Wednesday, November 29, 2023

JANGAN MALU SAYANG

 

Beban kewangan (commitment) yang tinggi..

Hutang sana sini...


Dua isu pokok yang sedang dihadapi oleh majoriti.


Pilihannya ialah sertai QM - pertamanya tidak ada soalan atau keraguan yang tidak boleh dijawab.


Keduanya berada di landasan yang betul, tepat dan selari dengan dua masalah di atas.

Buat dan bermula hari ini hingga akhir hayat dan wariskan pada setiap ahli keluarga. 


https://vt.tiktok.com/ZSN9Gxm19/ 


Daftar percuma

Admin akan bimbing 0196655181





Tuesday, November 28, 2023

OTHER PEOPLE MONEY

 

Kenapa Semakin Ramai Dah Mulakan Tabung Emas Di Quantum Metal ?


10 Sebab Kenapa Kita Perlu Menggunakan Ekosistem Quantum Metal.


1. Aset fizikal mudah dimiliki

2. Mudah dicairkan 

3. Aset mudah alih & Kemudahan pindahan Emas

4. Nilai emas terjamin untuk jangkamasa panjang

5. Boleh menyelamatkan segala belanja hagus Menggunakan Ekosistem GCA

6. Boleh berdagang  menggunankan Ekosistem GAE 

7. Kos pengurusan hanya 3.5% setahun (terendah di era ini)

8. Paling penting tiada siapa tahu berapa banyak dah kita simpan emas. Kerajaan mahupun intitusi kewangan pun tidak merekod nilai emas kita .


Best kan?

Sebab tu sesiapa pun boleh simpan emas!


Semoga bermanfaat. πŸ’ͺ




MUDAHNYA BUAT DUIT

 

Bagi mereka yang sudah sertai "investment" di GAE10x dan GAE20x  dQuantum Metal dalam tempoh yang sangat singkat termasuk beberapa minit, jam atau hari sahaja telah menghasilkan keuntungan 10 kali dan 20 kali ganda...

Pilihan yang tepat, platform yang tepat dan masa yang tepat.


Keuntungan berganda ini hanya disediakan oleh QM.




Kedudukan harga emas dunia memberi keuntungan kepada seluruh pemain emas tetapi keuntungan berganda hanya di QM..


Daftar percuma...segera sertai.

Di QM kami bekalkan ilmu, teknik bagaimana jana pendapatan semasa harga emas rendah dan semasa harga emas tinggi.

Kosong kerugian jika ada ilmu. 

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW 









 

Saturday, November 25, 2023

DI MANA KAMU 2024






Yang belum ada bisnes...

Yang bisnes dah lebih 6 bulan tetapi suam dan makin kelam...

Sales drop teruk

Kena kencing dalam bisnes 

Hutang (ini perlu jadi faktor utama untuk di atasi..


Sertai kami di QM untuk atasi semua isu untuk satu solusi berpusat dan berfokus...


Wassap0196655181. 









Wednesday, November 22, 2023

7 LESSON

 


7 pelajaran berharga yang boleh pelajari dari masa-masa sukar:


1. Kegagalan adalah perlu untuk berkembang:

Kegagalan dan kejayaan bukanlah bertentangan; mereka adalah sebahagian daripada proses.


2. Masa yang sukar diperlukan:

Kehidupan bukanlah garis linear; ia adalah gelombang kebaikan dan kejahatan. Terima masa sukar kerana ia membantu anda berkembang, berkembang maju dan mengajar anda untuk bersyukur.


4. Masalah tidak selalunya negatif:

Beberapa ribut datang untuk membersihkan laluan anda. Apabila anda tidak dapat memutuskan ke mana hendak pergi, masalah akan timbul untuk mengosongkan laluan dan membimbing anda ke destinasi anda.


5. Perubahan adalah malar, bukan berubah:

Anda sentiasa berada dalam keadaan perubahan yang berterusan. Di mana sahaja anda cuba untuk menyelesaikan dalam apa jua keadaan, satu peristiwa mungkin timbul yang memaksa anda untuk berubah. Dan begitulah cara dunia berfungsi. Anda berada dalam mod untuk menemui dan mempelajari versi baharu anda.


6. Tenaga adalah terhad; melabur dengan bijak:

Pilih pertempuran anda dengan bijak. Itulah cara untuk terus hidup di dunia ini. Setiap tindakan tidak memerlukan reaksi anda. Reaksi anda terhadap tindakan tertentu menetapkan nada dalam hidup anda. Jadi, pilih di mana anda ingin melabur tenaga anda.


7. Bersyukurlah untuk segalanya:

Anda harus berkembang maju dalam menjalani kehidupan yang aman di samping kesibukan anda untuk menjalani kehidupan yang hebat. Apabila anda bersyukur untuk perkara kecil di sekeliling anda, kebahagiaan akan menjadi lebih murah. Dan itulah yang setiap individu harus bertujuan untuk mencari kebahagiaan dalam perkara kecil.

Sunday, November 19, 2023

SOLUSI MODAL

 

Majoriti usahawan mengalami masalah modal dan pusingan modal terhad.

Bukan sekarang sejak dahulu lagi.

Modal yang dibelanjakan hangus dan jika dapat semula ia telah menipiskan keuntungan.


SAMPAI BILA INI AKAN BERTERUSAN (???)


KINI Eko sistem digital kewangan yang baik mampu selesaikan.


Modal tidak hangus malah keuntungan makin berbaloi dan menebal.


Hubungi dan temui kami untuk pembentangan.

Tiada sebarang bentuk charge dikenakan untuk urusan ini.


Wassap01966551&81 



YANG MAKAN GAJI?


Sistem yang sama boleh digunapakai kerana solusinya mereka mendapat semula amaun gajian yang dibelanja hangus setiap bulan.

Saturday, November 18, 2023

SO UNTUNG

 

Nak tahu experience Dr Aida beli emas di QM Jewellery?


Dato Lim pun ada sekali disana. 


Jom beli emas di QM Jewellery Bersama Dr Aida 


Uniknya QM Jewellery ini pembeli emas akan dpt semula duit mereka dan siap dapat keuntungan


Mcm mana?


Contoh isteri nak beli cincin RM1000..


1️⃣ suami akan beli emas GSA RM1200 kemudian buat convert GCA dapat semula RM1000 so boleh guna duit utk beli cincin.


2️⃣ QM akan bagi reward kepada pembeli emas ini 5% = RM50.. RM50 ini pula akan digandakan 20x : RM50 x 20 = RM1000 (dalam bentuk GAE 20x)


3️⃣ Jadi pembeli tadi sudah ada RM1200 GCA + RM1000 cincin emas + RM1000 GAE 20x dari reward 5%


So modal RM1200 pembeli tadi dapat emas bernilai RM3200!


Pm jika berminat/0196655181






Monday, November 13, 2023

Kilogo


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Selamat datang diucapkan kepada Ahli Baru


Untuk pengetahuan semua ahli kita telah berjaya menjalankan Signal 1 & Signal 2


Signal 1 - Pembelian dengan 13 unit pada 3/10/2023 

(Berjaya teminate dengan Profit pada 13/10/2023)


Signal 2 - Pembelian dengan 19 unit pada 18/10/2023

Masih menunggu kenaikan harga untuk termination)



Kepada ahli baru, diminta untuk menunggu Signal Beli ke 3


Sekian,

Admin

Semua leader kilogo professional masih dibuka jika ada investor nk join

Monday, October 30, 2023

SOALAN MUDAH

 


Berminat nak ada simpanan EMAS sendiri?

Berminat untuk gandakan aset EMAS sendiri?

Berminat Nak ada Perniagaan EMAS Sendiri?

Berminat tak Kursus Perniagaan Emas?








Saturday, October 28, 2023

2024 JELAJAH JOHOR

 


Mulai Disember 2023 hingga Disember 2024, kami akan jelajah Johor dengan jadual tersusun untuk memperkenalkan memperluas dan mengembangkan lagi QM kepada bangsa Johor.

Bagi bangsa Johor yang berminat, jadilah yang terawal untuk membina kerjaya di QM samada sepenuh masa atau sambilan.

Kami memerlukan Dealer di setiap Daerah bagi memayungi consultant dan agen yang perlu disatu dan digabungkan.


Warga emas, ibubapa, penjaga ...berilah pelauang dan galakan kepada warisan anda untuk bersama kami, lupakan makan gaji bagi yang masih mencari peluang pekerjaan atau mereka yang tidak punya masa depan yang stabil kalau sekadar makan gaji atau usahawan kecil.


Khusus juga terbuka kepada resolusi yang berhadapan dengan hutang yang kecil atau besar. Yang terbeban dengan bayaran bulanan hutang atau belanja yang sering tidak cukup.

Di Quantum Metal, semua resolusi itu ada. 


Jangan langsung tiada modal jadi penghalang.


Hubungi segera admin 0196655181/Jelajah Johor.


Next, selain Johor, satu lagi negeri yang akan diberi tumpuan dalam tempoh yang sama adalah ????











Monday, October 23, 2023

GUNAKAN KEMUDAHAN

 


Di QM ada fasiliti.


Apa yang ada...

Antaranya..


Kemudahan sistem memastikan apa sahaja yang anda belanjakan samada harian, mingguan bulanan atau tahanan ia akan kembali semula kepada anda. Anda dapat balik.


Hatta anda bayar cukai LHDN, ZAKAT  jumlah itu akan dapat balik.


Kalau berminat fasiliti itu, untuk lebih memahaminya dan bagaimana perlaksanaannya, boleh terus hubungi saya secara privisi/wassap.

Ia bukan terhad kepada usahawan, ahli perniagaan atau yang makan gaji tetapi ia sangat sesuai juga kepada suri rumah dan student.


Admin: 0196655181


28/10 dan 29/10 saya akan berada di Muar, Johor - boleh pm saya jika berminat untuk jumpa.







Sunday, October 22, 2023

Orang kaya jangan tonton video ini.

 




Masyallah 😱....seorang  Dealer  jer pun hampir 100k pendapatan nya....part time jer pun...kalo full time tidak tahu la.... 



Orang kaya jangan tonton video ini.

https://vt.tiktok.com/ZSNrSN7tH/ 



















duit telah dibekukan.

 


Emosi manusia selalu kalah dengan duit tetapi menang dengan emas.


Bila ada duit rasa nak belanja.

Bila ada duit rasa nak guna.

Bila ada duit rasa nak habiskan.

Bila ada emas rasa nak simpan.

Bila ada emas rasa nak pertahankan.

Bila ada emas rasa nak kekalkan. 


Duit tak salah. Yang salah diri sendiri apabila tidak kawal dan urus duit tersebut. Siapa yang simpan emas pasti akan rasa ‘Selamat’ dari berbelanja kerana duit telah dibekukan.

Saya dah merasainya. 

Walaupun pakar kewangan mengatakan bahawa emas adalah instrumen pelaburan, tapi bg sy emas adalah platform simpanan dlm jangka masa panjang. Semudah itu.


Jadi tanya diri kita ya, dah kerja bertahun-tahun, kenapa

simpanan tak bertambah

masih boros berbelanja. 


Ada 2 penyakit ni...... Tuan / Puan kena cepat tukar emas. 

Emas insyaAllah ubat paling mujarab. Apa yang saya boleh kata, ianya cukup berbeza.







1 USD = RM4.78

WANG KERTAS VS EMAS MANAKAH ANDA PILIH?

WANG KERTAS
- Terkesan Inflasi
- Nilai Semakin Menyusut
- Fitrah Untuk Dibelanjakan 
- AURA Nak Berbelanja

EMAS
- Kalis Inflasi
- Nilai Semakin Tinggi
- Fitrah Untuk Disimpan
- AURA Nak Menyimpan

Emas mendisplin tabiat menyimpan & mengawal tabiat belanja kita.

Alhamdulillah Gaji Consultant QM dalam USD. Gaji Kita Naik lagi.




Friday, October 20, 2023

KEDUDUKAN TERKINI YANG MENGUNTUNGKAN

 



SEGERA BERTINDAK ???




Harga sekitar 2hb oktober dan 6hb oktober berbanding sekarang 20hb oktober menunjukan keuntungan anta paling cepat, hanya dalam beberapa jam sahaja hari melebihi 20%.





ia juga satu keuntungan bagi mereka yang melabur sejak 0g0s 





ia juga satu keuntungan bagi mereka yang melabur sejak novemebr 2022  

ia juga satu keuntungan bagi mereka yang melabur sejak 
akhir 2021 


Kesimpulan - keuntungan berterusan sejak akhir 2021 hingga sekarang dan dijangka harga emas akan mencecah  USD70/RM335/gram dalam masa terdekat dan akan mengatasi harga tinggi semasa (2020)


Tidak ada istilah lewat untuk anda mulakan sekarang.

Daftar percuma dan hubungi admin 0196655181

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW 









Friday, October 13, 2023

SUSAH KE

 

Susah ke senang nak buat QM (?)

Susah kalau tak nak, senang kalau nak...

Apa alasan nak buat QM, make money !!!...alasan lain hanyalah personal

Ada modal tiada modal bukan alasan.. QM boleh bermula dengan RM10

Ada modal satu kelebihan..

Ada modal RM45k... itu turbo..dalam tempoh seminggu dah boleh pecut !!!


Bagaimana nak bermula

1. Daftar percuma https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW

2. Invest (pastikan dari duit lebihan yang tiada dalam perancangan penggunaan dalam tempoh terdekat)

3. Simpan dan Convert (Kaedah ini untuk mereka yang modal terhad dan mahu gunakan semula dengan segera. Contoh: gaji)

4. Selepas invest, tunggu.

5. Tunggu dan amalkan prinsip

    Harga Emas rendah - Beli

    Harga Emas tinggi - Jual ambil untung

    Harga Emas merudum - Borong

6. Panduan dan bimbingan diberi - duduk je dalam group wassap untuk info santai semasa.


 












Thursday, October 12, 2023

Hustle demi hasil!



 “INCOME RM11,188.85 UNTUK 10 HARI?”


Ye orang-orang dekat QM ni memang jarang tunjuk income, tapi kadang2 kita share juga untuk orang tau potensi bina career di sini.


Berapa lama boleh capai 5 angka di sini?

Dealer Developer Aya ni bulan pertama buat QM lagi dah touch 5 angka masa rank dealer.


Aya sendiri pon bulan pertama Dealer terus touch 5 angka. Sehari income Aya boleh capai kenaikan 5k pada waktu Dealer lagi.


Potensi income memang motivasi Aya. Memang aya akan ukur dulu berapa potensi. Sebab kita nak ukur berbaloi atau tidak dengan masa, ilmu, komitmen yang bakal kita berikan nanti. Sebab aya jenis kalau buat benda memang all out berikan sepenuhnya.


Hustle demi hasil! Itulah prinsip Aya.


Rank biasa2 di QM pon potensi income dah dasyat. 6 angka pon boleh capai. Aya sendiri dah buktikan sejak di rank DD lagi dah capai 6 angka.


7 angka pon ramai yang berjaya capai di QM. 

Bukan sikit2. RAMAI. 


InsyaAllah aya yakin lebih ramai dalam Ayazuki Group yang akan ikot jejak langkah Aya! Malah pasti akan jadi lebih hebat. Aya lebih bangga dan gembira kalau mereka dapat buat lebih baik daripada Aya!


Sila terbang lebih tinggi. Buat lebih baik! Kerana kalian sangat2 hebat dan berpotensi πŸ’ͺ🏻


Anda berjiwa fighter?

Come and join us!


Merchant Aya Zuki

Penerima Infinity Income.


https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW

https://kluangmanexpress.blogspot.com/2023/10/temujanji-di-alor-setar.html 






Wednesday, October 11, 2023

KEJAYAAN YANG TIDAK BOLEH DIBELI

 





Tahniah kepada Tuan Asman (Richwhales SDN BHD), Dr. Rukhaidah Abd Karim, Putri Nur Afina and all Leaders in Quantum metal.


Semalam Berlangsung Investor Awareness Program iaitu Education Program tentang kesedaran dan pencegahan pelaburan scam, event ini juga telah memberi pegiktirafan kepada The Most Outstanding Leader dan Consultants Quantum Metal. 



QM juga membiayai 1.3 billion komisyen kepada semua consultant dan 3.2 Billion Asset syarikat bahkan meraih keuntungan sebanyak  418 Juta bersih selepas diaudit 2022. 



QM adalah Platform yang membantu ramai penyimpan Emas dan dapat membantu kita menguruskan kewangan dengan lebih bijak. Kerjaya bersama QM juga boleh menambah pendapatan keluarga bahkan ramai diantara kita yang masih student pun telah membuktikan kejayaan mereka . 


QM adalah platform yang sah sebagai pembekal emas & system emas terbesar di Malaysia . Rangkaian QM juga telah tersebar luas di seluruh dunia . 


Antara Award yang dimenangi untuk Quarterly adalah :


✅ 16 biji jam Rolex Oyster Perpetual

✅ 16 biji jam Hublot Classic 

✅ 16 biji Iphone 15 Pro max


Award yang dimenangi untuk Annual adalah :


✅ 4 biji Mercedes Benz E200 

✅ 4 biji Mercedes Benz C200

✅ 4 biji BMW 218i Grand Coupe 


✅ 4 x RM80,000 CASH/GSA

✅ 4 x RM50,000 CASH/GSA

✅ 4 x RM30,000 CASH/GSA

✅ 12 TIKET MELANCONG KE EUROPE


Jauh kehadapan berbanding syarikat yg lain 

1.3B komisyen dibayar (bukan sekadar sebutan) 


Sijil Anugerah dikeluaerkan oleh Majlis Tindakan Pengguna Negara yang disertai perlbagai pihak termasuk Pihak Berkuasa, Kementerian dan Agensi Kerajaan


TAHNIAH QUANTUM METAL  

https://kluangmanexpress.blogspot.com/2023/10/temujanji-di-alor-setar.html 

https://kluangmanexpress.blogspot.com/2023/10/temujanji-di-alor-setar.html












Tuesday, October 10, 2023

NAK JUMPA SANUSI, ADA SESIAPA YANG BOLEH BANTU?

 



16hb Oktober hingga 18hb Oktober kami akan berada di Alor Setar 

Ahli QuantumMetal sedia ada atau yang berminat untuk info lanjut Quntum Metal boleh kita sembang santai.

Hubungi/wassap 0196655181


19/10/23 - 22/10/23

Jumpa kami di Kota Bharu.



daftar percuma/senang untuk bincang dan faham ekosistem





















Terima kasih

Saturday, October 7, 2023

Satu dua tiga...

 


Kenapa senang buat QM dan senang berkembang. 

1. Senang buat QM sebab hanya ajak.

2. Senang buat QM sebab buka akaun percuma.

3. Senang buat QM sebab minima simpanan RM10.


Senang buat QM kerana ia bermula dengan seorang. 


Jika isteri yang masuk, suami akan ikut. 

Jika suami yang masuk, isteri akan ikut.

Selepas itu anak²

Selepas itu ipar duai.

Selepas itu ibubapa ibubapamertua.

Selepas itu kawan dan kenalan. 


Itu urutannya..semua bermula sebab 1,2,3....


Wednesday, October 4, 2023

BANG, ADA PELUANG BAIK TAK???

 

Dua minggu yang paling bz gara gara harga emas turun dengan banyak.


Bz untuk terus ikuti perkembangan harga dengan team yang terus beli dan beli.


Gila kalau tak beli apabila harga terus melantai.


Itulah keseronokan emas kerana dalam tempoh hampir 3 tahun terlibat dengan QM tidak ada langsung kerugian.


Kerugian hanya terjumpa on paper, dengan ilmu ia sebenarnya sekadar menunggu masa untuk untung.


Sedih juga apabila mereka yang dulu pernah di ajak bersama di QM tetapi menolak masih di takok sama walaupun sebenarnya mereka berpotensi jauh lebih baik jika turut bersama.


Masih ramai pm yang bertanyakan peluang, mengadu susah dan sangkut..jawapannya tetap sama ..aku di QM.


Ada juga yang pm ajak buat sesuatu yang lain..semua aku layan dan pertimbangkan tetapi setakat ini dari segi shorterm dan longterm.. QM masih terbaik.


Wang bukan segala galanya dan tidak boleh di bawa mati tetapi segala galanya memerlukan wang dan tanpa wang rasa nak mati.


Satu simpulan yang logik walaupun mungkin bukan 100 peratus betul.


Kepada mereka di luar sana, tiada istilah terlambat, ada 1000 tahun lagi untuk hidup terutama jaminan ekonomi untuk generasi akan datang.


Tidak nampak potensi peluang pekerjaan yang luas dan high pay di masa hadapan.

Perniagaan tanpa teknologi digital akan tertinggal jauh.

Miliki emas dan bisnes emas tidak pernah lapuk.

Orang yang ada emas sudah tentu ada duit sekarang dan akan datang.

Di setiap kemelesetan ekonomi, emas menjadi sandaran.

Negara atau individu yang memiliki dan mengumpul emas tidak akan miskin.

Emas menembusi semua pasaran di dunia.

RM Malaysia jatuh sekarang umpamanya, merupakan satu kelebihan dan keuntungan besar kepada pemegang emas.

Ada duit, ada harta tanpa emas akan berdepan susut nilai dan bebanan.


Sejak setahun ni kalau prospek saya yang kata QM ni scam maka saya akan berlalu pergi dan beralih kepada yang lain pula.


Payah kalau ada sesetengahnya yang jadi pengikut tegar kepada beberapa orang pempengaruh yang holier than thou. Dia saja betul dan orang lain salah. Dulu mereka kata masa akan menentukan. Saya tak tahu berapa lama indikator masa yang mereka nak tunggu tu.


Mungkin 10 tahun. Mungkin 20 tahun. Ikut suka lah.-


Terbaru QM akan buat suatu program meraikan konsultan yang didalamnya dijemput juga AKPK, PDRM - CCID, KPDN dan MARTRADE.


Kalau ini scam juga maka ikut suka awaklah.


Yang nak belajar simpan emas di Quantum Metal, yang nak belajar ekosistem emas di Quantum Metal, belajar cara masih boleh berbelanja walaupun dah beli emas banyak setiap bulan, jemput sertai kami di Aspire Group.


Insyaallah kami ajar ilmu emas yang betul tak ada bangkang bengkok.


Simpan emas memang ambil masa lama nak senyum, manakala trading emas mengambil masa yang lebih singkat. Dua-dua kita ajar.


Tak semestinya beli emas, kena pegang bongkah emas dan simpan di dalam album, baru nak dikatakan simpan emas.


Kita dah di tahun 2023, bukan 2003.


#simpanemas

#QuantumMetal

#EmasPatuhSyariah

#emasdigital


Daftar percuma, hubungi admin 0196655181.

Selama 3 tahun di QM, tidak pernah miss income dapat setiap hari, bezanya cuma kecik atau besar. Ilmu itulah yang perlu difahami dan dituntut.

Lazimnya setiap hari income makin besar. Lebih lebih lagi semasa harga emas jatuh????

Bunyi macam pelik !!!!


Rakyat malaysia 34 juta, yang buat QM tak sampai satu juta... itu sebab tiada istilah terlambat.


Jom.











Friday, September 29, 2023

DUA VIDEO LENGKAP UNTUK ANDA MULA

 


Pertama: daftar percuma terlebih dahulu, panduan seperti video di bawah.

 




Apa itu QM. video ini lengkap untuk memahami sepenuhnya untuk memulakan missi anda di QM. 





Info lanjut dan pertanyaan terus wassap kepada admin 













Wednesday, September 27, 2023

MASA TERBAIK UTK KAYA KETIKA RM JAtUH



Masa terbaik untuk simpan atau pelaburan pada emas. 


Peluang untuk kaya. 


Yang kaya bertambah kaya. 








Thursday, September 21, 2023

UPDATE INFO


Kelebihan Menjadi Dealer QM: Kenapa Anda Patut Menyertai Kami? 


Komisen Tanpa Spread: 


Komisen anda dibayar ke Pay Out Due account, di mana anda boleh membeli emas pada harga lantai atau LME tanpa spread/mark up. Bandingkan dengan kedai emas yang mempunyai spread hingga 30%.


πŸ”„ Pendapatan Pasif: 


Komisen diberikan setiap hari, setiap kali anda atau pasukan anda membuat pembelian. Anda boleh menerima komisen setiap hari, tanpa perlu menunggu hingga akhir bulan.


πŸ“ˆ Komisen Tinggi: 


(Bagi Produk GAE 10X) - Anda boleh mendapat 7% komisen dari pembelian anda sendiri dan dari investor langsung, serta 5% overriding dari pasukan anda . 

(Bagi Produk GAE 5X) - Anda boleh mendapat 5% komisen dari pembelian anda sendiri dan dari investor langsung, serta 3.5% overriding dari pasukan anda. 

(Bagi Produk GSA) - Anda boleh mendapat 2% komisen dari pembelian anda sendiri dan dari investor langsung, serta 1.5% overriding dari pasukan anda. 

_Ini memberi potensi pendapatan harian 4-5 angka sehari_


πŸ‘₯ Bisnes yang Boleh Diwarisi: 


Bisnes anda boleh diwarisi. Jika anda tiada, penama waris anda boleh meneruskan menerima komisen dari usaha anda.


πŸ’΅ Komisen Dalam USD dan Emas: 


Anda akan dibayar komisen dalam bentuk USD dan emas, sementara belanja dalam Ringgit.


πŸ’Ό Menjadi Bos Sendiri: 


Anda mempunyai kebebasan untuk bekerja mengikut jadual sendiri.


🏑 Bekerja Dari Mana-Mana Sahaja: 


Anda boleh menjalankan bisnes ini dari mana sahaja.


🌐 Capaian Pasaran Global: 


Sebagai Dealer QM, anda mempunyai potensi untuk menjual produk kepada pelanggan di seluruh dunia.


πŸ“š Pendidikan dan Latihan: 


Anda akan mendapat peluang untuk belajar dan mengembangkan kemahiran perniagaan dan pemasaran anda.


πŸ•‹ Patuh Syariah dan AMLA: 


Pelaburan emas Quantum Metal ini patuh syariah yang disahkan oleh beberapa badan kepatuhan syariah dan QM juga merupakan institusi pelaporan kepada AMLA.


✨ Jadi, apa yang anda tunggu lagi? Mari sertai kami sebagai Dealer QM hari ini dan nikmati semua kelebihan ini! ✨


BONUS

Anda akan mendapat ‘market update’ dan tips-tips kewangan secara percuma!


Anda akan memperolehi copywritings, content marketing dan strategi yang pelbagai jika Anda berminat ingin menjadi ‘Business Partner’ Quantum Metal.


Anda juga boleh hadir ke sesi bimbingan Face to Face secara PERCUMA!


Jom daftar Quantum Metal dengan

#GoldMillionaireGroup 


https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW  









Wednesday, September 20, 2023

Siapakah Quantum Metal Sebenarnya? Group is inviting you

 ANGEL GROUP is inviting you to a scheduled Google Meet.

Topic: EXCLUSIVE BRANDING BY MERCHANT AYA ZUKI

Time: Sep 20, 2023 08:30 PM Kuala Lumpur

Join Google Meet

https://meet.google.com/khp-jnjx-db  https://meet.google.com/khp-jnjx-db 




Fahami dengan Lebih Padat Lebih Ringkas. Siapakah Quantum Metal Sebenarnya?Gold Millionaire Group is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/81693904833?pwd=9lQqVlt19yj2B8GIRXgf8IveJLzX3a.1https://us06web.zoom.us/j/81693904833?pwd=9lQqVlt19yj2B8GIRXgf8IveJLzX3a.1

Meeting ID: 816 9390 4833

Passcode: 742035




Info Emas Terkini 

Menjelang pengumuman kadar faedah oleh bank Pusat Amerika hari ini, Dagangan emas menarik pelabur dan menyebabkan harga diniagakan pada paras tertinggi minggu ini. 
Harga emas meneruskan momentum kenaikan dengan pelabur menjangkakan bank Pusat US akan mengekalkan kadar faedah antara 5.25%-5.50% selepas mesyuarat FOMC pada lewat malam ini (pagi Rabu US). 
Pasaran menjangkakan kadar faedah yang kekal tinggi untuk jangka masa yang lama, bagi mengekang inflasi dan menurunkan pada paras 2%. Ini akan terus memberi tekanan kepada ekonomi US, secara khususnya pasaran hartanah dan pembuatan. 
 Janet Yellen, setiausaha Perbendaharaan US berkata, beliau tidak melihat sebarang Tanda bahawa ekonomi US melemah berdasarkan pasaran buruh yang kukuh dan inflasi yang dilihat menurun. 
Syiling emas yang dikeluarkan oleh negara tertentu seperti American Gold Eagle, Britisj Gold Sovereign dan South Africa Krugerran adalah dalam bentuk 22karat























                                                                                  

Berapa Banyak Gram Tak Penting! Yang Paling penting sejauh mana konsisten Anda?  

 #RoadTo100KG

Monday, September 18, 2023

SIMULASI REALITI

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW


Emas Simbol Kekayaan & Kejayaan Dua Dunia


Sebut sahaja pasal emas, pastinya ramai yang telah sedia maklum tentang betapa berharganya ia. Emas menjadi satu simbol kekayaan dari dahulu sehinggalah sekarang. Nilai emas itu sendiri begitu berharga malah strukturnya yang sentiasa bersinar, cantik dan tidak berkarat sekaligus sukar untuk diperolehi menjadikan ianya menjadi buruan ramai orang. Keistimewaan inilah yang telah menjadikan emas diiktiraf.


Petikan Al Quran dari surah Al-Hajj, ayat 23 ada menerangkan bahawa:

Sesungguhnya Allah akan memasukkan orang-orang yang beriman dan beramal soleh ke dalam Syurga yang mengalir padanya beberapa sungai; mereka dihiaskan di situ dengan gelang-gelang emas dan mutiara, dan pakaian mereka di situ dari sutera


Maksudnya


“Allah Swt akan memberikan penduduk syurga gelang-gelang yang diperbuat daripada emas dan mutiaranya sebagai hadiah kepada hamba-hambanya yang berjaya.”


Petikan ini menerangkan bahawa emas bukan sahaja bernilai di dunia malah ianya juga sangat bernilai di akhirat kelak.


Emas Kekayaan Sebenar. Kejayaan Sebenanar.


Jika ada masalah duit simpanan yang selalu bocor, Cara terbaik mengurus kewangan adalah buat simpanan Emas. 


Jika kita simpan Tahun 

1997 : 303gram (RM10,000)

2023: Gram yang sama 303gram tetapi nilainya sudah meningkat  (RM92,000)


Adakah? Tahun

2049: jika 303gram yang disimpan pada tahun 1997 atau 2023 secara simulasinya ia akan meningkat kepada nilai (RM846,400)


Samada kita bermula pada 1997 atau sekarang..potensi kenaikan harga emas dan nilai wang kita akan meningkat pada masa hadapan.



#goldmillionairegroup #zerotokilo #roadto100kg #1kilo1keluarga #gandakanemas6x #gandakanemas10x #angelgroupagency #penetapanmatlamat

SEDUT ILMU

Kita tak punya masa untuk dunia, go Aqirat..dapat kedua duanya ..


π„π—π‚π‹π”π’πˆπ•π„ ππ‘π€ππƒπˆππ† 𝐁𝐘 πŒπ„π‘π‚π‡π€ππ“ π€π˜π€ π™π”πŠπˆ


The power of Exclusive Branding (Online marketing on social media) anda boleh reach dan close prospek dengan jumlah yang besar dalam masa satu hari sahaja.


Ketahuilah cara ini mudah dan cepat bina database client. Online marketing juga menjimatkan masa dan tenaga. Jika anda ingin berjaya buat Exclusive Branding, jom belajar bersama Merchant Aya Zuki pada hari rabu ini.


Offline class ini terbuka kepada semua yang ingin menghadiri,


BERTEMPAT : Connection Commercial, C-3-06, 3rd floor, Selangor, Persiaran IRC 3, IOI City, 62502 Sepang, Putrajaya

https://goo.gl/maps/wNZVzHKUeFX2DpP1A

MASA : 8:30MALAM - 10:30MALAM - 20 SEPTEMBER 2023


Reminder untuk semua bersiap-siaga kerana kita tidak menetapkan limit untuk kehadiran, jadi berkemungkinan akan lebih dari FULL HOUSE! Jangan lupa share dan comment "π‡π€πƒπˆπ‘!"


#AngelGroupBlueprint

#1000agmillionaires

#consultantincome25k

#Formula300 





Thursday, September 14, 2023

QM TAWARKAN JAUH LEBIH BERBALOI


Perbualan yang sangat menarik dengan Dr. Kenneth di MIHAS petang semalam.


Kebetulan kami ada latarbelakang & penglibatan bisnes yang sama, cuma beliau memulakan kerjaya dengan bank, saya bermula dengan universiti.




Persamaan kami ialah kami pernah & masih terlibat dalam industri unit trust, industri pelaburan saham serta industri latihan & bimbingan sumber manusia. Beliau pernah dilantik sebagai pengarah pemasaran sebuah syarikat besar, saya pun pernah sekejap dilantik ke jawatan itu di sebuah syarikat kecil.


Satu yang kami sama² sangat setuju semalam ialah struktur & sistem pendapatan yang ditawarkan oleh Quantum Metal kepada para perundingnya adalah sangat menarik & belum ada ditawarkan oleh mana² syarikat lain di Malaysia. 

Pendapatan tanpa had, 24/7, on the spot reward, tak perlu tunggu tarikh hujung atau tengah bulan, tiada month end closing, boleh pilih nak dalam bentuk tunai atau emas, ada CP58, tiada turun pangkat atau demotion, malah bersifat STRONG FAST INCREMENTAL & SUSTAINABLE serta boleh diwariskan.


Pertemuan saya dengan Dr. Kenneth petang semalam sebahagian rezeki hebat yang mengukuhkan 'belief system' saya kerana 2 hari sebelum itu di Melaka, saya ditemukan dengan seorang GAM industri unit trust, perunding potfolio korporat serta seorang yang mahir dalam Fundamental & Technical Analisys yang juga mengakui apa yang ditawarkan oleh Quantum Metal jauh lebih berbaloi berbanding apa yang pernah beliau dapat sebelum² ini.


Bertemu dengan pemain industri yang berilmu & berpengalaman sebenar adalah suatu nikmat & rezeki. Syukur... 🀲


Kredit: Coach Razak

CnP


Info Emas Terkini 14.09.23


Investing.com-- Harga Emas pada sessi dagangan Asia bergerak secara mendatar dan stabil, hampir kepada harga terendah 3 minggu akibat data inflasi US yang lebih tinggi daripada jangkaan pasaran.


Federal Reserve yang akan bermesyuarat pada minggu hadapan dijangka sebelum ini akan mengekalkan kadar faedah, mungkin akan mengambil jalan yang berbeza akibat kenaikan 


Emas didagangkan stabil pada $1910 seauns, sedikit meningkat selepas data CPI  US diterbitkan pada sessi Khamis Asia.


Pada kurun ke-20, simpanan emas dunia dan pasaran urusniaganya semakin kecil dan kadar nilaiannya adalah tetap


GoldmillionaireGroup 

Tuesday, September 12, 2023

SIMPAN RM150 SEBULAN UNTUK CAPAI RM30K SELEPAS 5 TAHUN

 


RM150 x 12 bulan x 5 tahun = RM9,000 atau

RM150 x 60 bulan = RM9000


Simpan RM150.00 sebulan untuk tempoh 5 tahun jika terkumpul hanyalah RM9000.00


Bagaimana di QM boleh Simpan RM150.00 sebulan untuk tempoh 5 tahun akan terkumpul menjadi RM30,000.00


Tidak terdapat di tempat lain yang sah dari segi patuh syariah dan undang undang kerana..

1) Di QM ada eko sistem yang menyokong

2) Di QM ada ilmu dan kemampuan yang luas

3) Di QM kini sudah terdapat ratusan pakar kewangan dan jutawan berkumpul mencambah pengalaman dan ilmu menjadikan yang zero dapat jadi hero.


ini antara contoh

Pendekatan ini boleh juga menghasilkan simpan RM1500/sebulan untuk menghasilkan RM300,000.00 selepas 5 tahun.



Daftar percuma

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW

Selepas daftar hubungi admin 0196655181 wassap untuk info dan free gift.




 
Potensi income juga dari sumber lain.
























Sunday, September 10, 2023

Saturday, September 2, 2023

TERINSPIRASI





Anak muda 

Doa ibubapa keluarga 

Usaha 


“Karena sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan, sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan.” ( Al Insyirah : 5-6 ) 


3 tahun dalam dunia bisnes , jatuh dan bangun . I made it mom and dad 7 months just after i finished my degree 🫢🏻 


Ada doa ibu yang sedang dimakbulkan. 

Ada impian yang satu-satu sedang dilunaskan .


Decide nak ambil kereta tengah bulan 8. Submit loan 2 hari dapat result terus sign agreement and downpayment . 


Sesungguhnya ni bukan usaha saya semata tapi asbab doa yang paling tiada hijab , mak saya Fatimah Amin ayah saya Inamaz Ramo , family , team and kawan2.  


Ni baru permulaan , ada banyak lagi yang akan dikecapi . Jutawan muda in the making biiznillah .


Anik Zamani

-Consultant QM 


# Apakah ada ibubapa yang mempunyai anak muda di rumah tidak terinspirasi 

# Adakah ada anak muda yang gaji belum apa apa atau masih memburu kerja lebih baik atau yg masih menganggur tidak terinspirasi.








Friday, September 1, 2023

Modal RM1800/setahun layak RM12,000.00

 



Berikut adalah program simpanan (GSA/GCA) dalam QM dengan minimum simpanan RM150/bulan layak memiliki simpanan emas bernilai RM1000.00/bulan


Sebagai contoh, setiap bulan buat simpanan emas RM150.00 sebulan selama 12 bulan (RM150.00 x 12bulan) berjumlah RM1800/setahun.

Proses dan program ini akan menghasilkan anda untuk memiliki nilai emas RM12,000.00 dengan hanya mengeluarkan RM1800 setahun.

Jumlah ini RM12,000.00 boleh dijangka akan meningkat terus setiap tahun dengan kenaikan harga emas antara 10%-30% setahun (berdasarkan rekod lampau)


RM150/bulan adalah paling minima dan ia bol;eh digandakan jumlahnya unlimited.


Jika ada sesiapa yang berminat dan untuk info detail lanjut boleh segera daftar dan pm admin..


https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW 











JANGAN MALU SAYANG

  Beban kewangan (commitment) yang tinggi.. Hutang sana sini... Dua isu pokok yang sedang dihadapi oleh majoriti. Pilihannya ialah sertai QM...