Friday, September 18, 2015

Pecacai meroyan, kerap menjenguk..gian dengan komen aku..

Kepada para blonggers yang link kan kluangdiamond ke blog mereka, terima kasih tetapi harap sambut saranan pecacai sial yang mahukan kluangdiamond digugurkan dari link tersebut.

Dan pecacai sial bangsat, samada di link atau tidak, jangan datang lagi menyalak macam anjing kurap di blog.ini.

Do i make myself clear !!!

16 comments:

  1. Kata sial kat orang ibarat kata sial mak ayah ko sendiri kluang sbb ko kata kalau mencarut ibarat kata kat mak bapak sendiri...

    tak bijak la ko ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus, dah belajor pun ko di sini ye? Tapi apa yang di gunakan utuk ngentam ko tuh, sengaja di pilih nak kasi ko tau rasa nya. Bagus le ko dah tau.

      Delete
    2. 1:29:00..da memang ko sial tak payah buat buat terkejut...

      Delete
  2. Takpa, Abang Kluangman, kalau dia masuk pun, kita belasah dia. Aku rasa sekor aje, kita yang membelasah ramai di sini. Ada masa pening jugak dia.

    Memang jenis tak tau malu, jenis Red Bean DAP le, katakan. Tapi kalau tiap kali dia masuk nampak komen membalon dia, kan berburas jugak dia.

    Apa yang berburas, tau sama tau aje le. hehe

    ReplyDelete
  3. tak perlu RBA untuk buat kritikan..RBA ntah2 dah rileks sekarang..thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni lah yang susah nya korang - kan dia kata "jenis" Red Bean tuh. Fahaman tak luas, interpretasi dah tak betul. Senang le kena kelentong dek Red Bean masa dulu, dan dek "jenis" Red Bean masa sekarang. Habis camna nak lawan DAP punya "jenis" Red Bean.

      Bukan tarak lagi Red Bean sekarang, ada sana sini tapi tak ramai, senang kelentong oang cam kau, kalah le semata.

      Dahtu, masih guna istilah RBA = Red Bean Army. Mana diorang ada Army, masa PRU13 pun. Ha nya beberapa ekor di Komtar, kerja pagi petang siang malam, di pejabat Setiausaha Akhbar Guan Eng. Tapi korang agongkan sebagai "Army", gigil lutut bila nampak aje RBA, konon. Nyaris kalah PRU13.

      Tukar le pemikiran ko, ok, ayam?

      Delete
  4. Crystal clear KD.... Yeeeeeeehhhaaaaaaaaaaaa....
    Proooooooottttt... oops

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiyoooooooo no more wirgin lorr........Anwar uda masuk kaaaaaaaaaaa

      Delete
  5. Tuan blogger... blog ini bermula dengan doa yg baik2. Semoga kita semua menulis juga perkara yang baik2 dan elakkan berburuk sangka dan menulis sesuatu yg.mengundang perpecahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana tak berpecah, wei......ko tengok le nate 243 tuh........ko sebat le die.......

      Delete
  6. Sedap juga blog nih, apa pos pun orang masuk bikin interesting baca.

    Carry on, General.

    Best of luck,
    Field Marshal Montgomery.

    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap sangat nengok TV Documentary Perang Dunia II, selalu rasa nak nembak, ngebom, tapi nasib takda missile zaman tuh, kalau tak, parah musuh di sini.

      Delete
  7. Salam Sdr KD.

    Disarankan komen ditapis sahaja, supaya mereka merasa lebih meroyan. Apa nak heran, blog Salleh Keruak pun tak bagi ruang pembaca komen, lagi hampeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...

      Saya suka menerima komen yang berbeza pendapat, kalau tak ada isi pun tak ape asal sopan..luahan tersendiri dalam apa jua cara, tetap penting.

      Makian dan tuduhan.melampau mencerminkan minda yg rosak...

      Pemimpin yang serba salah, memang akan terus hidup di atas kebangangang penyokongnya...

      Delete
    2. Setuju blog salleh keruak macm haram jadah dah la tak boleh komen blog unspinner pun sama mana komen2 hentam Jibon mana dia siarkan Blog ni jugak steady walaupun macai Jibon kuat meroyan! Steady Kd teruskan perjuangan untuk hapuskan kaki rasuah dan perosak negara!

      Delete