Thursday, November 30, 2023

BALIK MENGUNDI...JANGAN JADI PENUNGGU YANG RUGI


https://vt.tiktok.com/ZSNxD1svB/ 







PENGAKHIRANNYA: KERETA DAPAT, DUIT DAPAT...


Kaedah pembayaran ansuran kereta melalui eko sistem Quantum Metal.


Boleh juga digunapakai untuk pinjaman perumahan.


Pengakhiran: kereta (rumah) dapat percuma, emas dapat, duit tunai pun dapat

https://vt.tiktok.com/ZSNxj6G46/


Anda sertai, kongsi dengan keluarga dan rakan.

Dapat lagi komisyen on the spot




Daftar percuma/bagi yang belum.

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW 

Lepas daftar wassap admin 0196655181


https://vt.tiktok.com/ZSNx6CPPW/https://vt.tiktok.com/ZSNx6CPPW/














Wednesday, November 29, 2023

JANGAN MALU SAYANG

 

Beban kewangan (commitment) yang tinggi..

Hutang sana sini...


Dua isu pokok yang sedang dihadapi oleh majoriti.


Pilihannya ialah sertai QM - pertamanya tidak ada soalan atau keraguan yang tidak boleh dijawab.


Keduanya berada di landasan yang betul, tepat dan selari dengan dua masalah di atas.

Buat dan bermula hari ini hingga akhir hayat dan wariskan pada setiap ahli keluarga. 


https://vt.tiktok.com/ZSN9Gxm19/ 


Daftar percuma

Admin akan bimbing 0196655181





Tuesday, November 28, 2023

OTHER PEOPLE MONEY

 

Kenapa Semakin Ramai Dah Mulakan Tabung Emas Di Quantum Metal ?


10 Sebab Kenapa Kita Perlu Menggunakan Ekosistem Quantum Metal.


1. Aset fizikal mudah dimiliki

2. Mudah dicairkan 

3. Aset mudah alih & Kemudahan pindahan Emas

4. Nilai emas terjamin untuk jangkamasa panjang

5. Boleh menyelamatkan segala belanja hagus Menggunakan Ekosistem GCA

6. Boleh berdagang  menggunankan Ekosistem GAE 

7. Kos pengurusan hanya 3.5% setahun (terendah di era ini)

8. Paling penting tiada siapa tahu berapa banyak dah kita simpan emas. Kerajaan mahupun intitusi kewangan pun tidak merekod nilai emas kita .


Best kan?

Sebab tu sesiapa pun boleh simpan emas!


Semoga bermanfaat. 💪




MUDAHNYA BUAT DUIT

 

Bagi mereka yang sudah sertai "investment" di GAE10x dan GAE20x  dQuantum Metal dalam tempoh yang sangat singkat termasuk beberapa minit, jam atau hari sahaja telah menghasilkan keuntungan 10 kali dan 20 kali ganda...

Pilihan yang tepat, platform yang tepat dan masa yang tepat.


Keuntungan berganda ini hanya disediakan oleh QM.




Kedudukan harga emas dunia memberi keuntungan kepada seluruh pemain emas tetapi keuntungan berganda hanya di QM..


Daftar percuma...segera sertai.

Di QM kami bekalkan ilmu, teknik bagaimana jana pendapatan semasa harga emas rendah dan semasa harga emas tinggi.

Kosong kerugian jika ada ilmu. 

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW 









 

Saturday, November 25, 2023

DI MANA KAMU 2024






Yang belum ada bisnes...

Yang bisnes dah lebih 6 bulan tetapi suam dan makin kelam...

Sales drop teruk

Kena kencing dalam bisnes 

Hutang (ini perlu jadi faktor utama untuk di atasi..


Sertai kami di QM untuk atasi semua isu untuk satu solusi berpusat dan berfokus...


Wassap0196655181. 









Wednesday, November 22, 2023

7 LESSON

 


7 pelajaran berharga yang boleh pelajari dari masa-masa sukar:


1. Kegagalan adalah perlu untuk berkembang:

Kegagalan dan kejayaan bukanlah bertentangan; mereka adalah sebahagian daripada proses.


2. Masa yang sukar diperlukan:

Kehidupan bukanlah garis linear; ia adalah gelombang kebaikan dan kejahatan. Terima masa sukar kerana ia membantu anda berkembang, berkembang maju dan mengajar anda untuk bersyukur.


4. Masalah tidak selalunya negatif:

Beberapa ribut datang untuk membersihkan laluan anda. Apabila anda tidak dapat memutuskan ke mana hendak pergi, masalah akan timbul untuk mengosongkan laluan dan membimbing anda ke destinasi anda.


5. Perubahan adalah malar, bukan berubah:

Anda sentiasa berada dalam keadaan perubahan yang berterusan. Di mana sahaja anda cuba untuk menyelesaikan dalam apa jua keadaan, satu peristiwa mungkin timbul yang memaksa anda untuk berubah. Dan begitulah cara dunia berfungsi. Anda berada dalam mod untuk menemui dan mempelajari versi baharu anda.


6. Tenaga adalah terhad; melabur dengan bijak:

Pilih pertempuran anda dengan bijak. Itulah cara untuk terus hidup di dunia ini. Setiap tindakan tidak memerlukan reaksi anda. Reaksi anda terhadap tindakan tertentu menetapkan nada dalam hidup anda. Jadi, pilih di mana anda ingin melabur tenaga anda.


7. Bersyukurlah untuk segalanya:

Anda harus berkembang maju dalam menjalani kehidupan yang aman di samping kesibukan anda untuk menjalani kehidupan yang hebat. Apabila anda bersyukur untuk perkara kecil di sekeliling anda, kebahagiaan akan menjadi lebih murah. Dan itulah yang setiap individu harus bertujuan untuk mencari kebahagiaan dalam perkara kecil.

Sunday, November 19, 2023

SOLUSI MODAL

 

Majoriti usahawan mengalami masalah modal dan pusingan modal terhad.

Bukan sekarang sejak dahulu lagi.

Modal yang dibelanjakan hangus dan jika dapat semula ia telah menipiskan keuntungan.


SAMPAI BILA INI AKAN BERTERUSAN (???)


KINI Eko sistem digital kewangan yang baik mampu selesaikan.


Modal tidak hangus malah keuntungan makin berbaloi dan menebal.


Hubungi dan temui kami untuk pembentangan.

Tiada sebarang bentuk charge dikenakan untuk urusan ini.


Wassap01966551&81 



YANG MAKAN GAJI?


Sistem yang sama boleh digunapakai kerana solusinya mereka mendapat semula amaun gajian yang dibelanja hangus setiap bulan.

Saturday, November 18, 2023

SO UNTUNG

 

Nak tahu experience Dr Aida beli emas di QM Jewellery?


Dato Lim pun ada sekali disana. 


Jom beli emas di QM Jewellery Bersama Dr Aida 


Uniknya QM Jewellery ini pembeli emas akan dpt semula duit mereka dan siap dapat keuntungan


Mcm mana?


Contoh isteri nak beli cincin RM1000..


1️⃣ suami akan beli emas GSA RM1200 kemudian buat convert GCA dapat semula RM1000 so boleh guna duit utk beli cincin.


2️⃣ QM akan bagi reward kepada pembeli emas ini 5% = RM50.. RM50 ini pula akan digandakan 20x : RM50 x 20 = RM1000 (dalam bentuk GAE 20x)


3️⃣ Jadi pembeli tadi sudah ada RM1200 GCA + RM1000 cincin emas + RM1000 GAE 20x dari reward 5%


So modal RM1200 pembeli tadi dapat emas bernilai RM3200!


Pm jika berminat/0196655181






Monday, November 13, 2023

Kilogo


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera

Selamat datang diucapkan kepada Ahli Baru


Untuk pengetahuan semua ahli kita telah berjaya menjalankan Signal 1 & Signal 2


Signal 1 - Pembelian dengan 13 unit pada 3/10/2023 

(Berjaya teminate dengan Profit pada 13/10/2023)


Signal 2 - Pembelian dengan 19 unit pada 18/10/2023

Masih menunggu kenaikan harga untuk termination)



Kepada ahli baru, diminta untuk menunggu Signal Beli ke 3


Sekian,

Admin

Semua leader kilogo professional masih dibuka jika ada investor nk join

keluar dari perasaan "takut".

  Bukan emas yang menjadikan sesiapa kaya, tetapi ilmu. Tanpa ilmu, akan ada banyak ketakutan terutamanya bagi penyimpan emas baharu. Perasa...