Google+ Followers

Sunday, April 23, 2017

ANTARA DUA DARJAT, YANG SATU LUPA DARATAN






16 comments:

  1. Betul ke? atau yang menulis syok sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 416, ko ni pun satu! Tanya penulis,lepas tu bukan nak kaji atau tunggu jawapan ! Terus ko sembor kencin. orang lain pun boleh maki kau mcm tu.
      Mana hujah Samsang A9 kau , dan bantuan Squid CyberSTUD Qseben ni???
      Memang MO1 akan hambur Anak Butir tahik Low muka ko orang. Benyai tol la...

      Delete
    2. 416. Nah..
      http://sarawakvoice.com/2017/04/23/biar-kami-lawan-umno-di-80-kerusi-kata-pas/

      Aku tolong ko kali ni saja tau. Woi Bijan tol la ko!! Jgn bagi malu team SungsamA9 dan CybeeSTUD_Qseben.

      Ayoh, Attack!! buat kerja

      Delete
    3. 416.. lain kali tanya kat kepala lutut. mesti ada jawapannya..

      Delete
  2. 6:18 mesti jenis berotakkan lutut.

    ReplyDelete
  3. alahhhh....dia mintak aje tu. kalau tak nak bagi, tak payah bagi la. apa nak bising2. kan dia nak kasi umno lingkup, apasal pulak korang meroyan? korang fikir kalau pas bertanding lawan umno, lepas tu pakatan harapan letak jugak calon, lepas tu ada 2-3 mamat masuk bertanding jadi calon bebas, pakatan punya calon boleh menang? jangan cakap aje besar bro. itu belum tahu lagi bagaimana nak agih kerusi antara dap, pkr, amanah dan bersatu. adakah pkr akan memberi laluan kepada calon bersatu atau amanah? sedap sangat membahankan orang, otak siapa kat lutut? lain kali habiskan dulu pembacaan, bukan baca sekerat dan komen.... ada yang tersirat berdasarkan yang tersurat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9:40, ini cerita pakatan dengan pas, apahal kau sebok..

      Cuba komen di mykemut.. Dia layak ke tidak..
      Dapat hp free, buat kerja betul2, seranggg auwww jangan tak serang

      Delete
    2. 940, ko pun satu lutut! Isunya Lobai2 Partai Pura,Islam tu hingat puak partai lain benyai mcm deoa.
      Akai ada ka, minta parti yg tk disekuyunya uyk backout?
      Iyu sj isunya, ko lembab, patut aku taknpayah ulas pd ko. Team CyberSTUD_Qseben ko tu, tak ada yg mampu bg input sikit ka. Buat poton la ko ni.

      Delete
  4. http://celahgelegar.blogspot.my/2017/04/kafir-ganggu-hina-kita-dulu-lah-lain.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+celahgelegarblogspotcom+(CELAH+GELEGAR)&m=1

    link untuk peringatanbarua singapork@dap...

    ReplyDelete
  5. Ceramah PKR dan PAN dimana mana saja tak habis habis meroyan pasal PAS tak join PH. Kata tak kisah tapi meroyan mengumpat tak berkesudahan tu apa pasal?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu kan pasal hal dalaman pembangkang, apa masalah kau..

      Kau ysng mwngumpat..

      Delete
  6. Betul, hal dalaman pembangkang tapi pada yg sama tak payah la nak jaga tepi kain orang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dok reserve 80 krusi tk bg partai lain masok tu jaga apa? Meroyan perasan terok dh Partai Islam Palsu ni. CyberSTUD_QSeben modal dh 90J ,naik gila la,
      Apa ni semua akibat doktrin baru Tabahlul Sibasi yg diwahyu kpd Lobai Sadonia Wal Kingcin ElHardy Ayoh Peng Teko Besar?

      Delete
  7. Pemikiran lobai Topeng islam Palsu, CyberSTUD_QSeben mmg mcm ni. Otak 1 hala, OsSTUD dpt mike, ceramah sedap ckp semua dia yg betul.
    Authority ala Taliban, Holier dari Thou. Bodoh tiada hujung,tak bertepi.
    Bagi kuasa, dipukulnya budak dgn paip sampai kna potong 2 kaki. Siap koma, lebih baik hang sembelih bg mati.Zalim!

    Ya Allah, TAMATKAN LAH sebarang sokongan pada Extremis2 yg pura2 dan mencemar ISLAM. Sedarkanlah umat Melayu2 yg Jumud Totok.
    Juga hentikanlah kerosakan yg dilakukan UMNO yg jd proxy pada Jho Bapa Butir Tahik Low.

    Selamatkanlah Semua Rakyat Malaysia, Islam atau Bukan.

    ReplyDelete
  8. Sedih la tengok Islam dipermainkankan.

    ROC SPR patut adakan Undang2, Nama Ugama tidak boleh digunakan dalam Parti Politik
    Terbukti burok akibatnya.
    Bodoh atau Lawak apabila BERSATU tak boleh...Tapi ISLAM , boleh pulak???

    Singkatan dari perkataan ENGLISH pun patutnya tak boleh. Tapi PARTI yg konon pro lebangsaan pun guna singkatan English.

    Apa semua niii? cartoonland lah!!

    ReplyDelete