Monday, October 30, 2023

SOALAN MUDAH

 


Berminat nak ada simpanan EMAS sendiri?

Berminat untuk gandakan aset EMAS sendiri?

Berminat Nak ada Perniagaan EMAS Sendiri?

Berminat tak Kursus Perniagaan Emas?








Saturday, October 28, 2023

2024 JELAJAH JOHOR

 


Mulai Disember 2023 hingga Disember 2024, kami akan jelajah Johor dengan jadual tersusun untuk memperkenalkan memperluas dan mengembangkan lagi QM kepada bangsa Johor.

Bagi bangsa Johor yang berminat, jadilah yang terawal untuk membina kerjaya di QM samada sepenuh masa atau sambilan.

Kami memerlukan Dealer di setiap Daerah bagi memayungi consultant dan agen yang perlu disatu dan digabungkan.


Warga emas, ibubapa, penjaga ...berilah pelauang dan galakan kepada warisan anda untuk bersama kami, lupakan makan gaji bagi yang masih mencari peluang pekerjaan atau mereka yang tidak punya masa depan yang stabil kalau sekadar makan gaji atau usahawan kecil.


Khusus juga terbuka kepada resolusi yang berhadapan dengan hutang yang kecil atau besar. Yang terbeban dengan bayaran bulanan hutang atau belanja yang sering tidak cukup.

Di Quantum Metal, semua resolusi itu ada. 


Jangan langsung tiada modal jadi penghalang.


Hubungi segera admin 0196655181/Jelajah Johor.


Next, selain Johor, satu lagi negeri yang akan diberi tumpuan dalam tempoh yang sama adalah ????











Monday, October 23, 2023

GUNAKAN KEMUDAHAN

 


Di QM ada fasiliti.


Apa yang ada...

Antaranya..


Kemudahan sistem memastikan apa sahaja yang anda belanjakan samada harian, mingguan bulanan atau tahanan ia akan kembali semula kepada anda. Anda dapat balik.


Hatta anda bayar cukai LHDN, ZAKAT  jumlah itu akan dapat balik.


Kalau berminat fasiliti itu, untuk lebih memahaminya dan bagaimana perlaksanaannya, boleh terus hubungi saya secara privisi/wassap.

Ia bukan terhad kepada usahawan, ahli perniagaan atau yang makan gaji tetapi ia sangat sesuai juga kepada suri rumah dan student.


Admin: 0196655181


28/10 dan 29/10 saya akan berada di Muar, Johor - boleh pm saya jika berminat untuk jumpa.







Sunday, October 22, 2023

Orang kaya jangan tonton video ini.

 




Masyallah 😱....seorang  Dealer  jer pun hampir 100k pendapatan nya....part time jer pun...kalo full time tidak tahu la.... 



Orang kaya jangan tonton video ini.

https://vt.tiktok.com/ZSNrSN7tH/ 



















duit telah dibekukan.

 


Emosi manusia selalu kalah dengan duit tetapi menang dengan emas.


Bila ada duit rasa nak belanja.

Bila ada duit rasa nak guna.

Bila ada duit rasa nak habiskan.

Bila ada emas rasa nak simpan.

Bila ada emas rasa nak pertahankan.

Bila ada emas rasa nak kekalkan. 


Duit tak salah. Yang salah diri sendiri apabila tidak kawal dan urus duit tersebut. Siapa yang simpan emas pasti akan rasa ‘Selamat’ dari berbelanja kerana duit telah dibekukan.

Saya dah merasainya. 

Walaupun pakar kewangan mengatakan bahawa emas adalah instrumen pelaburan, tapi bg sy emas adalah platform simpanan dlm jangka masa panjang. Semudah itu.


Jadi tanya diri kita ya, dah kerja bertahun-tahun, kenapa

simpanan tak bertambah

masih boros berbelanja. 


Ada 2 penyakit ni...... Tuan / Puan kena cepat tukar emas. 

Emas insyaAllah ubat paling mujarab. Apa yang saya boleh kata, ianya cukup berbeza.







1 USD = RM4.78

WANG KERTAS VS EMAS MANAKAH ANDA PILIH?

WANG KERTAS
- Terkesan Inflasi
- Nilai Semakin Menyusut
- Fitrah Untuk Dibelanjakan 
- AURA Nak Berbelanja

EMAS
- Kalis Inflasi
- Nilai Semakin Tinggi
- Fitrah Untuk Disimpan
- AURA Nak Menyimpan

Emas mendisplin tabiat menyimpan & mengawal tabiat belanja kita.

Alhamdulillah Gaji Consultant QM dalam USD. Gaji Kita Naik lagi.




Friday, October 20, 2023

KEDUDUKAN TERKINI YANG MENGUNTUNGKAN

 



SEGERA BERTINDAK ???




Harga sekitar 2hb oktober dan 6hb oktober berbanding sekarang 20hb oktober menunjukan keuntungan anta paling cepat, hanya dalam beberapa jam sahaja hari melebihi 20%.





ia juga satu keuntungan bagi mereka yang melabur sejak 0g0s 





ia juga satu keuntungan bagi mereka yang melabur sejak novemebr 2022  

ia juga satu keuntungan bagi mereka yang melabur sejak 
akhir 2021 


Kesimpulan - keuntungan berterusan sejak akhir 2021 hingga sekarang dan dijangka harga emas akan mencecah  USD70/RM335/gram dalam masa terdekat dan akan mengatasi harga tinggi semasa (2020)


Tidak ada istilah lewat untuk anda mulakan sekarang.

Daftar percuma dan hubungi admin 0196655181

https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW 









Friday, October 13, 2023

SUSAH KE

 

Susah ke senang nak buat QM (?)

Susah kalau tak nak, senang kalau nak...

Apa alasan nak buat QM, make money !!!...alasan lain hanyalah personal

Ada modal tiada modal bukan alasan.. QM boleh bermula dengan RM10

Ada modal satu kelebihan..

Ada modal RM45k... itu turbo..dalam tempoh seminggu dah boleh pecut !!!


Bagaimana nak bermula

1. Daftar percuma https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW

2. Invest (pastikan dari duit lebihan yang tiada dalam perancangan penggunaan dalam tempoh terdekat)

3. Simpan dan Convert (Kaedah ini untuk mereka yang modal terhad dan mahu gunakan semula dengan segera. Contoh: gaji)

4. Selepas invest, tunggu.

5. Tunggu dan amalkan prinsip

    Harga Emas rendah - Beli

    Harga Emas tinggi - Jual ambil untung

    Harga Emas merudum - Borong

6. Panduan dan bimbingan diberi - duduk je dalam group wassap untuk info santai semasa.


 












Thursday, October 12, 2023

Hustle demi hasil!



 “INCOME RM11,188.85 UNTUK 10 HARI?”


Ye orang-orang dekat QM ni memang jarang tunjuk income, tapi kadang2 kita share juga untuk orang tau potensi bina career di sini.


Berapa lama boleh capai 5 angka di sini?

Dealer Developer Aya ni bulan pertama buat QM lagi dah touch 5 angka masa rank dealer.


Aya sendiri pon bulan pertama Dealer terus touch 5 angka. Sehari income Aya boleh capai kenaikan 5k pada waktu Dealer lagi.


Potensi income memang motivasi Aya. Memang aya akan ukur dulu berapa potensi. Sebab kita nak ukur berbaloi atau tidak dengan masa, ilmu, komitmen yang bakal kita berikan nanti. Sebab aya jenis kalau buat benda memang all out berikan sepenuhnya.


Hustle demi hasil! Itulah prinsip Aya.


Rank biasa2 di QM pon potensi income dah dasyat. 6 angka pon boleh capai. Aya sendiri dah buktikan sejak di rank DD lagi dah capai 6 angka.


7 angka pon ramai yang berjaya capai di QM. 

Bukan sikit2. RAMAI. 


InsyaAllah aya yakin lebih ramai dalam Ayazuki Group yang akan ikot jejak langkah Aya! Malah pasti akan jadi lebih hebat. Aya lebih bangga dan gembira kalau mereka dapat buat lebih baik daripada Aya!


Sila terbang lebih tinggi. Buat lebih baik! Kerana kalian sangat2 hebat dan berpotensi 💪🏻


Anda berjiwa fighter?

Come and join us!


Merchant Aya Zuki

Penerima Infinity Income.


https://consultant.qbeb.org/profile/KM1MK9YW

https://kluangmanexpress.blogspot.com/2023/10/temujanji-di-alor-setar.html 






Wednesday, October 11, 2023

KEJAYAAN YANG TIDAK BOLEH DIBELI

 





Tahniah kepada Tuan Asman (Richwhales SDN BHD), Dr. Rukhaidah Abd Karim, Putri Nur Afina and all Leaders in Quantum metal.


Semalam Berlangsung Investor Awareness Program iaitu Education Program tentang kesedaran dan pencegahan pelaburan scam, event ini juga telah memberi pegiktirafan kepada The Most Outstanding Leader dan Consultants Quantum Metal. 



QM juga membiayai 1.3 billion komisyen kepada semua consultant dan 3.2 Billion Asset syarikat bahkan meraih keuntungan sebanyak  418 Juta bersih selepas diaudit 2022. 



QM adalah Platform yang membantu ramai penyimpan Emas dan dapat membantu kita menguruskan kewangan dengan lebih bijak. Kerjaya bersama QM juga boleh menambah pendapatan keluarga bahkan ramai diantara kita yang masih student pun telah membuktikan kejayaan mereka . 


QM adalah platform yang sah sebagai pembekal emas & system emas terbesar di Malaysia . Rangkaian QM juga telah tersebar luas di seluruh dunia . 


Antara Award yang dimenangi untuk Quarterly adalah :


✅ 16 biji jam Rolex Oyster Perpetual

✅ 16 biji jam Hublot Classic 

✅ 16 biji Iphone 15 Pro max


Award yang dimenangi untuk Annual adalah :


✅ 4 biji Mercedes Benz E200 

✅ 4 biji Mercedes Benz C200

✅ 4 biji BMW 218i Grand Coupe 


✅ 4 x RM80,000 CASH/GSA

✅ 4 x RM50,000 CASH/GSA

✅ 4 x RM30,000 CASH/GSA

✅ 12 TIKET MELANCONG KE EUROPE


Jauh kehadapan berbanding syarikat yg lain 

1.3B komisyen dibayar (bukan sekadar sebutan) 


Sijil Anugerah dikeluaerkan oleh Majlis Tindakan Pengguna Negara yang disertai perlbagai pihak termasuk Pihak Berkuasa, Kementerian dan Agensi Kerajaan


TAHNIAH QUANTUM METAL  

https://kluangmanexpress.blogspot.com/2023/10/temujanji-di-alor-setar.html 

https://kluangmanexpress.blogspot.com/2023/10/temujanji-di-alor-setar.html












Tuesday, October 10, 2023

NAK JUMPA SANUSI, ADA SESIAPA YANG BOLEH BANTU?

 



16hb Oktober hingga 18hb Oktober kami akan berada di Alor Setar 

Ahli QuantumMetal sedia ada atau yang berminat untuk info lanjut Quntum Metal boleh kita sembang santai.

Hubungi/wassap 0196655181


19/10/23 - 22/10/23

Jumpa kami di Kota Bharu.



daftar percuma/senang untuk bincang dan faham ekosistem





















Terima kasih

Saturday, October 7, 2023

Satu dua tiga...

 


Kenapa senang buat QM dan senang berkembang. 

1. Senang buat QM sebab hanya ajak.

2. Senang buat QM sebab buka akaun percuma.

3. Senang buat QM sebab minima simpanan RM10.


Senang buat QM kerana ia bermula dengan seorang. 


Jika isteri yang masuk, suami akan ikut. 

Jika suami yang masuk, isteri akan ikut.

Selepas itu anak²

Selepas itu ipar duai.

Selepas itu ibubapa ibubapamertua.

Selepas itu kawan dan kenalan. 


Itu urutannya..semua bermula sebab 1,2,3....


Wednesday, October 4, 2023

BANG, ADA PELUANG BAIK TAK???

 

Dua minggu yang paling bz gara gara harga emas turun dengan banyak.


Bz untuk terus ikuti perkembangan harga dengan team yang terus beli dan beli.


Gila kalau tak beli apabila harga terus melantai.


Itulah keseronokan emas kerana dalam tempoh hampir 3 tahun terlibat dengan QM tidak ada langsung kerugian.


Kerugian hanya terjumpa on paper, dengan ilmu ia sebenarnya sekadar menunggu masa untuk untung.


Sedih juga apabila mereka yang dulu pernah di ajak bersama di QM tetapi menolak masih di takok sama walaupun sebenarnya mereka berpotensi jauh lebih baik jika turut bersama.


Masih ramai pm yang bertanyakan peluang, mengadu susah dan sangkut..jawapannya tetap sama ..aku di QM.


Ada juga yang pm ajak buat sesuatu yang lain..semua aku layan dan pertimbangkan tetapi setakat ini dari segi shorterm dan longterm.. QM masih terbaik.


Wang bukan segala galanya dan tidak boleh di bawa mati tetapi segala galanya memerlukan wang dan tanpa wang rasa nak mati.


Satu simpulan yang logik walaupun mungkin bukan 100 peratus betul.


Kepada mereka di luar sana, tiada istilah terlambat, ada 1000 tahun lagi untuk hidup terutama jaminan ekonomi untuk generasi akan datang.


Tidak nampak potensi peluang pekerjaan yang luas dan high pay di masa hadapan.

Perniagaan tanpa teknologi digital akan tertinggal jauh.

Miliki emas dan bisnes emas tidak pernah lapuk.

Orang yang ada emas sudah tentu ada duit sekarang dan akan datang.

Di setiap kemelesetan ekonomi, emas menjadi sandaran.

Negara atau individu yang memiliki dan mengumpul emas tidak akan miskin.

Emas menembusi semua pasaran di dunia.

RM Malaysia jatuh sekarang umpamanya, merupakan satu kelebihan dan keuntungan besar kepada pemegang emas.

Ada duit, ada harta tanpa emas akan berdepan susut nilai dan bebanan.


Sejak setahun ni kalau prospek saya yang kata QM ni scam maka saya akan berlalu pergi dan beralih kepada yang lain pula.


Payah kalau ada sesetengahnya yang jadi pengikut tegar kepada beberapa orang pempengaruh yang holier than thou. Dia saja betul dan orang lain salah. Dulu mereka kata masa akan menentukan. Saya tak tahu berapa lama indikator masa yang mereka nak tunggu tu.


Mungkin 10 tahun. Mungkin 20 tahun. Ikut suka lah.-


Terbaru QM akan buat suatu program meraikan konsultan yang didalamnya dijemput juga AKPK, PDRM - CCID, KPDN dan MARTRADE.


Kalau ini scam juga maka ikut suka awaklah.


Yang nak belajar simpan emas di Quantum Metal, yang nak belajar ekosistem emas di Quantum Metal, belajar cara masih boleh berbelanja walaupun dah beli emas banyak setiap bulan, jemput sertai kami di Aspire Group.


Insyaallah kami ajar ilmu emas yang betul tak ada bangkang bengkok.


Simpan emas memang ambil masa lama nak senyum, manakala trading emas mengambil masa yang lebih singkat. Dua-dua kita ajar.


Tak semestinya beli emas, kena pegang bongkah emas dan simpan di dalam album, baru nak dikatakan simpan emas.


Kita dah di tahun 2023, bukan 2003.


#simpanemas

#QuantumMetal

#EmasPatuhSyariah

#emasdigital


Daftar percuma, hubungi admin 0196655181.

Selama 3 tahun di QM, tidak pernah miss income dapat setiap hari, bezanya cuma kecik atau besar. Ilmu itulah yang perlu difahami dan dituntut.

Lazimnya setiap hari income makin besar. Lebih lebih lagi semasa harga emas jatuh????

Bunyi macam pelik !!!!


Rakyat malaysia 34 juta, yang buat QM tak sampai satu juta... itu sebab tiada istilah terlambat.


Jom.











keluar dari perasaan "takut".

  Bukan emas yang menjadikan sesiapa kaya, tetapi ilmu. Tanpa ilmu, akan ada banyak ketakutan terutamanya bagi penyimpan emas baharu. Perasa...