perkara di atas benar atau tidak...

https://kluangmanexpress.blogspot.com/2023/12/terbuka-kepada-semua.html


SIMULASI PENDAPATAN SEORANG DEALER QM


Dealer

Pendapatan minima RM5k sebulan

Perbelanjaan yang terpaksa dikeluarkan: Minima RM1500.00

Tempoh masa untuk capai: minima sebulan/infinity


Dealer Devoloper

Pendapatan minima RM25k sebulan

Perbelanjaan yang terpaksa dikeluarkan: kosong

Tempoh masa untuk capai: minima dua bulan/infinity


Merchant

Pendapatan minima RM75k sebulan

Perbelanjaan yang terpaksa dikeluarkan: kosong

Tempoh masa untuk capai: minima tiga bulan/infinity


Merchant Developer

Pendapatan minima RM500k sebulan

Perbelanjaan yang terpaksa dikeluarkan: kosong

Tempoh masa untuk capai: minima empat bulan/infinity


Senior Merchant 

Pendapatan minima RM2juta sebulan

Perbelanjaan yang terpaksa dikeluarkan: kosong

Tempoh masa untuk capai: minima lima bulan/infinity


Ia suatu simulasi purata dan paling mengejutkan ia sudah dicapai lebih dari simulasi tersebut apabila pencapaian lebih sempurna.

Jumlah ahli QM setakat ini melalui satu sumber sekitar 700 ribu individu/keluarga/syarikat. Ada 31 juta netizen lagi di Malaysia dan 8 billion warga dunia yang menunggu untuk seertai QM.

Tiada istilah lewat malah kita lah pioneer.


Untuk menjadi Dealer dan seterusnya kosnya sangat minima dan mampu, tiada syarat akademik, cukup jika ada kemahuan tetapi hasilnya/upah/gaji/untung jauh sangat berbaloi.

Risiko rugi tiada jika ada ilmu.



Daftar percuma / kos kosong

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW


























Monday, December 25, 2023

TERBUKA KEPADA SEMUA

 

TIDAK KAH TERFIKIR UNTUK ANDA ATAU SALAH SEORANG KELUARGA ANDA MENJADI DEALER EMAS ??


Samada untuk anak yang masih menganggur atau pekerjaan atau perniagaan yang kurang kurang berbaloi dan lumayan,

Untuk diri anda sendiri yang bakal bersara tetapi isu kewangan yang menganggu pada usia seterusnya.

Anda masih memiliki commitment yang tinggi - ini kes segera yang perlu diambil tindakan.

Melakukan satu perubahan besar dalam kehiodupan. Peluang tidak selalunya datang dan yang datang tidak selalunya mudah seperti ini.

Banyak kelebihan sebagai dealer kerana ia status terawal sebelum menjadi seorang Merchant.

Kedudukan dealer juga berpotensi memiliki keuntungan yang lebih luas samada ketika harga emas rendah atau tinggi.

Status ini juga boleh diwariskan.

Dan banyak lagi sebab lain yang mampu anda fikirkan sendiri.


Daftar percuma dan hubungi admin.

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW



sambungan









KAMU APA HABAR

 




Harga emas 26/12/23 
 
7.45 pagi






How is gold price after christmas?



As a physical commodity, gold is ultimately priced by supply and demand, so understanding gold demand can be a good way to spot buying or selling opportunities. If there is high supply and low demand, prices will come down, as mines and refiners look to sell the gold they have.

MINDSET


Peranan mindset sangat penting dalam kehidupan.


Jika anak² kecil tidak dilatih awal bersolat dan beribadah, mana mungkin mengharap keajaiban ununtuk mereka menjadi manusia remaja, dewasa dan tua yang baik.


Begitulah juga soal ekonomi yang perlu di tangani untuk elak kita menjadi hamba wang.

Jika usia anda sudah melebihi limapuluh tahun tetapi masih struggle untuk  bekerja keras atau bertungkus lumus berniaga ia adalah petanda awal anda gagal menguruskan kewangan pada masa muda.


Adakah ia sudah lewat? Yes sudah lewat tetapi masih boleh diperbaiki dan jika dilakukan pengurusan kewangan bersungguh sungguh mulai sekarang ia boleh membantu kesenangan atau kemewahan kehidupan yang lebih tenang selepas ini.


Ramai yang ambil masa membetulkan pengurusan kewangan ini dalam tempoh beberapa bulan sahaja sudah nampak keberkatan dan peningkatan...


Anda setuju? Hubungi kami untuk dikongsikan lebih lanjut...




Tahukah anda pengurusan kewangan yang baik akan menambah pendapatan anda yang sedia ada.


Contoh, anda dapat gaji atau untung RM3000 sebulan.

Dengan pengurusan kewangan yang bijak akan membuat anda seolah berpendapatan RM5-RM6 ribu sebulan..


Kami nak kongsikan ilmu pengurusan kewangan ini kepada anda secara percuma. 


Tak perlu bayar dan ilmu ini jua tidak boleh dibeli.






Wednesday, December 20, 2023

SETAAPAK LAGI...dan bertapak tapak lagi

 


QM Jewellary telah pun ujud 5 cawangan dan akan ada 50 lagi untuk diisi bagi 2024.

Setiap cawangan bermodal minima RM3juta dan turut dimiliki oleh ahli QM yang berminat untuk melabur di sana.


Dengan QM Mall dan kini telah dipelopori oleh Malakat Mall

Apakah Mydin akan turut serta??



Begitu juga QM Pharmacy.






Dengan menjadi ahli QM, anda berbelanja di sana, akan dapat pulangan reward yang sama nilai perbelanjaan.


Contoh anda berbelanja RM1,000...anda akan direward dengan nilai emas GAE 20x bersamaan RM1000... tertera di akaun emas anda dan jika harga emas naik..anda akan menikmati keuntungan.

Jangan lepas dpeluang daftar percuma QM untuk info lanjut dan ganjaran menarik menunggu.

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW



QM juga telah tersenarai di NYSE dengan permulaan satu unit bernilai 1usd dan kini telah pun meningkat kepada 1 unit / 6usd dan masih dalam pasaran dalaman sebelum dibuka dkepada dunia dengan pemegang saham terbesar adalah QM sendiri.


Memiliki lombong emas sendiri di Sarawak https://www.tiktok.com/@halwatialhafid/video/7214052168385563931



daftar percuma

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW 

hubungi admin 0196655181 selepas daftar.









Tuesday, December 19, 2023

Teringat kata-kata Neelofa, ‘ignorance is bliss’


Orang yang berjaya hanya respon pada perkara yang perlu sahaja. Perkara tak perlu, mereka abaikan.



Kalau kita perhati, artis dan orang bisnes yang berjaya pun hari-hari kene kecam. Tapi apa mereka buat?


Mereka ignore sahaja. Mereka fokus dan terus berjalan ke depan untuk capai matlamat. Sebab mereka tahu, hanya lalat sahaja yang suka buat kotor.


Macam-macam wassap fiza terima dari anak team, fiza pesan yang mana ada mention nama penuh QM, just screenshot dan hantar saja pada pihak management sebab itu kerja mereka.


Kita sebagai consultant teruskan educate tentang produk sebab masih ada spesis yang war2kan QM ini MLM dan beri dividen tetap.


Sedangkan beribu video consultant yang mention QM tidak tawarkan apa-apa dividen/hibah dan bukan MLM.


Okay la, sementara anak cuti sekolah ni kita bawa mereka makan buah fresh kat sini. 


Nanti lusa sampai bangi dah ada 2 appointment dengan bisnes partner baru๐Ÿ˜


Sharifah Hafiza

Your Trusted Gold Consultant

Sunday, December 17, 2023

QM SEDANG DIVIRAL NEGATIF...


Berikutan harga emas naik sedunia, lebih 700 ratus ribu ahli QM serbu terminate dan withdraw kerana untung yg lumayan...

Oleh itu terdapat kelewatan tempoh bayaran ke akaun masing² ..bagaimanapun dijangka selesai  sebelum krismas.


Tiada syarikat lain di malaysia atau dunia mempunyai pelaburan keuntungan 10 kali ganda seperti di QM.


Di syarikat lain untung hanya biasa niasa dan mereka tidak menikmati keuntungan berganda.. kurang serbu dan terminate.


Pandangan di luar bukan dari ahli QM, maafkan kejahilan dan buruk sangka mereka. 

Masih ada lebih 31 juta rakyat Malaysia yang belum sertai QM.. ini satu petanda baik betapa luasnya pasaran masa hadapan.


Di bawah sebahagian jawapan kepada mereka.

https://vt.tiktok.com/ZSNgrayLq/


Bulan Januari 2024/21hb Perasmian QM Indonesia di Medan.


Jika buruk sangka dan fitnah terhadap QM itu boleh bahagiakan, kayakan..biar mereka teruskan...


Kami tidak layan komen yang tiada fakta dan kurang ilmu.





Saturday, December 16, 2023

ANTARA GOLD@SILVER@BITCOIN


Beli gold, silver dan bitcoin. Ini adalah solusi kewangan terbaik mengikut pakar ekonomi dan billionaire dunia.


Bagaimanapun, ini semua tergantung pada modal dan matlamat kita.


Yang paling utama dan unik di Quantum Metal ialah adanya produk Enhance 10X ganda. Modal minimum tetapi keuntungannya hingga 10 kali ganda. 


Jika kita ada modal untuk beli bitcoin pada harga semasa RM200K, kita akan dapat 1 BTC. Manakala dengan modal yang sama di Quantum Metal pula kita boleh beli emas GAE10x, kita dapat nilai RM2Juta ๐Ÿ˜Š. 


Nampak tak kelebihan simpanan aset bersama Quantum Metal? Bitcoin dapat RM200K atau Emas dapat RM2Juta.


Emas naik 1% kita dah untung 10% RM200k... Emas naik 5% kita dah untung 50% RM1Juta. Tak Perlu tunggu bertahun tahun.   


Jom bersama2 saya cipta kekayaan di dalam Quantum Metal. Kita bergerak berjemaah menjadi pelabur dan pedagang emas paling bijak bistari di dunia.


Jika bukan sekarang, bila lagi?

Link Anda disini


#goldmillionairegroup #goldenopportunity #quantummetal #emaspatuhshariah #simpananemas #quantummetal #emaspatuhshariah   #simpananemas

ANDA SUDAH DIKENALPASTI SALAH SATU DARIPADANYA...



https://vt.tiktok.com/ZSNbvYSkt/ 



Friday, December 15, 2023

1USD MELONJAK KE 6USD MASIH INTERNAL TRADE...

 



Share QM di NYSE bernilai 1USD 2021 kini sudah melonjak kepada 6USD.... berbaki 16ribu unit sahaja lagi dan dijangka habis dalam tempoh 1 minggu.






Thursday, December 14, 2023

lupa salahkan diri sendiri.

 


SAYA ADALAH SEORANG DARI 32 JUTA RAKYAT MALAYSIA YANG SEDANG BERGELUT DENGAN MASALAH KEWANGAN DAN SEDANG BERUSAHA MENGATASINYA...

Jika soalan ini kebetulan sama tentang diri anda...teruskan membaca.


Yang tiada masalah kewangan dilarang membaca.



Majoriti kita ada bisnes, ada sumber kewangan, ada modal, ada gaji, ada harta dan lain lain.

Semua ni dah lama ada, berpuluh tahun pun mungkin..tetapi sampai sekarang sikit sangat berjaya menguruskan pendapatan mereka itu menjadi stabil.

Majoriti masih terus bermasalah, wang yang tak pernah cukup-cukup, tukar bisnes dah banyak kali, tular kerja dah dua tiga kali..kebiasaannya berhutang utk atasi masalah kewangan ini !!!

Lebih teruk tambah beban dengan beli kereta, rumah atau barang lain

Kesimpulannya kita telah berusaha, ada yang sudah berjaya tetapi akhirnya kembali bermasalah…


Sering di salahkan kegagalan itu dengan beberapa sebab tetapi hakikatnya lupa salahkan diri sendiri.

Kegagalan menguruskan kewangan ketika ada sedikit pendapatan atau ketika sedang untung.

Jika bijak menguruskan kewangan dari awal, jika pun pada suatu masa kerja kita atau bisnes kita bermasalah..kewangan kita tetap stabil !!!


Menguruskan kewangan awal dan boleh bermula sekarang tanpa syarat akan memastikan masa depan kewangan akan lebih stabil malah akan lebih mewah dan kaya jika kemahiran pengurusan kewangan ditingkatkan.


Inilah yang ingin kami kongsikan.

Lebih menarik ia adalah secara percuma dan tiada modal diperlukan.

Anda tak perlu bayar apa apa pun kepada kami Ilmu pengurusan kewangan ini tidak perlu perbelanjaan dan tidak boleh dibeli dengan duit.

Ilmu ini walaupun nilainya sangat berbaloi dan mahal tetapi disumbang secara percuma, tidak perlu bayar dan tidak boleh dibeli.


Anda hanya boleh kata yes atau no sahaja kepada diri sendiri.

Tiada siapa boleh paksa untuk anda ada perubahan.


Kalau nak tahu, nak belajar, nak buat... hubungi kami.Antara contoh pengurusan kewangan ialah menggandakan keuntungan bisnes anda atau menggandakan pendapatan anda.Berapa kali ganda?


Contoh keuntungan bisnes anda RM10,000 dalam masa beberapa bulan.. baagaimana jika bijak menguruskan ia berlipat ganda menjadi lima atau sepuluh kali(?)


Simpan nota ini baik-baik, boleh diwariskan.Boleh hubungi kami bila bila masa walaupun mungkin sudah berbulan, bertahun dalam simpanan 

Pesanan: selepas sukses dengan ilmu ini dan mendapat kebebasan kewangan dan masa jangan lupa share dengan keluarga/komuniti dan banyakan bersedekah tanda syukur.

GEGAR VAGANZA






 ✨✨GREAT NEWS✨✨


⚠  BELI & MENANG 1G Gold Bar - 15x PERSONS ⚠


๐Ÿ“๐Ÿ“ *PEMBELIAN GSA/GCA MINIMUM RM1,500 @ 1 UNIT GAE10x * BERPELUANG MEMENANGI 1G GOLD BAR  SECARA PERCUMA๐Ÿ“๐Ÿ“


BERMULA DARI 1 Dec  2023 - 31 Dec 2023


List Tiket Lucky Draw :


1)Muhammad Asri Ridzuan Bin Ahmad Zaidi 

2)Muhammad Asri Ridzuan Bin Ahmad Zaidi

3)Muhammad arash bin abdul malek (PMMG)x7

4) Aida binti Mohd Hashim

5) munsi bin sukor (PMMG)x3

6) NURUL ASYIKIN BT MOHAMAD PAI

7) NURUL ATIQAH BINTI MOHD HAIRUDIN 

8) Juliyana binti nasir 

9) Saodah binti Roslan

10) Nur Haifa Aniesa (6x)

11) Azilawati binti Azemi (7x)

12) Mohd Khairuddin bin Abdul Rahman

13) Husain Bin Mat Ali (20x)

44) NABILATUNNAJWA IZZATY Gae10x (GM)

45.Abdullah kamal bin mokhtar (PMMG) x2

46. Mohdbeni

47. NAJWA NABIHA BINTI

48. MOHAMED RIDWAN (IW)

49. FATIN SYUHADAH (IW)

50. Wan Zafareena Binti Wan Mohamad Zin 2x (IW)

52. SITI AISHAH BINTI ZAKARIA (IW)

53. Norliah Tahir (IW)

54. Mohamad Firdaus (IW)

55. Nurul Nadia Muhammad Shaharudin (IW)

56. Kyra 2x (IW)

58. Jenny (IW)

59. RAMLI BIN PUTEH (IW)

60. Roslan bin Ibrahim 2x (IW)

62. RAMLI BIN PUTEH (IW)

63. NORASHIKEN BT ABDULLAH (IW)

64. Nur Azira bt Abdul Wahab (IW)

65. Jenny (IW)

66. AHMAD FIRDAUS BIN MISHAN (IW)

67. Awss enterprise (IW)

68. MUHAMMAD AZRI BIN AZMAN (IW)

69. ZARINAH ZAKARIA (IW)

70. MUHAMAD NABIL ABRISHAM BIN MOHD RABAWI (IW)

71. NOR AZLINDA BINTI MOHD NOOR (IW)

72. Amira fasha (IW)

73. TAQARRA ULFAH BINTI RUSLANI (IW)

74. MUHAMAD NABIL ABRISHAM BIN MOHD RABAWI (IW)

75. Rawaliermy Minan (IW)

76. NOOR ADAWIAH BUANG (IW)

77. SitiNurhajar binti Mohamed (IW)

78. LIYANA IZZATI BINTI AHAMAD (IW)

79. NOR AZLINDA BINTI MOHD NOOR (IW)

80. Tajul Anuar Bin Muhammad Suhadi (IW)

81. Nurul Aidah Md Mothar (IW)

82. Nur syarah najmi madzlan 2x (IW)

84. Norshamira atika zahari (IW)

85. MUHAMMAD AZMIL ASRAF BIN HADRI (IW)

86. MUHAMAD NABIL ABRISHAM BIN MOHD RABAWI (IW)

87. Syamimiey (IW)

88. Mohamad Farish Bin Mohd Faizal (IW)

89. Nurin Syakirah Binti Mohd Faizal (IW)

90. Nurul Nadzira Mislan (IW)

91. NUR ZAKIAH BINTI MOHD RAFEE (IW)

92. SITI NORAISHAH BINTI IKSHAN (IW)

93. Roslan bin Ibrahim (IW)

94. Roslan bin Ibrahim (IW)

95. Fatin Nur Haifaa Binti Zainalabidin 3x (IW)

98.Fauziah Binti A.Bakar(PMMG)

99. Suhana Binti Abd Aziz 2x (AH)

101. Suhana Binti Abd Aziz 4x (AH)

102. Zahanis Mohd Zakuan

104. Ahmad Amaluddin Zainee

105. Zainee Bin Khamis (3X)

106. Irnie surya bt yusoff (AM)

107. Norhafizah asman (5x)

108. Mohd Afiz Bin Abd Wahab (2 unit) -  GMG

109. Mohd Sofwan bin Mohd Khatib 11X GMG

110. Shahrudin - 11X GMG

111. Norsalimah Moha Salleh (PMMG) 

112. Norhafizah asman. (2x)

113. Husain Bin Mat Ali 40 x (PutriFieyna)

114. siti zubaidah binti muhammad (PutriFieyna)

115. KAMARUZAMAN BIN A.MAJID (PutriFieyna)

116.NOR AIDA BINTI MOHAMED ISA (PutriFieyna)

117. NOR AIDA BINTI MOHAMED ISA

(PutriFieyna)

118. siti zubaidah binti muhamad (PutriFieyna)

119. Muhammad Yusri Bin Mohammed Yunit (PutriFieyna)

120. Auni Zahra Binti Suhaini (PutriFieyna)

121. Sedyman bin Lokiman

122. Nor Azlina GMG - 30X

123. Noor Intan Binti Nazri

124. NOR HIDAYAH BINTI NAZRI 

125. Mohd Sobri Abdullah (GMG)

126. MOHD SOBRI ABDULLAH - GMG

127. Orchard Blossom PMMG 191x

128. M. Halem 1x PMMG 

129. GP Lim 1x PMMG 

130. Aminah Saidalavi PMMG 1x

131. FARIDAH M. ALI 4X PMMG 

132. Noor Rahmat 3x PMMG 

134. Alif Amin 2x PMMG 

135. Fatimah Hj Mohd PMMG 1x

136. M. Shafiq PMMG 1x

137. Norsalimah Mohd Salleh x1 (PMMG) 

138. Norbaizura binti Sabar x3 (PMMG) 

139. Norliah binti Rohani x4 (PMMG) 

140. isnin bin yacob pmmg

141 Hazirah Bt Isnin x10 pmmg

142 Robiah Bt Hassan x8 pmmg

143 Siti Hawa Bt Abd Aziz x5 pmmg

144 Zainatul Ashiqin Bt Isnin pmmg

145 Nurazlinda Bt Abd Aziz x4 pmmg

146. Shahril Rahim 6x PMMG

147. SALIM BAKAR PMMG

148. MOHD AZWAN BIN SAIDI 1X

149.suzana binti abd hadi 2X

150. Hatiah binti Puteh 3X (PutriFieyna)

151. NURUL LIYANA BINTI ZULKIFLI 2X (PutriFieyna)

152. Faruk Batcha 3x PMMG

153. Siti Aminah Binti Hasrah 3x (PMMG)

154. Azmi Bin Bakar 2x (PMMG)

155.Fauziah Binti A.Bakar 2x (PMMG)

156. Nurul 'Ain Binti Hassanudin (PutriFieyna)

157. Yazar moniza (IW)

158. Yazar moniza (IW)

159. Yazar moniza (IW)

160. Yazar moniza (IW)

161. MUHAMAD HAZIM BIN ABD RASHID (IW)

162. Siti Zubaidah Binti Ghazali (IW)

163. Siti Zubaidah Binti Ghazali (IW)

164. NADIATULIMAN BINTI JAMALUDIN (IW)

165. SITI ADIBA BINTI JAFRI (IW)

166. Nurul Atikah binti Mizlan (IW)

167. Asyraf Syafiq (IW)

168. Akmal Faisal (IW)

169. Syahirah Syazwani binti Sidek (IW)

170. RAMLI BIN PUTEH (IW)

171. Nurul Aqilah binti Banan (IW)

172. RAMLI BIN PUTEH (IW)

173. Fatim Hanimah (IW)

174. Fatim Hanimah (IW)

175. Fatim Hanimah (IW)

176. Fatim Hanimah (IW)

177. Fatim Hanimah (IW)

178. Fatim Hanimah (IW)

179. Fatim Hanimah (IW)

180. Fatim Hanimah (IW)

181. Fatim Hanimah (IW)

182. Fatim Hanimah (IW)

183. Fatim Hanimah (IW)

184. Fatim Hanimah (IW)

185. Fatim Hanimah (IW)

186. Fatim Hanimah (IW)

187. Asyraf Syafiq (IW)

188. Asyraf Syafiq (IW)

189. Fauzi Suhaimi bin Abd Rahman 11x (IW)

190. Aeryl Rezuan Neezam (IW)

191. Syahirah Syazwani binti Sidek (IW)

192. Siti Norlelawati bt Mislan (IW)

193. Nur' Ain Che Nyan (IW)

194. Fahmirul Anaz (IW)

195. Fahmirul Anas (IW)

196. Ahmad muhaimin bin yaacob (IW)

197. Zarinah zakaria (IW)

198. Zarinah Zakaria (IW)

199. Nur syarah najmi madzlan (IW)

200. Nur syarah najmi madzlan (IW)

201. Nur syarah najmi madzlan (IW)

202. Nur syarah najmi madzlan (IW)

203. Nur syarah najmi madzlan (IW)

204. NURUL SYAHIRA BINTI HAFIZ (IW)

205. Farhana Ashaari (IW)

206. Fatin Nur Haifaa (IW)

207. Azhari yusuf (IW)

208. Nor shamira atika zahari (IW)

209. Anuar shahruddin bin nawawi (IW)

210. Nurul Atikah binti Mizlan (IW)

211. Khairil Anuar Bin Zainal Abidin (IW)

212. Nurul Atikah binti Mizlan (IW)

213. NURHIDAYAH CHOY BINTI ABDULLAH (IW)

214. nasirah aisyah binti sabri (IW)

215. nasirah aisyah binti sabri (IW)

216. nasirah aisyah binti sabri (IW)

217. SYAABANZ SALES & SERVICES (IW)

218. MASWIRANAH BINTI RUSSMAN (IW)

219. MUHAMAD HAFIZ BIN ABDULLAH (IW)

220. Nurin Syakirah Binti Mohd Faizal (IW)

221. Syahirah Syazwani binti Sidek (IW)

222. Nurin Syakirah Binti Mohd Faizal (IW)

223. MUHAMMAD AZMIL ASRAF BIN HADRI (IW)

224. Fahmirul Anaz (IW)

225. Fahmirul Anas (IW)

226. Fahmirul Anaz (IW)

227. Fahmirul Anas (IW)

228. Fatin Nadhirah Binti Mohamad Nasir (IW)

229. Abd rahman 3X (IW)

230. Abd Rahman (IW)

231. Nor hidayah binti ishak (IW)

232. Zainab Watak (IW)

233. Idar binti Hamdan (IW)

234. Noor Atikah binti Abdul Latiff (IW)

235. Adilah Mustafakamal (IW)

236. RAMLI BIN PUTEH (IW)

237. Siti Hajar binti Basir (IW)

238.Khairunnisa Diana binti Zakaria(PF)

239.Khairunnisa Diana binti Zakaria(PF) 

240. Khairon faten nathasha binti khairulanam (PF)

241. Asy Syifa' binti Shafiee (PF)

242. Mohamad Za'im Erham Bin Misswandi (PF)

243. ROHAIZA BINTI MOHAMED ISA @ SABRAN (PF)

244. Siti Mariam Binti Ibrahim  Produk (PF)

245. Aminah Binti Mohamed (PF)

246. Khairon faten nathasha binti khairulanam (PF)

247.NUR NABILAH BINTI MAHABAR (PF)

248. FATIN HAZIQAH BINTI MOHAMMAD (PF)

249. siti zubaidah binti muhammad (PF)

250. ZAHARI BIN OMAR (PF)

251. Najwa Nabiha binti Mohamed(PF)

252. Maryani Binti Ishak (PF)

253. NUR ELY ZURIANTY BINTI ABDULLAH (PF)

254. NUR ELY ZURIANTY BINTI ABDULLAH (PF)

255. NUR ELY ZURIANTY BINTI ABDULLAH  (PF)

256. NUR ELY ZURIANTY BINTI ABDULLAH  (PF)

257. NUR ELY ZURIANTY BINTI ABDULLAH  (PF)

258. NUR ELY ZURIANTY BINTI ABDULLAH  (PF)

259. NURUL ASYIKIN BINTI MOHAMAD PAI  (PF)

260. JAINAH BINTI KASRON  (PF)

261. NINA FARINA BINTI MOHAMAD PAI  (PF)

262. NURAIN QISTINA BINTI MOHD GHANI  (PF)

263. MAHFUZAH BINTI KHALID 3x (PF)

264. NABILATUNNAJWA IZZATY BINTI ABDULLAH GAE10 X2 (GMG)

265. RidwanNurul Hanim Binti Abd Rahman (PF)

266. Azilawati binti Azemi (PF)

267. Siti zubaidah binti muhammad (PF)

268. HASNAH BT YUSOF (PF)

269. NORHANA BINTI MD NOOR(PF)

270. Nur Liyana binti Bahruddin (PF)

271. IZNI AZYYATI BINTI MOHD KHAIRI (PF)

272. Muhammad Amri B Mohd Khairi 4X (PF)

273. NURUL SYIFA BINTI SAMSAIMI 10x (PF)

274. MOHAMAD ZA'IM ERHAM BIN MISSWANDI (PF)

275. FATIN HAZIQAH BINTI MOHAMMAD IQVAL 2X (PF)

276. Khairon faten nathasha binti khairulanam 2X (PF)

277. NORZALINA BINTI ZAINUDIN 2X (PF)

278. AHMAD ZUWAIRI BIN ZAINUDIN (PF)

279. Suhaida binti Asa'ari (PF)

280. WAN NUR FAATIHAH BINTI WAN ZAINAL (PF)

281. Rabiatul Adawiyah bt Fathor Rasi 4X (PF) 

282. MOHD KHARUL ANUAR BIN HALIAP 2x (PF)

283. NORFARADILA BINTI HALIAP (PF)

284. MUHAMMAD HANIF BIN MOHD NOR (PF)

285. SITI SHUHADA BINTI AHMAD KOSNAN (PF)

286. Muhammad Tasnim Abd Hamid (2x) PF

287. Muhammad Asri Ridzuan Bin Ahmad Zaidi (PF)

288. SRI MELUR BINTI DARSIM (PF)

289. Rusna 50x - GMG

290. Rasheed 56x - GMG

291. Zohamizah Hazwanie Binti Zoha (PF)

292. Nur Fatin Afiqah binti Mohd Kamel 2x (PF)

293. Deeva leela 2x (HKM)

294. Fadhullah Razali (HKM)

295. Sharifah Noor Aliza (HKM)

296. sayuthi bin Jaafar 3x (HKM)

297. Murni binti sharif 2x (HKM)

298. Adib husaini 4x (HKM)

299. Raja Barizah 2x (HKM)

300. Muhammad Aizzad (HKM)

301. Adib Husaini 2x (HKM)

302. Hairol Azmi 2x (HKM)

303. ZAKARIA BIN OTHMAN MYDIN (PF)

304. Abdul rahman bin shamsulbahri (PF)

305. Nor Suhaili Binti Mohamed Radzi(PF)

306. Mohd Azfar (HKM)

307.Suzana Binti Abd Hadi 2X

308. Hafilah Binti Mohamed Radzi (PF)

309. Radiatul Nabihah (PF)

310. NURIN DAMIA BINTI NORAZMI (PF)

311. NOR AZAREHAH BINTI ABDUL RAHIM (PF)

312. Md Azmi Bin Hasan (PF)

313. Nurul aina izzah binti md saoud (PF)

314. Sharon lee Shea sze(PF)

315. Sayuthi bin jaafar 2x (HKM)

316. Yong Hanani Binti Mohamed Radzi (PF)

317. Nor Azie Azren binti Mokhtar (PF)

318. NUR ATIQAH BINTI AB RAZAK (PF)

319. nur syaiera atikah bt mohd zuki PF)

320. md razif bin mohd zuki (PF)

321. ATIKAH BINTI AZHARI (PF)

322. MUMTAZ BINTI AB MAZIB@AB MAJID (PF)

323. NOR AIDA BINTI MOHAMED ISA (PF)

324. Irnie surya bt yusoff (AM)

325. Irnie surya bt yusoff (AM)

326. Salman Bin Hussain (GMG)

327. Zulaikha Bin Abdul kadir (GMG)

328. Salman Bin Hussain (GMG)

329. Zulaikha binti abd Kadir (GMG)

330. Nurul Aqilah Binti Salman (GMG)

331. Deva Rani 3x

332. Deva Rani 3x

333. Che Wan Nur Rabiatul Adawiyah 4x GMG

334. Wan Hayati (AM)

335. Wan Hasrul Hafizie (AM)

336. Salman Bin Hussain (GMG)

337. Zulaikha Binti Abd kadir (GMG)

338. Nurul Aqilah Binti Salman (GMG)

339. Norain Samsudin 3x (GMG)

340. Joeraimon 29x (GMG)

341. Sedyman bin Lokiman


342. NURUL SYIFA BINTI SAMSAIMI 2x (PF)

343. NURUL SYIFA BINTI SAMSAIMI 2x (PF)

344. Mohd Azizi bin Abdul Aziz(PF)

345. Nurul 'Ain Binti Hassanudin (PF)

346. Raihanah binti Jaffarulla (PF)

347. NUR SYAFFA' BINTI HERRYSON (PF)

348. MAHFUZAH BINTI KHALID (PF)

349. HASLIENA BINTI HUSSIN (PF)

350. SITI AMINAH HARUN (PF)

351. MUMTAZ BINTI AB MAZIB@AB MAJID (PF)

352. KHAIRUL BARIYAH BINTI BORHAN (PF)

353. RAZLIN BINTI RAMLI  (PF)

354. AMINAH BINTI MOHAMED (PF)

355. MOHD AFANDI BIN AHMAD (PF) 

356. MOHD KHARUL ANUAR BIN HALIAP 3x (PF)

357. NORHASLIZA BINTI HALIAP (PF)

358. NOR AZAREHAH BINTI ABDUL RAHIM (PF)

359. ERNA HALYANIE ZAABAR (PF)

360. Rusniza abd wahab (GMG) 4x

361. NURUL FATIHAH MAHMOOD 3x (PF)

362. Hamidah Binti Saud (PF)

363. NURUL WAHIDAH MAHMOOD (PF)

364. ZAHARI BIN OMAR 3X (PF)

365. Hawa Najwa Mohamad Zaki (PF)

366. Hawa Najwa Mohamad Zaki 3x (PF)

367. Mohd Sobri Abdullah (GMG)

368. Husain Bin Mat Ali 13x (PF)

369. NUR SALFFA DIYANA BINTI JAMALUDIN (PF)

370. MOHD FAZRIQ BIN SALIM (PF)

371. AMINAH BT HARUN (PF)

372. Nur Zulaiha bt Mohd Rodin (PF)

373. muhammad adli bin abdul malek (PMMG)




TOTAL TIKET : 898


P/S : Mohon Masukkan Dalam List Dan Update Dalam Group Ini Dan Sertakan Bukti Resit Pembelian

Telegram https://t.me/+hGAwwp6YAZw0N2Q1  Untuk Rekod. Tq


Let's Fight and Success Together!!

Tuesday, December 12, 2023

KEBOCORAN



Berapa ribu kita simpan setahun?

Berapa ribu bocor setahun?


Kadang-kadang kita tak perasaan yang duit bocor lebih banyak berbanding duit yang kita simpan setiap bulan (duit gaji). 


Saya pernah buat audit berapa banyak duit saya keluar masuk  dalam masa setahun. Idea ini saya dapat daripada buku Tuan Azizi Ali Juwatan Dari Planet Jupitar. 


Terkeju! 

Sangat terkejut!


Duit yang keluar (bocor tanpa sedar) lebih banyak berbanding duit yang masuk (simpan) setiap kali gaji. 


Kerja dah bertahun-tahun tetapi simpanan tak pernah bertambah. Kita masih berlari ditempat yang sama sehingga usia bersara. 


Pesan guru saya, "๐ฆ๐ข๐ฌ๐ค๐ข๐ง ๐ฆ๐š๐ฌ๐š ๐ฆ๐ฎ๐๐š ๐š๐๐š๐ฅ๐š๐ก ๐ฉ๐ž๐ง๐ ๐š๐ฅ๐š๐ฆ๐š๐ง, ๐ญ๐š๐ฉ๐ข ๐ฆ๐ข๐ฌ๐ค๐ข๐ง ๐ฆ๐š๐ฌ๐š ๐ญ๐ฎ๐š ๐š๐๐š ๐ฉ๐ž๐ง๐ฃ๐š๐ซ๐š ๐ค๐ž๐ก๐ข๐๐ฎ๐ฉ๐š๐ง." 


Bagi sesiapa yang ada target untuk menyimpan RM10,000 setahun  tanpa tergangu duit bocor.


Usahkan menyimpan sehingga (42.5g).  ini nilainya sekitar RM13,000 sekarang bersamaan setahun simpanan. Insya-Allah.


Boleh mulakan dulu RM100 atau 1g dengan #AkaunEmasGSA Quantum Metal sebagai usaha permulaan.


Emas, simpanan selamat daripada bocor berbanding menyimpan duit dalam akaun bank saja. 


Bukan saja selamat daripada bocor tanpa sedar malah nilai simpanan juga bertahan daripada inflasi.


GoldMillionaireGroup ๐ŸŒน

Wednesday, December 6, 2023

PARTNERSHIP MAKIN HEBAT

KAMI AKAN BERADA DI KELANTAN 9/12-11/12/23..
Hubungi untuk sembang santai QM jika berminat. 


Kerjasama Affin Bank dan QM makin meningkat..  

....

Alhamdulillah, another miles stone recorded. Pelanggan AffinBank tak perlu ambil no giliran utk deposit beli emas. Boleh settle di kiosk. Nak withdraw emas fizikal Perth Mint, FA AffinBank yg buat serahan tangan di kaunter. 

Dunia semakin evolve. Kenapa korang masih tak keluar daripada tempurung? Dunia ni indah jika kita pandai menghargai kemajuan.

Tahniah Quantum Metal & AffinBank

Dah nak masuk 2024 ni. Dah ada akaun emas, lom???

๐€๐ง๐๐š ๐๐ž๐œ๐ข๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ง๐๐ข๐ซ๐ข, ๐ฆ๐š๐ง๐š ๐ฅ๐ž๐›๐ข๐ก ๐›๐š๐ข๐ค ๐ฎ๐ง๐ญ๐ฎ๐ค ๐ฆ๐ž๐ง๐ ๐ฎ๐ซ๐ฎ๐ฌ ๐ค๐ž๐ฐ๐š๐ง๐ ๐š๐ง ๐š๐ง๐๐š.











KONGSI PENGALAMAN



๐‘๐ž๐ณ๐ž๐ค๐ข ๐๐š๐ฉ๐š๐ญ ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐š๐ง ๐ฌ๐ข๐ง๐ ๐ค๐š๐ญ


14 Sep 2023 : terima WS mesej "Saya interested nk taw n invest dlm QM ne"

17 Sep 2023 : Selesai pendaftaran 

29 Sep 2023 : Buat pembelian GAE10X 19 unit

30 Sep 2023 : Buat pembelian staging GAE10X lagi 19 unit

20 Oct 2023 : Terminate 19 unit  dengan keuntungan MYR340++ seunit 

RM340 x 19 = ????.?? Betapa mudahnya jana income jika fikiran positif.

.

Asasnya dalam GAE ni adalah, beli masa rendah, jual masa tinggi.


Ada orang berpandangan, orang banyak modal, seronokla...


Itu rezeki masing-masing, tak mampu dengan GAE10X dalam RM1500++ masih ada ruang dengan GAE5X dengan harga RM118++


Tak mampu dengan GAE, tak perlu risau, GCA & GSA tersedia fasiliti dengan permulaan menyimpan emas RM10.. 


๐—๐—ข๐—  ๐—•๐—˜๐—Ÿ๐—”๐—๐—”๐—ฅ ๐—–๐—”๐—ฅ๐—” ๐—ฆ๐—œ๐— ๐—ฃ๐—”๐—ก ๐—˜๐— ๐—”๐—ฆ ๐—ค๐— 

Contoh yang ada modal RM10 ribu ...cuba tonton video ini.


https://vt.tiktok.com/ZSNXRbBB8/ 







Monday, December 4, 2023

ADA SESIAPA YANG MAHU DIBANTU 2024

 

Sekarang masa terbaik, last call untuk memantapkan memutuskan perancangan 2024 untuk apa sahaja impian, cita² dan missi.


Bagi yang terbuka hati untuk sertai QM atau telah pun sertai QM khusus melalui blog ini saya tawarkan masa dan ilmu untuk sama² kita sukses bermula 2024.

Yang belum sertai, segera daftar percuma dan hubungi admin 0196655181.

Yang belum terbuka hati, berat hati,  keraguan, persimpangan (???)

Saya akan mengerjakan umrah hujung bulan ini, jika ada yang berhajat mahu kirim doa hatinya terbuka dan mahu namanya disebut di depan kaabah..boleh wassap saya nama dan hajat.


Januari selepas balik umrah saya akan bergerak ke seluruh negara termasuk sabah sarawak untuk menemui mereka yang mahu info lebih lanjut tentang QM.

Bagi yang ada commitment dan mahu keluar dari masalah kewangan dan mahu sukses saya akan bermaustatin seminggu di tempat anda untuk bantu kembangkan network.


Yang berminat boleh pm saya segera http://www.wasap.my/60196655181/2024 untuk dijadualkan perjumpaan atau ada idea yang mahu dikongsi bersama.


Terima kasih.







MALAYSIA MISKIN EMAS

 

Dalam industri emas samada simpanan atau pelaburan jika tiada seorang pun ahli keluarga terlibat ia boleh diambilkira sebagai penanda arus malang dan dukacita dari segi kedudukan ekonomi. 



Jika berlaku tiga empat tahun kebelakangan yang lepas mungkin boleh dimaafkan tetapi jika sekarang masih tiada, ia memberi gambaran kedudukan kewangan masa depan yang tidak stabil.

Kesedaran keperluan emas sebagai simpanan atau pelaburan sudah menjadi fenomena global sejak covid tercetus kerana hanya emas dominan dan stabil (bukan wang kertas/fiat, bukan coin, bukan hartanah lain, asset tidak mudah cair) 


Sebuiah negara juga akan diukur kekuhannya kewangan dan ekonominya bersandar kepada berapa simpanan emas yang dimilikinya.

MALAYSIA MISKIN EMAS


Apapun pekerjaan anda sekarang, apapun bisnes anda sekarang dan mungkin sekarang walau sangat kukuh kewangan dan ekonomi tetapi jika tidak disandarkan kepada emas (simpan atau pelaburan) kedudukan tersebut belum menjadi jaminan.


Apatah lagi kalau sekarang anda sedang bergelut dengan masalah kewangan jika masih merasakan belum perlu berdamping dengan emas - ia akan menjadi lebih kronik di masa akan datang, sangat pasti.




PELUANG DATANG LAGI UNTUK SEGERA / TAMBAH SIMPAN DAN PELABURAN











Sunday, December 3, 2023

bila jerung main gae10x

 




Kesan kenaikan harga emas - yang kaya bertambah kaya, yang miskin tumpang senang.

Harga emas akan berterusan naik samada kita akan bersama ataupun tidak.

Oleh itu jangan lepaskan peluang, tiada istilah lewat kerana emas bukan baru bermula, sudah beribu tahun dan akan berterusan hingga kiamat.

Yang membezakan kita bukan bukan siapa sertai awal atau sekarang tetapi ilmu emas selepas menyertainya.

Juga bukan siapa ada modal lebih atau kurang tetapi dengan ilmu pendapatan akan terus dijana.



Hari ini harga emas menjadi sejarah, tertinggi


Daftar percuma, hubungi admin 0196655181



TERTINGGI DALAM SEJARAH

 






Buat duit...




Kenapa Semakin Ramai Dah Mulakan Tabung Emas Di Quantum Metal ?

10 Sebab Kenapa Kita Perlu Menggunakan Ekosistem Quantum Metal.

1. Aset fizikal mudah dimiliki
2. Mudah dicairkan 
3. Aset mudah alih & Kemudahan pindahan Emas
4. Nilai emas terjamin untuk jangkamasa panjang
5. Boleh menyelamatkan segala belanja hagus Menggunakan Ekosistem GCA
6. Boleh berdagang  menggunankan Ekosistem GAE 
7. Kos pengurusan hanya 3.5% setahun (terendah di era ini)
8. Paling penting tiada siapa tahu berapa banyak dah kita simpan emas. Kerajaan mahupun intitusi kewangan pun tidak merekod nilai emas kita .

Best kan?
Sebab tu sesiapa pun boleh simpan emas!



Daftar percuma


Selepas datar hubungi admin 0196655181










keluar dari perasaan "takut".

  Bukan emas yang menjadikan sesiapa kaya, tetapi ilmu. Tanpa ilmu, akan ada banyak ketakutan terutamanya bagi penyimpan emas baharu. Perasa...