Wednesday, September 30, 2015

MAHATHIR...NEXT


12 comments:

  1. Keling tua meroyan ni dah takut pastu psiko orang lain!
    mmg dia tahu dia bersalah so dia sarafkan minda pencacainya utk simpati bodoh dn kebencian bonus pd Najib... elok ditangkap segera!
    cuma mntak PDRM bg special 'treatment' pd Keling Tua kutuk ni, iaitu tahan dia di mana2 Sekolah Pondok Islam dan paksa dia dgr kuliah2 Agama. Bg sedar diri umur dah sgt lanjut, berubahlah..

    Dulu masa dia jd PM dia benci pendidikan aliran Agama kunun lahir pengganas, disekat dana krjn kepada Sekolah2 Agama Rakyat dn Pondok.

    Org yg byk buat zalim mcm Keling Tua kutuk ni hidupnya tk tenteram, dibayangi kesalahan lampau..jd dia sendiri rasa dia mmg patut ditangkap... Keling Tua kutuk.. doa Memali akn binasakan kau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam ni ke orang yang kononnya menyokong Najib menghina orang lain? Patut la makin ramai orang meluat dengan Umno perangai penyokong Umno aka Najib pun dah macam tak berapa betul lepas tu nak orang sokong dia? Hahaha lawak betol la penyokong najib ni...

      Delete
    2. Biarkan dia terus biadap & kurang ajar kerana ini akan membuat masyarakat semakin meluat & jaki terhadap Najib. Dah lah tuannya dipalit aib masyhur seantero dunia, anak buah pulak berperangai macam anak jalang terbiar.

      Delete
    3. Banyakan membaca supaya tulisan tuan tidak menunjukan tahap ilmuyang cetek dan seperti katak di bawah tempurung.

      Delete
    4. Saudara Izham, tolong bezakan antara yang berani dengan yang takut, siapa?
      Tolong bezakan antara cahaya permata dengan silau kaca, siapa?

      Delete
  2. Aduhai najib...letaklah jawatan demi agama, bangsa dan tanahair...

    ReplyDelete
  3. minta blogger tidak keluarkan komen provokasi sendiri (pertama) semata2 nak minta pembaca lain komen pada penkomen pertama seperti di atas..kalau betul itu ayat komen pencacai Jibby, kita balas..harap faham maksud saya..thanks

    ReplyDelete
  4. Tak ada masa nak provokasi..
    Komen pengomen mencerminkan diri masing-masing..
    Salah komen..sendiri jawab

    ReplyDelete
  5. kah..kah..kah.. blog sampah ni rupanya takut dgn anonymous..
    blog seronok sendiri.. dia bikin crowd..
    cacai Jibby.... ? korang jd pencacai xsedar diri ke? so proud lah?
    ludah ke langit jatuh kelepok atas muka sendiri.. ye othaman/danial?

    creatly account byk2 sket.. takkan 2 jer..

    xkisah lah jd pencacai Jibby.. dia PM yg sah.. aku tk rela jd pencacai pengangkat najis keling tua yg byk buat salah tp lupa diri tu..


    mcm tu kah demokerasi ala pencacai Madey?
    org lain xboleh bebas ckp pasal penyelewengan nya.. tp skrg dia mau bebas mcm hantu pelesit utk jatuhkan org lain... wow.. very2 fair lah madey style..


    cacai2 madey >>> danial, othaman, kluangd.. 3 ekor je ke? takkan kot... angkutlah banyak2 lg.. mcm baju merah.. baru la aku boleh tabik dgn kaki..

    ini ke sokongan 'besar' madey?
    wow.. semakin ramai org sokong UMNO tu meroyan atau semakin ramai yg benci dgn gelagat madey keling kutuk tu?

    necxt...?Tawau pulak.. join calon reject parti STAR.. kairudiin penyamun habis madu sepah di buang.. kah..kah..kah

    keling tua ckp Najib akan di tangkap sejurus sampai di New York.. kah..kah. WSJ kwn madey ckp tu.. kah..kah..Najib puas pusing England.. pastu ke USA.. FBI senyum jer..

    meroyan 3 ekor balaci kt sini lihat Najib berucap di PBB.... last night 1 hour dgn MSD - student2 Malaysia.. kah..kah... makin terbakor keling tua... akhirnya....

    lg ko nk jatuhkan Najib..lg strong support dia dpt.. Insya Allah.. kebathilan madey dan Pakatan Haprak akan menjatuhkan dirinya sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamat perasan.... baghal sebijik mcm mentornya... PRU14 ni siap badan, jgn pulak nak merayu undi...

      Delete
    2. jangan perasan hang tu berani siar namalah izham... kalau ko dibelah Tun, ada ke berani nak siar nama tu??? bengong..

      Delete
  6. Izham Mohd...

    Walau apapun, tahniah kerana tidak berselindung di sebalik "Anonymous".

    Itulah 'Trait' kelebihan pd 'That One & Only Grand Old Statesman' yg orang lain tidak ada, terutama budak mentah macam Najib & blogger2nya. Beliau menyindir.. berbahasa..tapi anda tidak bijak membaca & menerima. Kami nak lihat, beranikah Najib & Zahid tangkap Tun Mahathir....???? Zahid dah lupakah penangan Tun M ketika dia over celupar kerana nak menjilat Anwar Ibrahim satu ketika dulu? Kesudahan, kan Zahid menggelupur meminta ampun disaksi oleh masyarakat melalui tv1, tv2 & tv3......???

    ReplyDelete